دوستان سلام
یکی از دقدقه های عکاسی های دیجیتال جدا کردن سوزه از بکراند است طوری که بخصوص در قسمت مو های این مشکل بیشتر به چشم می ات این مشکل مدت زیادی بود که منو همیشه سرگرم خودش کرده بود یادم از شیراز مجمو عه تکنیکهای فتوشاپ که مخصوص جدا کردن مو های سوژه از بکراند بود با چه قیمتی خریدم اما ان تکنکیک ها هم وقتگیر و هم دقیق نیود .
این عکس رو گذاشتم برای دوستانی بودند که می گفتند نمی شه موهارو خیلی خوب جدا کرد من نمی تونستم عکس خانم اینجا بذارم اما رو ی عکس خانوم هم امتحان کردم و خیلی خوب جواب داد و چقدر هم را حت بود جا دارد از آقای شاطریان که زحمت کشیدند این پلاگین را معرفی کردند و در سایت جهت دانلود گذاشتند تشکر کنم
در ضمن اگه مشکلات عکس رو هم د دوستان بگویند خیلی خوشحال می شم .
راستی چرا دوستان عکس نمی گذارند نمی دونم علت چیه ولی فکر می کنم شایداکثر ما از اینکه از عکس هامون ایراد بگیرند واهمه داریم (در شرایطی که می دونم عکاس اتلیه ای در سایت خودمون زیاد داریم)
من خیلی جاها در اینتر نت دنبال عکس های آتلیه ای و نقد کردن انهاگشتم (منظورم به زبان فارسی است )
. فقط یک جا تونستم پیدا کنم اونم فکر کنم که تو سایت فتو دات ای ار بود اگه اشتباه نکنم عکس ها ی عکاسی چشمک در تهران بود بازم خدا پدر مادر بنده خدا رو بیامرز جرات کرده بود عکس های عکاسیشون رو بذاره و نقد هایی هم شده بود که برای من مبتدی چیزهایی خوبی برای اموزش داشت . البته کلا در حد هفت یا هشت تا عکس بود که بنده خدا گذاشته بود . و دیگه جایی تخصصی برای عکس های آتلیه پیدا نکردم .
دوستان سایتی را در ایران می شناسید که عکس های اتلیه ای می گذارند و مورد نقد و بررسی قرار می دهد (خودم بعید می دونم ) اگر می شناسید لطفا لینک بدهید :)
متشکرم