فایل پیوست 52090
Printable View
فایل پیوست 52169
این پرتره کنار پنجره با نور طبیعی گرفته شده
iso 400
1/50sec
f/5.6
سلام و احترام
فایل پیوست 52308
موفق باشین
میتونم بگم قدم اول ثبت یه تصویر مناسبه که در اون نوردهی صحیح سوژه امکان دیده شدن تمام بخشهای تصویر (پیش زمینه و پس زمینه) رو با توجه به داینامیک رنج محدود دوربین فراهم کنه.
فایل پیوست 52371
بعد از اون تقریبا اصل اتفاق در Adobe Camera Raw میوفته که میشه در این مورد آموزش زیر رو پیشنهاد کرد:
CreativeLIVE - Adobe Camera Raw - Optimizing, Enhancing & Retouching with Jack Davis
فایل پیوست 52372
سپس مقداری Liquify در اجزاء سوژه.
فایل پیوست 52374
دست آخر هم کمی بازی با اشباع رنگ و فضای رنگی که به نتیجه نهایی در پست قبلی منجر شده.
درود و سلام
فایل پیوست 52477
اینم کار جدیدمون
سلام
فایل پیوست 52502
سلام
فایل پیوست 52532
سلام
فایل پیوست 52557
درود به همه دوستان
فایل پیوست 52657
گالری : www.flickr.com/pedram_m
دوست عزیزم خیلی ممنونم از نظرت ، تشکر میکنم
اولین نکته ای که باید اشاره کنم اینه که نوع رتوش کاملا بستگی به صورت سوژه داره ، یعنی برای ریکاوری جزئیات در قسمتهای تخریب شده و یکپارچه سازی ، از روش نام برده هم استفاده میکنم.
ولی دوست من نظر شخصی من اینه که در کار هنری مخصوصا عکاسی و ادیت ، "اقتصاد و صرف جایگاهی نداره" ، شما باید ایدآل هنری خودتونو نمایش بدید.
مطلب بعدی اینکه اگر شما هر روشی که استفاده کنید رو بارها تمرین کنید ، قطعا مهارت و سرعتتون افزایش پیدا می کنه ... مثلا خود من هروز بارها و بارها نمونه عکس دانلود و ویرایش میکنم ... اوایل یادمه روزها طول میکشید تا به نتیجه برسم... ولی با تمرین و تکرار الان به ساعت نمی کشه که دو سه عکس رو ویرایش می کنم.
با تشکر پدرام
دو ویدیوی زیر را Peter Hurley منتشر کرده که فرد مشهوری در زمینه Headshot است. در هر دو ویدیو، نکات جالبی در زمینهای از عکاسی پرتره گفته که هم خیلی مفید است و هم کمتر به آنها توجه میشود و آن، وضعیت اجزای صورت است. در ویدیوی اول، در مورد وضعیت فک و بهترین حالت آن برای headshot صحبت میکند و در ویدیوی دوم در مورد وضعیت چشمها و پلکها.
فایل پیوست 52687
فایل پیوست 52686
فایل پیوست 52685
https://vimeo.com/35732667#
http://www.youtube.com/watch?v=ff7nltdBCHs
این دختر نازنینی که ملاحظه میکنید خانوادگی در بین دوستان معروف هستند به داشتن چشمان زیبا....خیلی خوش شانس بودم که این فرشته (به نام فاطمه) سوژه من شد...... فکر میکنم در ثبت بعضی عکسها عکاس کاری نمیکنه.....همه کارا رو سوژه انجام میده.....اینجا حقیقتا من هیچ کاری نکردم....من فقط شاتر رو چکوندم!
(الان متوجه شدم بعد از ادیت این پست تشکرهای دریافتی از بین رفتند :::angry::: )
فایل پیوست 52689
سلام و احترام
فایل پیوست 52711
موفق باشین
4439
وقتی تاکید شما روی چشم سوژه است باید بهای بیشتری به آنها بدهید. می توانید چشم ها را جداگانه ادیت کنید. وجود کچلایت ها ی نور راست اضافه است و میشد کمی مویرگ ها را کمرنگ کرد
فایل پیوست 52726
اگر کراپ خاصی رو بهتر میدونید لطفا ارسال کنید.
