Exif : 50 mm @ f13
قبل از ادیت نهایی، بدون دور بری . اگر نظر اصلاحی هست خوشحال می شوم بدانم.
Exif : 50 mm @ f13
قبل از ادیت نهایی، بدون دور بری . اگر نظر اصلاحی هست خوشحال می شوم بدانم.
اقای میلانی عزیز
شما در بخش: آموزش و بیان ترفندهای عکاسی، قسمت عكاسي صنعتي و تبليغاتي پست زدید پس حداقل خودتان نحوه نورپردازی و پروسه عکاسی را بیان کنید..
سلام جناب میلانی
عکس عالی شده. خیلی تمیز و هوس انگیز!
یک مطلب تحت عنوان سوال (نه پیشنهاد)
من اول که عکس رو دیدم بین فلزی بودن و چینی بودنش شک کردم. با دقت بیشتر نشونه های فلزی بودنش رو به راحتی میشه دید ولی منظورم نگاه اولیه و سریع یه مشتریه که شاید حوصله هم نداشته باشه.
چکار میشه کرد که در کل یکم فلز بودن بیشتر خودشو نشون بده؟ الآن خیلی به سفید میزنه.
من خودم فکر میکنم در بعضی نقاط یک مقدار تیره بشه. مثلا از وسط جسم که به سمت بیرون کارد حرکت میکنیم کم کم جسم تیره شه. به هر صورت فکر میکنم نور نباید کاملا یکنواخت باشه.
الآن هم همینطوری هست ولی خیلی کم.
نظر دوستان چیه؟
سلام
1. پس زمينه تيره تر شايد بهتر باشه
2. درب قوري چفت نشده
3. دسته قوري سمت راست بود بهتر بود. (يه جورايي برداشتنش براي عده زيادي از مشتري ها از طرف چپ سخته)
ممنون
ببخشید بنده عکس پست 411 رو نمی تونم ببینم. مشکل از کجاست؟
ممنون از دوستان. من عکس رو توی پرشینگیگ گذاشتم نباید فیلتر باشه.
چکار میشه کرد که در کل یکم فلز بودن بیشتر خودشو نشون بده؟ الآن خیلی به سفید میزنه.پس زمینه تیره هم گرفته ایم که اگر وقت کنم می گذارم. به نظر خودم اون جالب تره اما کارفرما اصرار داشته که بافت استیل مشخص باشد! البته منظورش این بود که عکس چیزی حتی سافت باکس توش معلوم نباشه. چون عکس با سایه سافت باکس خودشان داشتند. از طرفی وقتی بک سیاه باشد اثرات دیگری هم دارد و در یک پروژه استیل فقط به تغییز رنگ بکگراند منجر نمی شود. و نکته دیگر اینکه گرافیست کار در نهایت کار را دور بری می کند چون قرار است روی یک زمینه طوسی یا آبی نفتی قرار بگیرد.1. پس زمينه تيره تر شايد بهتر باشه
در قوری چفت شده اما من نمی دونم اون سایه اریب از کجا اومده. اگر هم چفت نشده دیگه بهتر از اینی که الان هست نمی ایستاد. ما هم از هر محصول فقط یکی در اختیار داشتیم.2. درب قوري چفت نشده
3. دسته قوري سمت راست بود بهتر بود. (يه جورايي برداشتنش براي عده زيادي از مشتري ها از طرف چپ سخته)
کلاً 2 محصول بود که من و میثم قاضی با هم عکاسی کردیم و اون یکی رو اگر همت کنه توی یک پست دیگه قرار می ده. در مورد دسته قوری هم چون من خودم چپ دست هستم یک لحظه یادم رفت دنیا برای راست دست ها ساخته شده و ناخودآگاه اونطرفی گذاشتم! فکر کنم اون یکی که میثم چیده دستش سمت راست باشه!
اگر دقت کنید دسته های درب کتری کمی نامتقارن است که من هربار عکس را نگاه می کنم به خودم می گم چطور قبل از عکاسی ندیدم؟ هرچند که آنقدر شرایط دشوار بود و تحت فشار که نمی شد خیلی وول خورد.
می شود یک گرادیانتی چیزی اضافه کرد. دیگه اینم بافت استیله!من خودم فکر میکنم در بعضی نقاط یک مقدار تیره بشه. مثلا از وسط جسم که به سمت بیرون کارد حرکت میکنیم کم کم جسم تیره شه. به هر صورت فکر میکنم نور نباید کاملا یکنواخت باشه.
الآن هم همینطوری هست ولی خیلی کم.
کلاً از بیخ این دیوار تا بیخ اونیکی دیوار رو می شد توی کتری دید و از سقف تا کف رو هم توی قوری! حالا اینکه چیکار کردیم که ثبت نشه یک پست مفصل می طلبد.