با سلام
بنده یه دوربین 60 دی دارم که چند وقتیه از لحاظ شارپنس دچار مشکل شده با لنزهای مختلف هم تست شده و مشکل از خود دوربینه...ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام
بنده یه دوربین 60 دی دارم که چند وقتیه از لحاظ شارپنس دچار مشکل شده با لنزهای مختلف هم تست شده و مشکل از خود دوربینه...ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام خدمت آقای قاسمی
یکی از دوستان دوربین نیکون nikon D7100 گرفته . ولی دوربین خاموش نمیشه. گاهی جای مموری رو که عوض میکنه خاموش میشه ...
ولی بیشتر وقت ها روشنه ؟
میشه راهنمایی بفرمایید .
متشکرم
Nikon D300
جناب قاسمی سلام و جدا خسته نباشید.
یه سوال دارم، چون میخوام نیکون دی600 بخرم و شما فرمودین برخی شماره سریال ها این مشکل رو داشتن، آیا ممکنه اون شماره ها رو بگین که نخرمشون؟ چون احتمالا از ایران نمیخرم(کشورهای حاشیه خلیج فارس) و سوال دوم هم اینکه آیا بعد از خرید از خارج میتونم اون رو گارانتی و بیمه ایده آل کنم؟
سپاسگذارم
جناب قاسمي عزيز
سلام و عرض احترام
من يك Canon 60D دارم و يك فلاش Nissin 866 MK II. فلاش من با دوربين هاي كانن ديگر در مود TTL به خوبي كار مي كند (حتي در حالتي كه فلاش بانس شده باشد) و نوردهي مناسب انجام مي دهد ولي با دوربين من هميشه عكس ها در مود TTL دچار نوردهي كم مي شود (عكس ها تاريك مي افتند). لطفاً راهنمائي بفرمائيد. اگر لازم است مثل هميشه حضوراً مزاحمتان شوم.
با سپاس و ارادت فراوان
سلام جناب قاسمی،
من یک دوربین D7000 رو چند روزی میشه که خریدم، مشکلی که هست اینه که یه نقطه سفید (با ته رنگ سبز) و یه نقطه تقریبا بنفش توی live view دیده میشه.
اما توی چشمی، عکس گرفته شده و ال سی دی دوربین این نقطه وجود نداره، با دمنده چندبار توی دوربین (آینه) رو تمیز کردم، مشکل بر طرف نشد.
ضمنا نقطه توی فیلم هایی که با دوربین میگیرم هست و وقتی دوربین در حال فیلم برداریه ، نقطه کاملا سبز رنگ میشه و با قطع record بلافاصله رنگش روشن میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش توسط loner : Thursday 15 August 2013 در ساعت 09:49 دلیل: اضافه کردن اطلاعات
سلام علیکم
بنده حدود 2 سال پیش یه دوربین کانن IXY 10s خریداری کردم یکسالی خوب کار کرد کیفیتش هم خوب بود ولی راضی کننده نبود.
گذشت بعد از حدود یکسال مشکلی براش پیش اومد که لنزش میومد بیرون سریع میرفت داخل یه دو ماهی همین طوری بود با چند بار روشن کردن کار میکرد تا اینکه دیگه کلا نیومد بیرون و ما ناراحت
فرستادیم برای گارانتی دو ماهی هم اونجا منتظر بودیم تا رسید دستمون گفت لنزشو کلا عوض کرده حدود 150 شد.
خودش تست کرده بود ا هم تست کردیم هین مشکل بود حالا مشکلش اینه که وقتی روشنش می کنیم 2 دقیقه کار کرد ارور E32 میده گفتم بفرست درستش کنن گفت نه نمیشه شاید بشه کلا نمیشه و... گفت برید استفاده کنید هر زمان سوخت بیاریدش یه 100 تومن دیگه هم بذارید رو میز (اون روز میگفت الان فکر کنم 250 تومنی باید شده باشه )تا بفرستم گارانتی و.... دیگه فکر نکنم کارمون راه بیوفته
راستی کیفیتش هم بعد از تعویض لنز واقعا خیلی خراب تر شده.
حالا راهنمایی کنید چکار کنم؟؟!
باتشکر از دوستان
یاالله