حمید جان این مطلب اشتباهه .نقل قول:
فکر میکنم در ثبت بعضی عکسها عکاس کاری نمیکنه.....همه کارا رو سوژه انجام میده
میدونی با این سوژه ای که دارید چه کارهایی که نمیشه کرد .
عکاس می تونه مثل یک کارگران تمام موراد کادر رو رهبری کنه .
اینکه سوژه ما چهره زیبایی داره خیلی به زیبایی ثبت کمک میکنه ولی نتیجه دردست عکاس هست .
اینکه شما بتونید زیبایی اون فرد رو بهتر و بیشتر نشون بدید خیلی سختر از اینکه یک سوژه معمولی داشته باشید .
درواقع وقتی چهره فردی خیلی زیبا باشه شما هم باید خیلی تلاش کنید فرض کنید که اگه به خلاقیت و تمام کارهای عکاس 10 امتیاز و به زیبایی سوژه 10 امتیاز بدیم
اینجا شما باید 10 امتیاز رو به صورت کامل بگیری و بشه 20 اگه نظر شما اینکه همون 15 و 16 هست که هیچ .
شما میتونی بدون انجام کاری از 10 امتیاز عکاس 3 الی 6 امتیاز بگیری ولی برای اینکه بتونی امتیاز کاملی بگیری واقعا باید تلاش کنی .
ولی برعکس اگه سوژه شما 5 امتیاز داشته باشه دیگه نمیشه بیست گرفت نهایتا میشه 15 (حالا باتقلب شاید 17 هم گرفتی ولی بیست نمیشه )
( دوستی داشتم که میگفت برای اینکه کسی ناراحت نشه به اونی که قیافه خوبی داشت میگفتم صورت زیبایی داری و به اونی که قیافه خوبی نداشت می گفتم چهره شما بامزه هست )
حالا فقط صورت سوژه نمیتونه خیلی موثر باشه حتی استایل نوع فورم بدن هم میتونه خیلی موثر باشه .
خیلی ها هستن که قیافه خوبی ندارن ولی استایل خوبی دارن .
کلا عکاسی از ادمای خوش چهره راحته ولی برای اینکه بخواهید نتیجه خوبی داشته باشید خیلی سخته .
سوژه شما پتانسیل خوبی داره و درمقابل باید نتیجه خیلی خوبی هم داشته باشه به خوب بودن اکتفا نکنید .
بهزاد جان فرمایشات شما درست.....ولی منظور بنده این بود که زمانی که با سوژه ای با یک چهره معمولی طرف هستیم کار عکاس بسیار دشوار تر هست تا وقتی که سوژه چهره جذاب / معصوم / هات (خیلی عذر میخوام از محضر دوستان!) / و یا اینکه کلا چهره باشه......
خب این ثابت میکنه در حالت دوم مقدار زیادی از جذابیت عکس رو سوژه به دوش میکشه.....حالا بماند در شهر ما برخی مشغول به این حرفه هستند که متاسفانه از چنین سوژه هایی نیز نمیتوانند عکس درستی ثبت کنند و این نیز ثابت میکنه اوونها حقیقتا به کارشون وارد نیستند...........
یک عکاس پرتره حرفه ای (که متاسفانه من باهاش خیلی فاصله دارم) از کم جذابیت ترین سوژه ها میتونه یک عکس خوب ثبت کنه............به کل عرضم اینه در این شات 30% کار با من بوده و 70% رو سوژه متحمل شده تا به یک عکس خوب برسم........اما در حالتی که با سوژه ای با چهره معمولی طرف هستم این 70% به عهده بندست........اگر نتونم این 70% رو تامین کنم بجای یک عکس خوب یا عالی به یک کار متوسط یا ضعیف میرسم......(نظراتمون خیلی با هم فاصله نداره)
موفق باشید
کراپ جهت رعایت قوانین بسته شده است.
فایل پیوست 52844
ضمناً بر خلاف نظر بعضی دوستان من معتقدم بحث اقتصادی (در یک پروژه تجاری) یکی از عوامل موثر بر سطح دقت و مقدار زمان صرف شده در ثبت و تصحیح یک عکسه.
