سلام و درود
کار مشترک من و همسرم
Printable View
سلام و درود
کار مشترک من و همسرم
درود ...
Canon 17-40 f4 در 17 مم
Canon 6D دوال ایزو 100-400
فایل پیوست 64970
سلام
فایل پیوست 64991
سلام
فایل پیوست 65034
درود
فایل پیوست 65055
فایل پیوست 65069
با سلام
5282 بیش از حد شارپ و 5281 بیش از حد سافت شده است.
حق با شماست. از عکسی که اینجا آپلود کردم اصلا راضی نیستم! اصلا کیفیت خوبی ندارد و تمام زیبایی عکس از بین رفته!
عکس اصلی این طور نیست برای آپلود شارپتر کردم که جواب نداد.میتوانید عکس را با کیفیت بهتری در امضام ببینید.
در ضمن از بعضی دوستان که در این تاپیک فعال هستند در مورد نحوه ی خروجی گرفتن عکس ها از فوتوشاپ برای این تاپیک سوال کردم که جواب ندادند!
روش Save for web رو امتحان کردم ولی نمیدونم کدوم تنظیمات برای مرورگرها بهترین است.
با تشکر
اگر جواب ندادن ایشون رو 2 نمره منفی در نظر بگیریم، تنبلی شما در جستجو 98 نمره منفی دارد. ;)
مشکل شما در آن عکس دقیقا در قسمت خروجی گرفتن و شارپسازی برای خروجی است. اگر آن لینکی که ضمیمه کردم را باز می کردید، می دیدید که پست ها و تاپیک های زیادی به نحوه درست خروجی گرفتن عکس در آن پرداخته اند. (گویا حتی حوصله نگاه کردن به آن را هم نداشته اید.) مورد دیگر این که برای ارسال پست شما گزینه "نمایش" را هنگام ارسال پست دارید که می توانید پست خود را قبل از تایید شدن ببینید و اشکالات آن را چک کنید.
در هر صورت توفیری هم ندارد و پست شما جواب پستی که من گذاشتم نیست، مساله این است کسی که دنبال چیزی باشد، منتظر پاسخ احتمالی دیگران نمی نشیند، کمی هم جستجو بد نیست.
با سلام
کلا موضوعات جنجالی آدمو جلب می کنه:think:;
عکس ثبت زیبایی هست به لحاظ تکنیکی در حد معلومات بنده ایرادی جدی دیده نمیشه، درمورد زاویه و کادر بندی و این مسایلی که این قدر در موردش بحث هست باید بدونیم و قبول کنیم این دیدگاه هنرمند هست که اهمیت داره و طبیعی هر کس مخاطب و البته مخالفای خاص خودش رو داره. من وقتی خودم رو در همین موقعیت قرار می دم بین انتخاب این که بخوام زیبایی های باغ رو نمایش بدم یا سوژه و یا ترکیبی از این ها و در ذهن داشتن این نکته که کادر بندی درست باشه متوجه می شم که این عکس به این راحتی که بنظر می رسه گرفته نمی شه. شاید اگر من بودم کادر رو کمی بسته تر می گرفتم و صورت سوژه رو در نقطه ی طلایی و بالای کادر قرار می دادم و یا دوربین رو کمی بالاتر می بردم تا پرسپکتیو دیگه ای داشته باشم، شاید سوژه ی خودم رو نزدیک درخت قرار می دادم و بی نهایت امکان دیگه اما موضوع اینه اونوقت این عکس از دیدگاه این هنرمند خاص نبود، همین تفاوت هاست که هنر رو تا این اندازه گسترده و البته قابل مناظره کرده. من که به شخصه این عکس رو دوست دارم و از هنرمند جوانمون تشکر می کنم و دوست دارم مثل همیشه به کارای خوب شون ادامه بدن و البته کمی در مورد مشخصات عکس هم اطلاعات بدن.
