پس از تهیه خروجی، از منو Version گزینه Original را انتخاب کنید..اما در برنامه نیکون هنگام تبدیل
این سوال را میپرسد.اگر من بخواهم فایل های خام را تغییر دهم و خروجی بگیرم اما فایل خام هنگام خروج از
برنامه به حالت اول برگردد باید چه تنظیمی انجام دهم؟
سلام به دوستان.
یه سوال داشتم.در هنگام پردازش فایل خام در ACR اگه بخوایم سطح روشنایی قسمتهای عکس با هم تفاوت داشته باشه چکار باید بکنیم.مثلا تو یه عکس طبیعت اگه بخوایم از روشنایی اسمان کم کنیم و روشنایی زمین رو بیشتر کنیم باید چکار کنیم.من قبلا به این شکل عمل می کردم که اول از عکس خروجی Jpeg می گرفتم و بعد تو فتوشاپ ادامه میدام.
ممنون از پاسختون.
برای این کار میتوانید از ابزار Adjustment Brush و یا Graduated Filter در نرمافزارهای Adobe Camera RAW و یا لایتروم استفاده کنید.
اگر نیکون دارید، در Nikon Capture NX از ابزار Control Point استفاده کنید. که به صورت خودکار ماسک نیز ایجاد میکند و میتوانید روشنایی و رنگ را به صورت جداگانه تغییر دهید.
در Lightzone نیز میتوانید قسمتهای مختلف را به صورت جداگانه تغییر دهید.
سلام
با اجازه اقای روشن
از OnOne Mask Pro که در OnOne Plug-In Suite 5 موجود هست می تونید استفاده کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthr...light=mask+pro
سلام همانطور که خودتان هم اشاره کرده اید سئوالتان به این تاپیک مربوط نمی شود ولی ویژگی Refine Edge در CS5 پیشرفت قابل توجهی کرده و به راحتی می تواند برای جدا کردن سوژه از پس زمینه مورد استفاده قرار بگیرد.پلاگین خوب برای جداسازی سوژه از پس زمینه به من معرفی کنید.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام
تمام عکسهایی رو که در حالت RAW می گیرم،در زمان انتقال عکسها به کامپوترم اصلا وجود ندارند.یعنی در واقع هیچ گونه فایلی نشون داده نمی شه.فقط عکسهایی که در حالت RAW+JPEGگرفته می شه ،اون هم فقط فایل های JPEG رو نشون می ده و بس.خبری از فایل های خام نیست.اگر ممکنه راهنماییم کنید ممنون می شم.
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
سلام
متوجه نشدم شما چرا پسوند فایل ها را تغییر داده اید !
ببیند فایل RAW یعنی فایل خام ، ولی فایل های خام دوربین های مختلف پسوندهای مختلفی دارند.
مثلا
CR2 = پسوند فایل خام دوربین های Canon
NEF = پسوند فایل خام دوربین های Nikon
احتمالا دوربین شما Canon است که پسوند فایل ها .CR2 هست.
فایلهای CR2 به وسیله ACR یا Lightroom باز می شوند و احتیاجی به تغییر نام نیست ( در صورتی که دوربین شما توسط آن نسخه از ACR که روی دستگاه شما نصب است، پشتیبانی شود)
در مورد سئوال دوم درست متوجه نشدم
1. آیا RAW+Jpeg عکس میگیرید
2. چگونه عکس ها را به کامپیوتر خود انتقال میدهید
CR2 پسوند فایل های خام کنون است. مگه از اول پسوندشون چی بوده؟ با cs5 یا نرم افزار کنون باز میشه براحتی.
مشکل دوم را متوجه نشدم. یکبار مموری را توی دوربین فرمت کنید. عکس بگیرید و در یک کامپیوتر دیگه چک کنید. اگر همه چیز مرتب باشه احتمالاً سیستم شما ویروسی چیزی داره. باید یک ویروس کشی انجام دهید.
خط رو خط با نوید