با تشکر از شما جناب قاسمی
خیر قبلا این مشکل نبود. و تازگی پیش اومده و قبلا ریموت کاملا با دوربین کار میکرد.
چون به دوربین شک کردم ریموت خودم رو با چند دوربین کاملا نو هم تست کردم که بازم کار نکرد و حتی چند مدل ریموت دیگه رو هم با دوربینهای نو تست کردم اما بازم کار نکردند.
ریموت قبلی خودم giga t pro بود و چند ریموت نو رو هم که با دوربینهای نو تست کردم از برند phottx بود که اونها هم همه نو بودند ,که در فروشگاه یکی از دوستان تست کردم
مشکل اینه که نه تنها دوربین من با این ریموت ها کار نکرد حتی دوربینهای کاملا نو و آکبند هم کار نکردند اینجا بود که دچار سردرگمی شدم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
امید جان
با تشکر از پاسختان در برنامه خصوصی نیکون برنامه وجود دارد که میتوان کاملا اخرین شرایط اتفاق افتاده در دوربین را مشاهده کرد یعنی میتوان فهمید که در جعبه سیاه دوربین چه اطلاعاتی قبل از سقوط ثبت شده است
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال مراجعه تا شخصا نسبت به رفع اشکال بوسیله نرم افزار خصوصی نیکون اقدام کنم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم رضا
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین کلیه امور تعمیراتی وخدماتی پس از انجام توسط نرم افزار کاملا بازدید و این نرم افزار است که تایید عملکرد خدماتی را نشان میدهد مطمینا هیچ عملکرد منفی در لنز پس از سرویس عدسی بوجود نخواهد امد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به سرویس کامل لنز بصورت کاملا رایگان برای اعضای محترم سایت عکاسی اقدام شود
دوست عزیزم فرساد
با سلام وتشکر از شما ازحسن انتخاب گارانتی ایده ال
بخش بازرگانی شرکت ایده ال اماده خدمات رسانی به شما دوستان عزیز میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت با همراه داشتن دوربین وفاکتور خرید نسبت به فعال کردن بیمه در بخش بازرگانی ایده ال اقدام شود
دوست عزیزم با سلام وتشکر از شما در حسن انتخاب گارانتی ایده ال
متاسف هستم از نداشتن نمایندگی در شهرستانتان
جهت دریافت شناسنامه مالکیت وجود دوربین وکارتن جزو اهم موارد تایید دوربین وهمچنین مالک بودن شما است در رابطه با شناسنامه مالکیت
1-مالکیت دوربین در ایران بنام شما و در سایت مرجعی که اماده است ثبت میشود
2-در صورت مفقود شدن ویا سرقت امکان خرید دوربین بدون شناسنامه در فروشگاههای ایران کاملا ممنوع ودر صورت خریدن تخلف فروشگاه برای نیروی انتظامی وپلیس آگاهی محرز
وبعنوان مالخر معرفی میشود (کلیه موارد تایید صدور شناسنامه به اطلاع پلیس اگاهی ومعاونت اجتماعی نیروی انتظامی واتحادیه اعلام میشود )
3-استفاده از اخبار شرکتهای معظم راجع به موارد خدماتی رایگان
4-تخفیفات ویزه
دوست عزیزم فرزاد
با سلام وتشکر از شما
شماره سریال را پیگیری و جزو موارد تایید شده شرکت معظم NIKON است و اشکالی در خط تولید دوربین نیست
اشکال اعلام شده مربوط به نقص در قسمت DG PCB ASSY است که بوسیله نصب برنامه نرم افزار خصوصی GR-GB ADJ رفع اشکال میشود
خواهشمندم در اولین فرصت با در دست داشتن کارت گارانتی ایده ال دوریین به یکی از مرکز خدماتی 1-تعمیرگاه مرکزی دوربین 2-شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال به صورت رایگان برای شما عضو محترم سایت عکاسی اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوریین
سلام جناب قاسمی
سوالی دارم : آیا این امکان وجود دارد که یک لنز گاهی اوقات بک فوکوس داشته باشد و گاهی اوقات فرانت فوکوس؟؟؟؟