با تشکر
اردشیری
درود
احسان جان بهت تبریک میگم خیلی خوب داری پیشرفت میکنی جای تقدیر داره با امکانات محدود داری عکسای خوبی میگیری
موهای روی پیشانی سوژه با کلون کردن و کمی پراسس برداشته بشه عکس بهتری خواهد شد
سعی بفرمایید سوژه و نوع کادربندی متفاوت را هم تجربه کنید
کلا از بابت پیشرفت شما خوشحال هستم امیدوارم موفق و پیروز باشید
تجربه عکاسی با H4D در کنار دوست خوبم آقا پیام
فایل پیوست 65506
با تشکر پدرام
پدرام جان برای اینکه حق مطلب ادا بشه اگر برات مقدوره یک کراپ 100 از چشمی که فکوس بوده بگذار
درود
فایل پیوست 65560
جناب میلانی عزیز فقط خروجی tif خود هاسل بلاد رو نداشتم ، کلا عکس مقداری نرم افزاری شارپ شده ... خود این عکس تا 30% کراپ شده بود که از اون یک کراپ 100% گرفتم.
بک دوربین 40mp بود ، نکته ای که واقعا ادمو شگفت زده میکنه سطح بالای دینامیک ، نور و جزئیاته ... وقتی عکسو در فوتوشاپ باز میکنم بقدری دیتیل دارم که نمیدونم از کجا باید شروع کنم ... این این مساله وقتی کاملا خودشو نشون میده که یک عکس منظره رو که با 35-90 عکاسی شده یا پرتره ای که با 120 ماکرو گرفته شده رو ویرایش میکنید.
فایل پیوست 65564
عکسهای زیادی برای نمایش دارم ولی همه اونها در چهار چوپ قوانین فروم نیستند ... دوست دارم این تجربه و نتایجش رو با علاقه مندان به اشتراک بزارم...شاید خرید یک دوربین مدیوم فرمت برای هرکسی (مثل من) مقدور نباشه ولی نتایج و شاتها و دیدن جنس تصویر و نحوه ویرایش این دوربینا و لمس کار از نزدیک میتونه بسیار هیجان انگیز باشه ...
چون خودم خیلی هیجان زدم دوست دارم که دیگران رو هم شریک این تجربه کنم ...
فایل پیوست 65565
با تشکر از همراهیتون
پدرام عزیز ممنون از اینکه تجربه های خودتون را با ما به اشتراک می گذارید.
سوالی برام پیش اومده...
با توجه به تجربه شما در عکاسی پرتره و تبحری که در این نوع ادیت دارید، اگر برای این شات از دوربینی مثل Canon 450D و یا دوربینی در این لِوِل استفاده می کردید باز هم می توانستید به این خروجی نهایی (بعد از ادیت) برسید یا خیر؟
ممنون
تا خود پدرام بیاد توضیح بده بنده عرض کنم که خیر . جنس خروجی کاملاً متفاوت است. 450دی که هیچ 1ds mkiii هم توان برابری نداشت.
فایل پیوست 65571
Sinar HY6 - emotion 54 LV 22MP - 80 mm f 5.7
فایل پیوست 65572
1Ds MKIII 85 1.2 @ f 8
با این توضیح که بک اموشن 54 ال وی که در اختیار بنده بود 22 مگاپیکسل بیشتر نبود و یک بک قدیمی محسوب می شود (2007)
هردو کراپ 100 از یک نفر و شرایط مشابه کادر و نور تقریباً یکسان
آقای میلانی بنظر من عکس دوم به خوبی عکس اول گرفته نشده یا شاید پردازش مناسبی رویش انجام نشده است.
برای مقایسه میتوانید از نمونه های سایت dpreview استفاده کنید. در دیتابیسش عکسهای phaseone IQ180 موجود است. الان که نمونه هایش را با 8010دی مقایسه میکنم میبینم که دی810 هم دوربین بدی نیست!؟ :think:;
:::happy:::
بله کمی باور نکردنیه. اما توجه کنید که کراپ 100 است.
