فایل پیوست 65789
Printable View
اینم یه کراپ 100% برای دوستانی که تمایل داشتند :فایل پیوست 65793
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیزم !
عکس ارسالی در دوره فشرده ای که با جناب میلانی داشته ام گرفته شده
امید وارم زحمات ایشون رو هدر نداده باشم.
فایل پیوست 65798
عکس با لنز Canon 24-70mm f/2.8 II گرفته شده که لنز شارپی هست. بلر روی عکس صورت نگرفته و موهای متناظر در طرف دیگر در عکس دیده نمیشه.(موهای طرف دیگر به لنز نزدیکتر هستند.) در مورد قسمت بالایی موها هم درست میفرمایید ابتدا قصد داشتم با وینیتینگ آن قسمتها رو پوشش بدم ولی نتیجه جالب نشد. کلونینگ هم با توجه به خارج از فوکوس بودن آن قسمت جالب نمیشد.(البته با توجه به سطح سواد فتوشاپ اینجانب)
عکس خام بدون شارپ سازی (CR2):
فایل پیوست 65799
با سپاس
جناب میلانی ممنون بابت همه چیز و از بعد از دوره شما حس خیلی بهتری به عکاسی پیدا کردم
در مورد این عکس نیز بنظر من شارپس متعادل میومد که البته مشخص شد اشتباه بوده ، انشالله در ویرایش های بعدی اصلاح خواهد شد
اما در مورد سایه و این عکس خاص نظر شخصی من این هستش که حتی سایه ها میتوانسته که یک استاپ تیره تر بشن !
نظر کاملاً شخصیه و اگر اشتباه است راهنمایی بفرمایید (سایه تیره تر برای نمایش حس خشن تری از سوژه)
با سلام
فایل پیوست 65807
سلام بر پیمان عزیز
تبریی میگم بابت تلاش و پیشرفتت!
عکس آخری خوبه و فکر می کنم زحمات آقای میلانی رو هدر ندادی :-D
نکات پیشنهادی:
1- دقت بیشتر روی ویرایش بکگراند و حذف زواید
2- دقت بیشتر در شارپ سازی نواحی مختلف (مواظب شارپ سازی بیش از حد در نواحی غیر ضروری مثل بند رکابی باش!)
3- ویرایش دقیق تر پوست گونه سمت راست مدل
ضمناً چرا ماهیچه جلوبازو راست مدل دو خطه شده ؟! مشکل ویرایشی بوده یا به خاطر نورپردازیه ؟!
مادرم
فایل پیوست 65817
ظاهراً در روند ویرایش اشتباهاتی صورت گرفته. پوست دست ها بیش از حد سافت شده در حالی که با توجه تیپ عکس نیازی نیست اما از طرفی لبه های دست خیلی شارپ هستند . ولی وضعیت چهره و سر مناسبه. من نتیجه میگیرم در ادیت فقط به صورت توجه شده و بقیه جاها به صورت کلی ادیت شده. پز خوبه فقط به عنوان یک ایراد ظریف میتونم بگم که محل تداخل سینه سمت چپ با بازو رو میشد با دقت بیشتر جوری تنظیم کرد که اون قسمت کوچک بازو هم نره پشت سینه . در مجموع عکس خوبی است تبریک میگم.
سلام علی جان
ممنون بابت لطفی که بنده داری ، اما منظورت رو از زوائدبکگراند متجوه نشدم !
در مورد شارپ سازی هم حق با شماست و البته جناب میلانی منو کلی راهنمایی کردن که این شدم وگرنه ...
ایشالله با کمک ایشون و تمرین شارپ سازی متعادل رو فرا بگیرم و در مورد ویرایش ها فعلا از این که دیگه ویرابش هام تخریبی
نیست مثل قبلی راضی هستم از خودم اما روشون کار میکنم تا بهتر از این هم بشه
اون خط روی بازو بخاطر رگ ایجاد شده ، البته به چشم من اینجوری میاد
به هرحال ممنون از شما علی جان و همه شما عزیزان که نظر میدین و منو متوجه اشتباهات میکنین
بخصوص محمد رضا خان میلانی و عقیل جان احمدی !