بحث اقتصادی (در یک پروژه تجاری) .[/QUOTE]
تا اونجا که من درک کردم در این فروم کارهای هنری نمایش داده می شه و شما توانایی های خودتون رو به نمایش میزارید ، حالا تجاری باشه یا نباشه نمونه کار شماست .
هنر برای دل هستش و اقتصاد برای جیب ... کارهایی که در انجمن ارائه میشه هنریه یا اقتصادی ؟ قضاوت با خودتون ...
فایل پیوست 52850
با تشکر پدرام
درود
فایل پیوست 52872
سلام
عکس بسیار زیباییست.فقط ایکاش پاهای سوژه در حالتی قرار میگرفت که بخاطر فاصله ی کمتر با لنز ، نسبت به بدن بزرگتر دیده نشود.شاید هم این مورد فقط به چشم بنده اینگونه است و واقعا ایرادی وجود نداشته باشد.
با تشکر
سلام ایمان عزیز؛
ممنون از لطفتون، باید عرض کنم که بله حرف شما درسته. شاید اشکال این عکس پاهای سوژه باشه.
البته چون سوژه با بنده آشنا هستن میتونم راحت بگم. مورد اول اینکه پاهای سوژه تقریباً همینطوری هستند.
و البته به قول شما شاید به خاطر نزدیکتر بودن به لنز، این بزرگی پاها بیشتر شدت یافته باشه.
لوکیشن این عکس خونه خرابه ای بود که اینجا یه اتاق کوچیک و مخروبه اون بود. منم راستش کاملاً عقب رفتم به طوریکه پشتم به دیوار تکیه داده بود.
واسه همین دیگه جا نداشت عقب تر برم تا مثلاً از فوکال بیشتری استفاده کنم و عکسم دچار این اشکال نشه.
در هر صورت ممنون از نظرتون و باید عرض کنم با نظر شما موافقم.
با تشکر
نمی دونم به خاطر خاص بودن قیافه سوژه است، به خاطر کنتراست خیلی خوب تصویر است، به خاطر مینیمال بودن عکس است یا هر چه! به نظرم این عکس یکی از بهترین های پرتره های غیر استودیویی این تاپیک بوده است.
یک انتقاد و یک سوال، فریم به کار برده ارزش عکس را کم کرده است. سوال هم اینکه سوژه کیست؟ یک دوست یا ...؟
منظور ایشون اینه که پاهاشون تقریبا کثیفه:::whistling:::
البته خانم ها چون اکثرا جوراب پاشون نمیکنن پاهاشون افتاب بیشتری میبینه و سیاه تر میشه و کاملا طبیعی هست و اگه پاهاشون یک رنگ بود من تعجب میکردم ;-)
همانطور که اقایان که زیاد استین کوتاه میپوشن بازوهاشون تیره تر از شانه هاشون میشه
کافیه سطح پای ایشون را با حدودا ده سانتی متر بالاتر از قوزک پا مقایسه کنید تا متوجه اختلاف رنگ بشید
یک نکته دیگه هم اینکه فکر میکنم شما از ابزار mixer brush برای رتوش استفاده کرده اید که باعث شده بافت از بین بره ( مخصوصا بازویی که رو به کادر هست )
فقط دو تاسوال اول اینکه چرا عکس اگزیف نداره؟
دوم اینکه چقدر خوش رنگ وایبرنس را دست زدید یا رو vivid light گذاشتید ؟
در هر صورت خیلی زیباست
سلام مجدد؛
پوزش و عذرخواهی از مدیران محترم فروم به خاطر آف تاپیک هایی که میذارم !!
اما خب چون دوستان سوالاتی پرسیدند، مجبور شدم مجدداً جواب عزیزان را بدم.
ایمان عزیز Liquify را برای قسمت های مختلف سوژه از جمله همین پاها استفاده کردم. اما احساس کردم استفاده بیش از حد از این فیلتر برای پاها ممکنه حالت طبیعی سوژه را
از بین برده و کار را خراب کند ! نمیدانم شاید هم به قول شما جا داشت کمی بیشتر روی پاهای سوژه کار کنم. سعی میکنم روی پاهای سوژه با توجه به انتقاداتی که دوستان کردند، بیشتر کار کنم.