هر دو عکس خام هستند . اولی با نرم افزار جانبی سینار خروجی گرفته شده بدون تغییر تنظیمات تبدیل به JPG شده و اگر دقت کنید کمی هم نویز رنگی دارد
دومی خروجی مستقیم 1DS mkiii است بدون تغییر تنظیمات . تنها موردی که میتونه تفاوت کنه لنزه .البته دومی در اف 8 بوده و نباید مشکل شارپنس وجود داشته باشد.
نکته بعدی در مورد دوربینی که فرمودید. تکنولوژی 2007 رو با الان نباید مقایسه کرد. اگر ملاک مقایسه با دوربین های امروز باشه باید عکس های پدرام رو باهاش مقایسه کنید .
دوستان دیدن این عکس هم خالی از لطف نیست. فقط حجم عکس زیاد هست. آپلود نکردم که کیفیت بیاد پایین. http://www.sunshinecompany.co.za/ima...0_Compare2.jpg
باتشکر
ظاهراً 5 دی 2 بهتر عمل ميکنه
لنز تامرون 70-200
بدون اديت فقط کراپ شده
http://s16.postimg.org/4r3pli539/IMG_0054.jpg
http://s16.postimg.org/4r3pli539/IMG_0054.jpg
سلام
به نظرم خوبه یه تاپیک مجزا برای این مقایسه ها درست بشه.
چون سوال های زیادی برای همه وجود داره.
ضمنا اگه امکان داره در باره پنتاکس 645z هم یه توضیحاتی بدین چون جزو معدود مدیوم فرمت هاست که از سنسور سی موس استفاده میکنه و ایزو بالا رو به همراه نویز کم داره.
یک عکس از همان روز با 70-24 در اف 8
فایل پیوست 65595
به جز مساله لنز که 85 اف 1.2 چندان لنز شارپی نیست و کمی لرزش احتمالی که ضمن احترام به نظر دوستان با توجه به طوسی بودن دیوار و سقف استدیو و استفاده از فلاش چندان اثری ندارد نتیجه همان است .متاسفانه به دلیل اینکه عکس ها با فلاش گرفته شده همه سری با 1/125 است و چون سینار رو روی سه پایه میذاشتم اس ال آر روی دست بوده لینکی که در پست 5315 هست مساله را روشن میکند. . عکس ها بدون کراپ بسیار شارپ و عالی هستند. خروجی هم خروجی خود دوربین در حالت استاندارد است.
درود و سپاس از توجه دوستان عزیز
ضمن تایید صحبتهای جناب میلانی
اجازه بدین جواب سوالتونو بدم بعد به چند نکته اشاره کنم :
ببینید من میتونم عکسیو که مثلا با دوربین 450d گرفته شده رو به صورت قابل قبول ویرایش کنم ولی در چه ابعادی ؟ تمام تلاش من تنها در محدوده وب و در سایز کوچک قابل استفاده است ... چرا ؟ چون اگر کمی عکسو زوم کنید متوجه میشید که چقدر در نقاط تیره اطلاعات تصویر از دست رفته (نویز) دارید و من نمیتونم جزئیات زیادی رو ویرایش کنم .. چون جزئیات حتی در بهترین حالت فوکاس هم وجود ندارند... با ذره ای دستکاری حداقل جزئیات تخریب میشن ، ولی در فایل هاسل بلاد شما غرق در جزئیات هستید به هر اندازه ای که دلتون میخواد بدون این که ذره ای افت کیفیت داشته باشید :shock: وقتی عکسو در سایز مثلا 2 متر در 4 متر چاپ میکنید با خودتون میگید.... آقاا مگه چنین کیفیتی میشه... میرید جلو میاید عقب... دوباره نگاه میکنید... کیفیت در این سایز فوق لعادست ( این عکس العمل خودم بود بعد دیدن یه چاپ 4 متری )
در عکاسی با هاسل بلاد چند نکته اساسی وجود داره
1.سطح رنج دینامیکی بسیار بالا : ثبت و پردازش سطح نوری در این دوربین بسیار گستردست علاوه بر اون شما قادر به رکاوری شگفت انگیز جزئیات از درون تیرگی یا روشن هستید بدون اینکه ذره ای نگران تخریب پیکسلی یا نویز باشید .
