خیلی ممنون جناب حسینی .البته بهزاد جان جسارتا بايد تصحيح كنم كه اول 800 اومد بعد 900 بعد 700
گاهی پیداکردن اشتباهات خودش پلی میشه به سوی دانستن .
من معذرت می خوام .
مقایسه Sb-700 با Sb900
Comparison: Nikon Speedlight SB-700 vs. Nikon Speedlight SB-900 review @ PHOTO-TIPS-ONLINE.com
ویرایش توسط behzad_milad : Monday 20 February 2012 در ساعت 21:57
Nikon D600
سلام
البته بهزاد جان جسارتا بايد تصحيح كنم كه اول 800 اومد بعد 900 بعد 700
فرهاد حسيني
دوستان من دیروز یه Sb 700 گرفتم واسه اینکه روی مد TTl کار کنم فقط باید فلش رو روی این حالت قرار بدم ؟ و از دوربین نیازی نیس تنظیماتی رو انجام بدم ؟
+ این مُد TTL اتوماتیک نور محیط رو میسنجه و قدرت فلش رو بر اساس اون تنظیم میکنه ؟ فلش چشمی داره ؟
و مورد دیگه من وقتی به صورت وایرلس میخوام با فلش کار کنم حتما باید فلش خود دوربین هم باز باشه !
چرا ؟
نيازي به انجام تنظيم روي دوربين نيست...تنها فلش را در مد TTL يا TTLBL قرار دهيد.دوستان من دیروز یه Sb 700 گرفتم واسه اینکه روی مد TTl کار کنم فقط باید فلش رو روی این حالت قرار بدم ؟ و از دوربین نیازی نیس تنظیماتی رو انجام بدم ؟
بله.نور سنجي توسط نورسنج دوربين انجام شده و قدرت فلاش بر اساس آن تنظيم ميگردد...اين فلاش بر خلاف sb-600 چشمي دارد.+ این مُد TTL اتوماتیک نور محیط رو میسنجه و قدرت فلش رو بر اساس اون تنظیم میکنه ؟ فلش چشمی داره ؟
تنها راه ارتباطي دوربين با فلاش ريموت ( فلاشي كه از دوربين شما جداست ) امواج IR است كه از طريق فلاش سر خود دوربين ساطع ميگردد. بنابراين بايد باز باشد.و مورد دیگه من وقتی به صورت وایرلس میخوام با فلش کار کنم حتما باید فلش خود دوربین هم باز باشه !
چرا ؟
درود
و نیر اضافه کنم ، میتوانید در تنظیمات built in flash در Custom setting فلاش سر دوربین رو بجای TTL روی این حالات -- قرار بدید ،
که در این حالت تنها دستور شلیک را به باقی فلاشها میدهد و در نور دهی شرکت نمیکند.
پس مجبور نیستین از نور فلاش سر دوربین استفاده کنید.
در این حالت سرعت سینگ فلاش دیگر محدود نیست و تا
آخرین سرعت شاتر دوربین 1/4000 یا 1/8000 بالا میرود
موفق باشید
خیلی ممنون
دوستان اینطور که فهمیدم این فلش ها تنظیمات خیلی زیادی دارن ایا میتونم دفترچه راهنمای فارسی Sb700 یا SB900 رو پیدا کنم ؟
ویرایش توسط vahid_ba : Thursday 21 February 2013 در ساعت 16:50