آقا بردیا ...
امیدوارم پست من باعث نشه که شما از من رنجیده بشید ...
اما باور کنید درصد بالایی از عکس های زیبای شما حاصل لنز واید با شارپنس و ادیت عالی و وجود انعکاسی در آبی, برکه ای یا دریاچه ایست و تقریبا می تونم بگم درصد بالایی هم از عکس هایی که از این امر استفاده نمی کنید جذابیت لازم رو ندارند. به شخصه عکس هایی از شما رو که به تاپیک مذکور منتقل شدند رو مستحق این انتقال می دونم.
سوژه های شما اینقدر شبیه هم هست که خیلی از دوستان در فروم می تونند بدون دیدن نام شما متوجه بشوند که عکس برای چه کسی است و این یکنواختی باعث کاهش جذابیت عکس های شما برای دوستان میشه. ( باور کنید چند نفری رو میشناسم که تنها تنکس رو زده یا نزده از عکس شما رد می شوند. )
مطمئن باشید اگر عکسی به تاپیک "اسنپ شات" یا "عکس هایی که قرار بود بهتر باشند" می روند, بی دلیل یا از روی غرض ورزی نمی روند!
باز هم امیدوارم پست من باعث نشه که شما از من رنجیده بشید ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
اینم برای اینکه آف تاپیک نباشه:
HDR مونوکروم مناره بندر انزلی
که در قدیم الایام راهنمای کشتی ها در شب یا هوای مه آلود بوده و قدمت آن به سال 1815 میلادی می رسد و 28 متر ارتفاع دارد. این فانوس در سال 1230تا 1234 هجري قمري در زمان حكومت ناصرالدين شاه توسط خسروخان گرجي حاكم وقت ساخته شده است و با روغن چراغ روشن ميشده و براي راهنمايي دريانوردان به كار ميرفته است. در سال 1307 شمسی پس از مرمت این برج ، ساعتی چهار سو بر فراز آن استوار گردید که بعد از تعویض و تعمیر در سال 1369 ، هم اکنون به درستی کار می کند.