سلام.آقا آرش ممنون که توضیح دادید....
آقا آرش من منظورم رو یه مدل خاص نبود...من تاکیدم رو فاصله ی طبقاتی(فاصله که چه عرض کنم)شدید موجود بود که داره تو تبلیغات هم بشدت نمود پیدا میکنه(البته به نظر من)آیا تبلیغ امرسان یا چه میدونم فیلکو یا هر مارک و مدل ایرانی ؟ تفاوتی با دوو داره؟
خوب شد گفتید امرسان...حتما اون تبلیغ امرسان رو که خانومه میگه یخچال واسه دخترت چی گرفتی رو دیدید...یه نگاه به آشپزخونه بندازید...خونه ای که آشپزخونش اونه خودش چی میتونه باشه....به نظر شما آقا آرش چند درصد از زوجهای جوان در ابتدای زندگی میتونن همچون خونه ای داشته باشن؟؟؟؟این درصد از انگشتای دودست بیشتره فکر
میکنید؟؟؟
اصلا متوجه نمیشم چرا اینجوری برداشت کردید...من هرگز همچین منظوری نداشتم...حالا اگر ما در منزلمان یخچال فریزر دوو داشته باشیم ؟ پول ملت رو خوردیم؟ دزدی کردیم؟
به نظر شما بهتر نیست بجای بیش از حد خوشگل نشون دادن یک چیز یه نمه هم روی کیفیت اون تمرکز کنیم؟؟؟؟چرا مردم رو گول بزنیم با خوشگلی و جذابی و زرق و برق و احتمالا کوسه ی آماده ی طبخ؟؟؟؟؟در تبلیغات تلاش بر این هست که محصول رو زیباتر و جذاب تر نشان دهیم...
بیچاره حلبی آبادی ها.............................................. ..............................نه اینکه امرسان رو در حلبی آباد نشان دهیم و تبلیغ کنیم....
با توضیحی که بالا دادم و قبلا هم گفتم باید متوجه شده باشید که مشکل من بخاطر دید سنتی نیست(بابا من بدبخت 20 سال بیشتر ندارم)خودتان به حرف من اشاره کردین! شما با تبلیغات مشکل دارین.... یه دید سنتی که مثلا کسی که در تبلیغات ظاهر شده! حقوق بگیر و مزد بگیر یک خرده بورژوای (کشتم خودمو با این کلمه!) مال مردم خور شده! و همه اعتبارش رو برای چندرغاز! صرف کرده!
مشکل من همونطور که اشاره کردم محدود شدن تبلیغات به یک قشر خاصه..
من نمیدونم چرا شما فکر میکنید که من فکر میکنم همه مال مردم خورن....نه..من فقط با دیدن هنر مند مورد علاقم روی بیلبورد احساس بدی بهم دست داد ..همین و بس...باور کنید دست خودم نبود اون احساس....با اون عکس می خواستم احساسم رو نشون بدم....همین!
به نظر من یه هنر مند باید با هنرش خودش رو بشناسونه نه با چایی یا کولر گازی یا هر چیز دیگه...(البته منظورم این نیست که آقای مدیری یا هر کس دیگه ای همچین منظوری داشتند..من بعید میدونم ایشون قصدشون بیشتر شناسوندن خودشون بوده باشه...چون دیگه هر کسی اسمشون رو ندونه شیر فرهاد رو که میشناسه!)به چیزی مهم تر و بزرگتر دست پیدا میکنن! که خودشون رو تبلیغ میکنن...! نه اینکه نیاز به اون پول داشته باشن و گشنه مانده باشن! خیر! به خرج کمپانی خودشون رو تبلیغ میکنن و به رخ میکشن!
آقا آرش اگه بیام یکی بزنی تو گوشم خیالت راحت میشه؟؟(شوخی)..ضمنن خیلی دوست دارم بدونم بورژوا یعنی چی.در ضمن! در مورد عکسها نظری ندادم! بلکه در مورد شرح شما نظر دادم!
بازم ازتون ممنونم که وقت گذاشتید.