85mm
85mm
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II
جناب گلابی عزیز:
- ته رنگ زرد -سبز در بخش راست و زیر گردن
-ته رنگ آبی در چشم ها
-به جا ماندن شارپ سازی بین پلک چشم چپ و بینی
-یک لکه در سفیدی چشم راست
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
بنده نظر خودم را در مورد روتوش میگويمهمان طور که اسد عزيز گفتند، قضیه کاملاً به فرهنگ مشتری وابسته است.مشتریها با توجه به روند بازاری موجود در زمينه روتوش و پرتره، سليقهشان بيشتر به سمت روتوشهای زياد و اغراقآميز متمايل است.مثلاً در مورد عروس و دامادها متاسفانه فرهنگ غالب، بسيار بسيار کورکورانه و برمبنای چشم و همچشمی پايهريزی شدهاست.اغلب با عروس و دامادهايی خسته و درمانده و با جيب خالی مواجه میشوم که با اين حال زار، از هيچ چيز کوتاه نمیآيند. آنها میخواهند از جريان روز عقب نمانند، بیش از 600 تومان به آرايشگاه میپردازند تا آنها را به موجود عجيبی تبديل کند که اصلاً شباهتی به آنها ندارد. جالب است بدانيد که از شاهکارهای بهترين آنهاٰ، تراشيدن کامل ابروهای عروس و تتوی کامل میباشد! همچنين گاهی موهای طبيعی را پنهان کرده و پوستيژ جای آن قرار میدهند! اگر شما دستپخت اين ها را ببينيد غم بزرگی میخوريد که چرا بشر بايد به اينجا برسد که به چهار تا خاله خديجه چيپ، اجازه بدهد تا درسی را که کورکورانه و ناقص يادگرفتهاند روی سر و صورت - اغلب - زيبای آنها پياده کند. نکته جالب اين جاست که تمام اين شاخ و برگها به خاطر گرفتن پول بيشتر است. و الا با يک آرايش سبک با سليقه متمايل به اروپايی و آمريکايی نمی توان خلقاله را اينقدر تيغيد.خوب تکليف معلوم است! چنين مشتری همه چيز را پرفکت میخواهد: پوست بینقص! اجزاء صورت همه عالی (دماغ قلمی روی شاخش است!) رنگ پوست هم جسيکا آلبا!يکی از دوستانم چند پرتره هنری از چند تا آدم فرهيخته نشان داد و از من پرسيد که کار شما بيشتر اين طوری است يا کلاسيکتر است؟ به او جواب دادم کار من متمايل به فرهنگ مشتری است.در اين زمينه عقايد بسيار متنوع اند، برخی اصلاً روتوش را دوست ندارند اما به شما میگويم بدون روتوش سخت بتوان يک استودیو را داير و اداره کرد.اما با تمام اين حرفها میتوان مرزهايی برای کارخود قائل بود.مثلاً در مورد کبودی و چروک زير چشم، معمولاً در یک لایه جدا آن را کاملاً از بین میبرم بعداً از 40 تا 60 درصد اپاسيته با آزمودن چشمی از فاصله کافی، لايه مورد نظر را تنظيم میکنم تا مقدار کمی از ناهنجاری برجای بماند.يا در مورد پوست هم همينطور، در يک لايه جدا روتوش خود را با چشم محک و کاليبره میکنم.طبيعی است که نقطه تعادل قضيه با توجه به تجربه وگذشت ساليان کاری جابهجا خواهد شد.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Saturday 26 April 2008 در ساعت 23:27
بابک جان به عرایض بنده توجه نکردید. پلاستیکی شدن، نتیجه رتوش گلوبال بیش از حد است. در حالیکه من گفتم این عکس نیاز به رتوش لوکال دارد. آنهم قبل از رتوش گلوبال.
در مورد فضای رنگی، خروجی نهایی ربطی به فضای کاری فتوشاپ ندارد. در مرحله آخر بایستی از طریق Edit > Convert to Profile تبدیل نهایی را انجام دهید. و یا از همان اول از لایت روم خروجی sRGB بگیرید. چرا که میخواهید عکس را در وب نمایش دهید.
ببخشيد كه با تاخير مينويسم
بابك عزيز، در مورد پرتره شما اين نكات به نظرم ميآيد:
-جناب روشن به روتوش لوكال اشاره درستي كردند. براي تمام افراد به صورت روتين نياز است تا روي قسمتهاي زيادي مثل زير چشمها كار شود. حالا كم و زياد آن دست شماست، اما دست نخورده ماندنش كم لطفي به سوژهاست.
-نورپردازي تخت و بدون عمق است
-در مورد سياه و سفيد شدن، انگار كه با ديساچوريشن به تنهايي اين كار را انجام داده باشيد، بسيار كم كنتراست و بيجان در آمده است
كلاً فكر ميكنم سوژه خود را به هيچ وجه در يكي از بهترين حالات خودش ثبت نكرده باشيد.
امير گلابي عزيز
علاوه بر نكاتي كه ياسين عزيز گفتند و مربوط به رنگمايههاي مزاحم بود. بايد عرض كنم كه در ثبت زيبايي كلي و درخشندگي چشمهاي سوژه موفق بودهايد.
فقط اي كاش در پروسس رنگها و تن پوست دقت بيشتري به خرج ميداديد. در مورد پز هم زاويه سر براي سهرخ مناسب است. اما مقدار كافي از تنه براي ساپورت مناسب سر موجود نيست، يعني بايد تنه مقدار كمي به سمت دوربين متمايل تر ميشد.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Sunday 27 April 2008 در ساعت 15:48
بنده نظر خودم را در مورد روتوش میگويمبا درودطبيعی است که نقطه تعادل قضيه با توجه به تجربه وگذشت ساليان کاری جابهجا خواهد شد.
جناب محبی
شما توضیح کاملی در مورد چگونگی رتوش و بعضی انواع رتوش که مناسب صورت می باشد در جزوه نور پردازی پرتره بیان نموده اید که امید وارم مفید استفاده دوستان واقع شود.
اما برای بنده جمله فروغ فرخزاد بسیار آموزنده بود.
بااجازه شما و از قول شما تکرار میکنم:
هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد.
جناب محبی عزیز ضمن تشکر از بذل توجه شما باید بگم در مورد رنگ خودم هم رضایت ندارم اما نمیدونم چه کارش کنم بهتر میشه ؟ اگر ممکنه یه راهنمایی بفرمایید ، نکته دیگه که جالب در نیومده سایه آبی بالای چشم راست سوژه است که نمیدونم چطوری از بینش ببرم ( منظورم از سایه همون آرایشه ) خیلی جالب نشده.امير گلابي عزيز
علاوه بر نكاتي كه ياسين عزيز گفتند و مربوط به رنگمايههاي مزاحم بود. بايد عرض كنم كه در ثبت زيبايي كلي و درخشندگي چشمهاي سوژه موفق بودهايد.
فقط اي كاش در پروسس رنگها و تن پوست دقت بيشتري به خرج ميداديد. در مورد پز هم زاويه سر براي سهرخ مناسب است. اما مقدار كافي از تنه براي ساپورت مناسب سر موجود نيست، يعني بايد تنه مقدار كمي به سمت دوربين متمايل تر ميش
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
باز هم 85 .
[IMG]http://i25.*******.com/nd0ocy.jpg[/IMG]
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
DeviantArt
حسبنا الله