2.قدرت فوکاس فوق العاده : در شرایط ثابت یا روی سه پایه شما قادر خواهید بود که روی پرز زبان فوکاس کنید .. طوری که دانه های پرز فوکاس شده رو با بیشترین جزئیات ببینید ..
3.جزیات فراوان و قابل دسترس : ترکیب بک 40 mp با کیفیت سنسور مدیوم فرمت دسترسی شمارو به جزئیات در بالا ترین سطح خودش میرسونه ... ایطوری بگم که فقط زوم کنید و روی هر قسمت که خواستید کار ویرایش رو انجام بدید.
حالا فکر کنید این نکات چه تاثیری در سطح خروجی کار شما نسبت به دوربین 450D یا هر دوربین دیگه ای داره ...
با تشکر از همراهیتون
ممنون از پاسخ کامل شما جناب میلانی
در اینکه خروجی این دوربین چه از نظر ثبت جزئیات چه جنس رنگ و داینامیک رنج متفاوت با سایر دوربین ها است حرفی نیست، منظور من در مورد جنس کار خود پدرام هست، به نظر من کیفیت این کار با سایر کارهایی که از عکاس دیدم تفاوتی نداره (در این اندازه ای که در فروم آپلود شده) . درسته قضاوت در این اندازه برای این دوربین درست نیست و باید روی کارهای چاپ شده قضاوت کرد. اما از این جهت سوال کردم که اگر قرار باشه عکسی چاپ نشود و نه با این اندازه محدود در فروم و نه سایز اصلی خروجی دوربین، (بینابین) ارائه شود باز هم تفاوتی هست یا خیر. اگر اشتباه نکنم عکس های قبلی پدرام با 5D mark ii ثبت شده بودند. به نظر من اگر این عکس با 5d گرفته شده بود پدرام باز هم بعد از ادیت دقیقا مشابه این عکس را تحویل می داد :-)
امیدوارم پدرام عزیز از حرف های من دلخور نشه، پیشاپیش عذرخواهی می کنم...
مقایسه خروجی مارک 3 و H4D: آقای میلانی مارک 3 خیلی هم بد نیست :)
فایل پیوست 65597
عکس چپ مارک 3
فایل پیوست 65598
لینک مقایسه
ضمن تشکر از مطالب خوب شما و جناب میلانی عزیز، این سوال برای من پیش اومده که در دوربینهای مدیوم فرمت قطعا با یک لنز ماکرو چنین فوکاس دقیقی خواهیم داشت یا با همه لنزها چنین است؟ مسئله دیگه اینکه عمق میدان در دیافهای بازتر در مدیوم فرمت با فوکال و دیاف همسان چه تفاوتی با فول فریم دارد؟ آیا عمق میدان در مدیوم فرمت نسبت به فول فریم به مراتب کمتر می شود یا بیشتر ؟ سوال دیگر من اینه که آیا شما و جناب میلانی تجربه کار با مدیوم پنتاکس و لنز ماکروی آند داشتید یا نه؟
با تشکر و سپاس فراوان
از نظر من خیر در اون صورت فرقی نخواهند داشت. من تست هایی انجام داده بودم (در شرایط و توانی که موجود بود) و عملا دیدم بیهوده است. تازه از سایز 1 متر به بالا تفاوت ها کم کم مشخص میشه و هرچی چاپ بزرگتر میشه تفاوت بیشتر معلوم میشه.
اتفاقا دنبال این لینک بودم پیداش نکردم که بگذارم. ولی بحث عمق میدان هم دخیل شده توش و چندان جالب نیست.