سلام دوست خوب و استاد عزیزم
محمد رضا خان حق با شماست و بنده حرفی برای گفتن ندارم ، دقیقا در هنگام ویرایش نظرم به ویرایش چهره جلب شده بود و در انتها اپاستیه بدن رو در
ماسک ایجاد شده برای پوست کم کردم که زیاد سافت نشه و همین ، درمورد جایگاه دست درو هم حتماً در عکس های بعدی دقت بیشتری میکنم
اما در کل ممنون که پسند کردین این عکس رو.
سلام
فایل پیوست 65976
سلام
فایل پیوست 66019
فایل پیوست 66040
دوستان لطفا نقد کنید
سلام و درود
سلام
ابتدا از دوستان اهل فن عذرخواهی می کنم چون من واقعا در سطحی نیستم که ایرادهای شما رو بگیرم و خیلی وقته که دیگه نمی تونم عکاسی نمی کنم ولی چون من هم اخیرا در این ژانر عکاسی و تحقیق کردم عرض کنم که اگر سرخی روی پوست نوزاد که اکثرا در عکس روی انگشتان و گوش خیلی بیشتر هست را حذف کنید عکس به مراتب بهتری خواهید داشت همچنین عکس نوزاد به یکی از فرم های مینیمال - عمق میدان بسیار پایین - بکگراند روشن و ترجیحا سفید با احتمال بالایی خوب از آب در خواهد آمد.
تبریک عرض میکنم و موفق باشید
سلام
فایل پیوست 66342
سلام
فایل پیوست 66408
سلام
فایل پیوست 66474
مطلبی را در جایی خواندم که درباره عکاسی پرتره بود و گفته بود که به سوژه خود بگویید دهان خود را بگونه ای باز کند که گویا یک اسکناس را بین لب های خود گرفته است... خواستم نظر اساتید را بدانم و بخصوص روی این کار زیبای آقا ایمان. هدف از این کار چیست و چه تاثیری در نتیجه کار دارد؟
فایل پیوست 66531
با سلام
سلام
جناب باقري عزيز، ضمن تبريك بابت ثبت زيباتون ،لطفا Exif رو ارائه بفرمائيد.
با تشكر
سلام
برای چندمین بار از دوستان و اساتید خواهش میکم اطلاعات اگزیف عکس ها رو حذف نکنند، اجازه بدید عکسهاتون جنبه آموزشی بیشتری پیدا کنه.
سلام - لطفاً نظر و پیشنهاد خودتون رو بفرمائید.
فایل پیوست 66620
با سلام
فایل پیوست 66644
فایل پیوست 66656
Exif
Canon EOS 550D
Exposure time 1/1000
F-Stope 1.8
Focal lenght 50mm
سلام
فایل پیوست 66671
ضمن تشکر از اظهار نظر جناب آقای بیاتی ، به استحضار میرسانم این مشکل ظاهراً مربوط به مانیتورم هست چون پس از قرار دادن عکس در فروم، روی مانیتور محل کار متوجه کمی تیرگی شدم اما شک داشتم زاویه چشم من با صفحه نمایش درست نیست یا واقعا مانیتور منزل روشن تر نشون میده که با تذکر شما مطمئن شدم.(عدم نمایش صحیح مانیتورها مشکلی هست که من باهاش درگیرم)
ممنونم
ممنونم جناب دياني
بنده از سه فلاش 300 ژول بهره ميبرم، نور اصلي با سافت باكس 60*80 در سمت چپ و با زاويه 45درجه با توان 1/2، نور پركننده(Fill) با چتر سفيد و 1/2 توان نور اصلي در سمت راست و با زاويه 45 درجه و در نهايت نور بك با كاسه نرمال 7 اينچ اجرا شده است.فون هم پارچه اي و جنس مخمل مات مشكي است.
براي تهيه لي اوت بصورت تصويري اگر نرم افزار يا برنامه خاصي وجود دارد، لطفا معرفي كنيد
سئوال ديگري بود ،در خدمتم.
سلام جناب فرخ نسب
پیشنهادهای من برای بهتر شدن عکس :
1- تونال رنگی پوست صورت خیلی به قرمز می زند و بهتر است اصلاح شود.
2-عینک سوژه کمی بالاتر بود، بهتر می شد و چشم مدل بهتر نماان بود.
3- نور بلگراند روی فون زیاد است و با حس و حال کلی عکس همخوانی ندارد.
......... موفق باشید .........
فایل پیوست 66733
eos 40D
ef-s 55-250 @ 160 mm
f 5.6
1/200s
iso 500
Aperture priority
سلام
فایل پیوست 66778