سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دوست عزیز باز گذاشتن بیش از اندازه پرده شاتر و نوردهی سنسور بیش از چند دقیقه، سبب گرم شدن سنسور و بوجود اومدن هات پیکسل و افزایش نویز حرارتی در سطح سنسور میشه و تاثیر منفی بر روی کیفیت تصاویر داره، تضمین سلامت سنسور در نوردهی های طولانی مهمترین عاملی هست که باید توجه ویژه ای بهش کرد لذا استفاده از فیلتزهای ND در شب برای نور دهی های طولانی معقول نیست، مگر حذف حرکت که اون هم نباید بیشتر از چند دقیقه ( ماکزیمم 3-4 دقیقه ) طول بکشد.
برای لنز 10-18 کنون با دهنه 67 چه اندازه فیلتری مناسب هست که وینیت به حداقل برسه؟ از سری های کوکین کدام؟
دوست عزیز فیلنرهای برند کنکو و هویا دارای ضخامت زیادی نیستند و برای لنزهای واید مناسبند، پیشنهادم برند کنکو سری EX هست. متاسفانه فیلتر های کوکین به دلیل نازک بودن بیشتر از اندازه رینگ فیلتر در شرایط آب و هوایی بسیار گرم یا بسیار سرد در اثر انقباض و انبساط، شیشه فیلتر از حلقه جدا میشه و خرید اونها توصیه نمیشه.
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم
قصد خرید فیلتر ( vnd - ( stops1-9 دارم اولا کیفیت خوبی داره این تدریجی ها و اگه داره چه مارکی بگیرم و از کجا بگیرم اصل باشه
ممنونم
ممنون دوست گرامی. خودم هم در بسیاری از سایت و فاروم های خارجی جستجو کردم. در این زمینه واقعا اجماعی وجود ندارد. بسیاری معتقدند استکینگ دو فیلتر ان دی کاهش کیفیت کمتری از فیلتر متغیر دارد و برخی دقیقا برعکس معتقدند که فیلترهای متغییر کیفیت بهتری دارند. هر چند در فیلم واقعا آنقدر هم تفاوت های کیفی مانند عکس قابل تشخیص نیست. الان من خودم تصمیم گرفته ام یک ۳ استاپ و یک ۶ استاپ بگیرم. چون بعد از تست های فراوان با لنز پرایم نیکون ۱.۸ به این نتیجه رسیدم روی سرعت ۱/۵۰ نهایتا در بدترین شرایط باید هفت استاپ دیاف را ببندم. اینجا می توان از فیلتر ان دی ۶۴ استفاده کنم و فقط یک استاپ دیافراگم را ببندم و اختلاف عمق میدان هم جزیی خواهد بود. وقتی هم میخواهم ۵ استاپ دیاف را ببندم همان فیلتر را با حساسیت ۲۰۰ استفاده کنم. بدین ترتیب دو فیلتر ان دی هشت و ان دی ۶۴ تمامی رنج مورد نظرم را به من می دهند.
فقط یک سوال از همه دوستان، آیا برندی را می شناسید که فیلتر ان دی ۶۴ را با قیمتی زیر ۱۲۰ تومان و با کیفیتی نسبتا خوب ارایه دهد. اصلا از کجا می توانم ان دی ۶۴ تهیه کنم؟
ویرایش توسط Farzin7s : Saturday 30 May 2015 در ساعت 02:17
دوستان کسی از کیفیت عملکرد فیلتر متغیر مارومی اطلاع دقیقی داره؟ من توی یکی از فروشگاه های سطح شهر دیدم و یکی هم که از این فیلتر استفاده کرده بود خودش اونجا خیلی تعریفش رو کرد. خوشحال میشم نظر فنی دوستان رو هم بدونم.
پ.ن: فیلتر phottix هم هست که نظرات منفی و مثبت زیاد داره...