قطعا وان دی اس مارک تری یکی از لذت بخش ترین دوربین هاست گرچه خروجی بسیار شبیه به 5دی مارک 2 است . بحث تفاوت جنس جزئیات و توان ثبت است
بله سیاه و سفیدش هم خوبه...
هدف خاصی نبود...دکمه رو خود مدل باز گذاشته منم که اصلا حواسم به دکمه نبود
در نگاه اول مي خواستم براي اين عكس از شما در خواست زير نويس(يا اگر بهتر بگويم Caption) داشته باشم ولي از اين كار پشيمان شدم. اين عكس گويي به تنهايي داستاني را براي ما تعريف مي كند. فكر مي كنم سخت ترين كار ممكن در عكاسي اين هست كه با كمك تنها يك فريم، داستاني را تعريف كرد. داستان گذشته، حال و آينده ي يك انسان، يك قوم، يك ملت... چيزي كه در عكسهاي عكاساني همچون Steve McCurry و شما ديده مي شود. درود بر شما براي اشتراك گذاشتن اين شاهكار
درود بر شما
پرتره های زیبایی که در این تاپیک از دوستان می بینید علاوه بر این که گویای تجربه و مهارت و تجهیزات خوبی است که استفاده شده است٬ مدیون ویرایش صحیح و درستی است که بر روی عکس انجام شده است.عکس شما نیاز به اصلاح پوست٬ افزایش شارپنس و تصحیح نور در نقاط تاریک دارد.البته صرفنظر از کراپ نامناسب به نظر بنده.
در وبلاگ یکی از عکاسان پرتره اونور آبی دیدم که همیشه یک رفلکتور کوچک جیبی همراه داشت و برای ثبت پرتره های فضای آزاد با استفاده از نور طبیعی٬ صورت سوژه را نوردهی می کرد نتیجه واقعا برام جالب بود...
موفق باشید
به نظر میاد کمی در شارپ سازی چشم و ابرو کمی زیاده روی شده و احتمالاً در خروجی نهایی هم شارپ سازی صورت گرفته باشه.
به نظر میاد در کلون کردن موهای پراکنده ی بالای سر کمی کم دقتی شده و اثرات کلونینگ دیده میشه.
کاش کمی! سمت چپ سوژه یا راست بیننده، به ترتیبی نورپردازی میشد که موها با پس زمینه قاطی نشه.
سوال: بلر شدن روی گردن به صورت مصنوعی صورت گرفته؟ چون قسمتی از موها که با قسمت متناظر مقابل در یک صفحه قرار می گیرند تفاوت در وضوح دارند.
به طور کلی میمیک صورت سوژه، چشم رو از مسائلی که گفتم تقریباً دور می کنه و به نظر شخص من کادر خوب اون ها رو پوشش داده.
سلام پدرام جان، اول بهتون بابت عکس های خوبی که میگیرین تبریک میگم، و بعد من متوجه شدم عکس های پرتره ای که گذاشتین از یک سبک ویرایش استفاده کردین که من خیلی این نوع ویرایش رو دوست دارم و دنبال یادگیریش بودم، که در نهایت عکس ها شارپ تر و خوش رنگ و لعاب تر میشه، ولی هرچی گشتم و مقاله خوندم نتونستم متوجه بشم.
حالا میخواستم از تجربتون استفاده کنم و در صورت امکان یه توضیحی از ابزار و کارهای صورت گرفته بدین، تاپیک رو که میخوندم چند نفر هم سوال کردن ولی شما جوابی نداده بودین. ممنون میشم کمک کنید و اگه امکانش باشه تو پیام خصوصی یه توضیح خلاصه بدین تا هم آف تاپیک نشه و هم من پس از سال ها به جوابم برسم و دعات کنم :)))))
اگر بقیه دوستان هم اطلاعی ازین نوع ویرایش دارن و به اصطلاح فوت کوزه گری نیست ممنون میشم بهم کمک کنن.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.