آقا مسعود عزیز، حرف شما هم درسته، پاهای سوژه به دلیل سفر چند روزه ای که البته نه با امکانات کامل، بلکه با چادر داشتیم !! :-D کمی کثیف هست.
من خودم طبق تجربیاتی که در عکاسی به دست آوردم، این موضوع را فهمیدم که واقعاً عکاسی فقط چکاندن ماشه دوربین نیست !
یک عکاس باید به همه موارد از جمله همین کثیفی پاهای سوژه دقت بکنه ! چون اگه کار خراب بشه کسی از مدل ایراد نمیگیره، بلکه عکاسش زیر سوال میره !
خوبی فروم عکاسی عزیز ما همینه که این موارد را به ما آموزش میده دیگه. ( توصیه منم به دوستان طبق تجربیاتم همینه که تو یک کادری که دارید عکس میگیرید، به همه موارد دقت بکنید، چون بعداً همین موارد شمای عکاس را زیر سوال میبرد )
مسعود جان من از ابزار Mixer Brush استفاده نکردم، بلکه معمولاً تو کارهای پرترم به صورت محسوس از فیلتر Portraiture استفاده میکنم. البته سعی میکنم این فیلتر را به صورت محسوس استفاده کنم، چون خودم هم از رتوش های تند و شدید که دیگه پدر صورت رو در میارن و هیچ بافتی براش نمیذارن اصلاً خوشم نمیاد !!
اگزیف عکس احتمالاً در مرحله ذخیره کردن از بین رفته ( و راستش من خودم دقیقاً نمیدونم چطوری باید کار رتوش شدم رو ذخیره کنم که اگزیف عکسم از بین نره )
در مورد شدت رنگ ها هم ( اگر منظورتون رو اشتباه برداشت نکرده باشم ) من کلاً اشباع رنگ ها رو دوست دارم. اما در مورد این عکس، تقریباً رنگ هایی که میبینید همانی بود
که در محیط بود و من آنچنان شدت رنگ ها را بالا نبردم.
با تشکر از همه دوستان که با نظرات مفیدشون بنده را در بهبود کارهام کمک میکنند. :-)
درود...
فایل پیوست 53059
پست 4464 در حالی که نگاه به سمت چپ است ، بهتر بود در کادربندی فضای سمت راست به چپ منتقل می شد.
سلام و احترام
نور طبیعی از پنجره بالا
فایل پیوست 53079
موفق باشین
سلام دوستان
پیروز باشید
سلام
فایل پیوست 53082
احساس میکنم تاپیک داره به تاپیک "عکس کودک" تبدیل میشه... برای تلطیف فضا! این رو آپ میکنم....مثل همیشه نظر فراموش نشود.....عنوان عکس: من،خودم و چاقو
فایل پیوست 53120
درود
فایل پیوست 53142
سلام درود خدمت دوستان و اساتید
فایل پیوست 53145
از حسن نظرتون ممنونم.
در بلور شدن عکس هیچ دستکاری انجام نگرفته و همونطور که تو اگزیف عکس مشخصه از دیافراگم 2.8 استفاده شده.
در مورد تیره بودن اطراف عکس نسبت به سوژه، از لایه اصلی کپی کردم و در لایه جدید brightness رو کمتر و contrast رو افزایش دادم. بعد با ماسک کردن این لایه و استفاده از گرادیان دایروی به مرکزیت سوژه ، با رنگ سیاه در ابتدای گرادیان و رنگ سفید در انتها تغییرات اعمال شد.
فایل پیوست 53206
چرا عکس موقع آپلود اینقدر تخریب میشه ؟
و نکته دیگه اینکه حتما باید سایز عکس رو زیر 100 kb تنظیم کنم و اگر نه ارور میده و آپلود نمیشه.
قبلا عکسارو رو 300 kb تنظیم می کردم ولی الان دیگه نمیشه