DNG یک Container است: هم حاوی اطلاعات فایل خام است و هم شامل XMP است ( و نیز دارای پیش نمایشی از فایل خام و نیز می تواند حتی حاوی فایل خام اصلی با فرمت اصلی شرکت سازنده نیز باشد).
DNG یک Container است: هم حاوی اطلاعات فایل خام است و هم شامل XMP است ( و نیز دارای پیش نمایشی از فایل خام و نیز می تواند حتی حاوی فایل خام اصلی با فرمت اصلی شرکت سازنده نیز باشد).
سلام.
يك سري فايل CR2 دارم كه الان ميخوام باز كنم. توي منزل مشكلي ندارم ولي در حال حاضر توي شركت هستم .
امكانش هست بازشون كنم ؟ ACDsee دارم ولي اين ورژن رو ساپورت نميكنه .
ممنون.
سلام
امیر جان از پیکاسا غافل مشو !
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8376
ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 20 October 2010 در ساعت 15:22 دلیل: غفلت !
فرهاد حسيني
با سلام.
تازگیها من هر چی عکس با فرمت خام رو که از طریق ACR پردازش و خروجی میگیرم،توی اگزیف عکسها مقابل گزینه colour Representation می نویسه Uncalibrated.در حالی که هم تو دوربین هنگام ثبت و هم در هنگام پردازش عکس فضای رنگی روی sRGB تنظیم هست.البته این اشکال هنگام مشاهده عکس تو کامپیوتر محسوس نیست و عکس به همان شکل که ادیت شده نمایش داده میشه ولی هنگامی که عکس رو به سایت یا فضای دیگری روی نت اپلود می کنم هنگام مشاهده بدلیل اینکه بروزر فضای رنگی رو نمی تونه تشخیص بده عکس به شکلی دیگر از لحاظ رنگ و نور نمایش داده میشه.
اگه میشه بفرمایید ایراد کار از کجاست.
با تشکر.
الان که به اگزیف این عکس اقای سعادت نگاه میکردم این عکس هم دقیقا به همان شکل است که عرض کردم.
سلام
براي آپديت ACDsee و نمايش فايل هاي RAW از اين دو لينك مي توانيد استفاده كنيد
دريافت برنامه : ليست دوربين هاي كه پشتيباني مي شوند : موفق باشيد
==========
علي چاوشي
ویرایش توسط ghanbar : Tuesday 26 October 2010 در ساعت 12:02 دلیل: اضافه كردن تصوير
==========
علي چاوشي
سلام.
ممنون از جناب روشن و چاووشي بابت ارسال پاسخ.
متاسفانه چند روز گذشته بعلت قطع بودن اينترنتم نتونستم به فروم سر بزنم و از بابت تاخير در ارسال پاسخ عذر مي خوام.(الان هم از كافي نت وصل شدم.)
يكي از عكس هايي كه فكر مي كنم اين مشكل رو داشته باشه اين عكس هست.
تنظيماتي كه در هنگام پردازش بر روي نور و رنگها اعمال كرده بودم بعد اپلود ديگه به طور ديگهاي ديده ميشه.
ممنون از وقتي كه براي سوال من اختصاص دادين.
ببخشید این پست شما را ندیده بودم.
سوال: از چه طریقی عکس را در مرحله آخر ذخیره کرده اید؟ Save for web ؟
یک آزمایش هم انجام دهید: همین عکس را در سیستم خودتان به دو روش زیر ببینید و نتیجه را گزارش کنید:
۱- آن را در مرورگرتان باز کنید و وضعیت رنگها را چک کنید ( از طریق منو file مرورگر )
۲- آن را در یک نمایش دهنده عکس مانند نمایش دهنده عکس ویندوز یا AcdSee مشاهده کنید.
سلام.
با تشکر از جناب دکتر روشن از بابت وقتی که به سوال من اختصاص دادن و پوزش بابت تاخیری که در ارسال نتیجه بوجود اومد.(که دلیلش هم قطعی 3 هفته ای اینترنت بود.)
راههایی رو که شما فرمودین رو امتحان کردم و کلا هر عکسی رو که با فضای رنگی Adobe RGB ذخیره کردم این مشکل رو داره.حالا اگه این مشکل عدم نمایش صحیح رنگها از مرورگر باشه،پس چرا تو اگزیف عکس فضای رنگی رو uncalibrated می نویسه؟عکس زیر رو همراه با اگزیف ارسال می کنم تا شاید برای تصمیم گیری در باره علت این موضوع کمک کنه.
(عکس دارای اگزیف است)
ممنون از بابت راهنماییتون.