سلام
لطفا عکس های ذیل را که با، و بدون فیلتر Hoya Pro ND 1000 گرفته شده ملاحظه بفرمائید:
With ND
Without ND
مشخصات تصاویر از قرار حساسیت 100، روزنه F8، فوکال ثابت 31mm در مقیاس ف.ف، تراز سفیدی دستی و سرعت های 3.2s و 1/320 میباشد.
هیچ گونه ویرایش، اصلاح رنگ و یا شارپ سازی صورت نگرفته و فقط تبدیل به JPG و کراپ.
وضعیت ته رنگ در این فیلتر بسیار قابل قبول و رضایت بخش است؛ ولی همانطور که مشخص است یک حالت شبه وارگی بوجود می آورد که دلیلش را نمی فهمم.!
تستهای مشابهی در فوکال ها و روزنه های مختلف، همچنین مدت زمان تا 30 ثانیه و سوژه های متعدد را هم انجام دادم که تقریبا نتیجه یکسان بود.
البته در ریویوئی که از این لنز دیده بودم گمانم نسبت به رقبا کمی این مشکل را داشت ولی خواستم باز نظر دوستان را بدونم.
قابل ذکر اینکه در تصاویر منظره که دارای جزئیات زیادی است این موضوع کمتر قابل لمس، و در سایز بزرگ همه چیز بهتر نمایان است.
فایل JPG در سایز اصلی با حجم 8م.ب:
With ND Filter
Without ND Filter
ارادتمند
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود
بنده این فیلتر را دارم و اتفاقا نمونه تستش را هم قبلا در فروم آپ کردم! ولی متاسفانه نتوانستم لینکش را پیدا کنم ولی لینک تست یکی از دوستان فروم را پیدا کردم
مشکل به این صورت که در تصاویر شما وجود داره در آن تصاویر وجود نداشت!
بنده خودم از این فیلتر زیاد استفاده کردم و هیچ مشکلی به این شدت باهاش نداشتم!
حتی تصاویر طبیعت ثبت شده با این فیلتر هم بسیار با کیفیت و خوب هستند.
ارادتمند
درود و عرض ادب.
بخاطر ندارم تستی از این فیلتر قرار داده باشید و اگر هست ممنون میشوم سر فرصت...
هر چند گزارشی از عدم پوشاندن ویزور و وجود چنین مشکلی تا بحال ندیدم، ولی برای تست یکبار هم (توسط کپ لنز) کاملا مانع ورود نور شدم ولی تاثیری در پی نداشت.
تنها نکته ای که به نظرم میرسد اینکه در تست های مختلف، سوژه های مشابه پلاستیکی استفاده کردم و البته فاصله تا سوژه هم شاید کمی چالش برانگیز باشد. باید در اولین فرصت در محیطی باز یا منظره هم تستی انجام و نتایج بررسی شود.
ارادتمند