سوال اصلی من در واقعا مربوط می شد که من با ثابت نگه داشتن وایت بالانس در عکس ها (نور خورشید) در مراحل قبل از ماه گرفتگی کامل، قسمت روشن ماه کم کم از سفید نقره فام به سمت رنگ بِژ سوق پیدا می کند. قرمزی که قسمت تاریک که به همان دلیلی است که شما ذکر کردید.
من فکر می کنم این تغییر رنگ باید در عکس ها هم مشهود باشد.
با سلام
امییدوارم سوالم مربوط به تاپیک باشه
داشتم با Adobe camera RAW کار میکردم که اومدم پروفایلای دوربینمو تو قسمت Camera Profile همونطور که در عکس میبینید(با هایلایت قرمز) مشخص شده و تمامی گزینه هاش رفتن(Landscape, portrait, adobe standard,.......) و فقط گزینه ای به نام Matrix رو داراست.
ممنون میشم کمکم کنید که چجوری پروفایل های دوربینو تو Adobe camera RAW برگردونم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
یک نگاه به این مسیر در کامپیوترتان بیندازید ببینید پروفایلها هستند
drive:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\Camera
Application Data هایدن می باشد اول قسمت show hidden file and folders را فعال کنید
می توانید ACR را یکبار آپدیت کنید شاید درست شد
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
سلام
با توجه به توضیحات adobe در آدرس http://labs.adobe.com/wiki/index.php/DNG_Profiles:FAQ که ف ی ل ت ر میباشد
وقتی فایلهای profile پیدا نشود یا دسترسی ممکن نباشد profile پیش فرض matrix می آید.
احتمالا با نصب مجدد ACR حل می شود
Why does the installer for the DNG Converter also install the camera profiles?
Beginning with version 5.2, the DNG Converter installer will install not only the DNG Converter application, but also the camera profiles. This is necessary because when the DNG Converter produces a DNG from a non-DNG raw file (e.g., a CR2 or NEF raw file), the DNG Converter needs to embed a camera color profile into the DNG. This requires the profiles to be installed on your system.
وقتی که تعداد زیادی فایل RAW داشته باشیم و بخواهیم بدون تغییرات همگی را با هم به JPG تبدیل کنیم چگونه و با روشی که سریع هم باشد امکان پذیر میباشد؟
سینا جان سلام
روشی که خدمت شما عرض می کنم از طریق نرم افزار لایت روم است : همه فایل های Raw را وارد نرم افزار کنید و بعد با کلید میانبر Ctrl+A همه آن ها را انتخاب کنید و از منوی File گزینه Export را انتخاب کرده و تنظیمات مربوط به فرمت ذخیره - کیفیت و حجم و ... عکس ها را تنظیم و بعد دکمه Export را بزنید . آنگاه نرم افزار فرآیند تبدیل دسته جمعی عکس ها را آغاز می کند.
موفق باشید
Photoshop> File> Scripts> Image Processor
در برنامه Adobe camera RAW وقتی صفحه ی ویرایش عکسها باز شد در سمت چپ بالای صفحه گزینه Select all را انتخاب کنید و بعد دکمهSave images را زده و در صفحه باز شده فرمت انتخابیتان را تعیین کردید و Ok کنید
بله با تشکر از شما دو دوست عزیز با همین کار مشکلم حل شد
شاد و موفق باشید...........
پ.ن: در حینه اینکه پستو مینوشتم خط رو خط شدیم
ویرایش توسط Walkman : Sunday 10 July 2011 در ساعت 00:37 دلیل: اضافه کردن پ.ن
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
چند روزی که بدون مشکل از ACR نسخه 6.4.1 بر روی CS5 استفاده می کردم
اما امروز وقتی می خواهم از Adjustment Brush و Graduated Filter استفاده کنم پیغام خطا زیر را می دهد:
Unable to create local adjustment. All the local adjustment controls are set to have no effect on the image.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4