من کارم اول از طبیعت و ساختمان عکس گرفتنه
میشه یک دوربین و لنز خوب پیشنهاد بدید ؟ من خودم 60d را میخوام بگیرم اما لنز نمیدانم
من کارم اول از طبیعت و ساختمان عکس گرفتنه
میشه یک دوربین و لنز خوب پیشنهاد بدید ؟ من خودم 60d را میخوام بگیرم اما لنز نمیدانم
دوست عزیز،سلام
تا آنجایی که بنده اطلاعات دارم سنسور 60d بین چند دوربین هم رده خود جزو رده پایین سنسور ها انتخاب شده و با دوربینی مانند 550d هیچ تفاوتی ندارد( داخل همین سایت هم بارها به این موضوع اشاره شده)،مگر آنکه شما به موارد دیگری در 60d دل بسته باشید؟ و به نظر من با این بودجه شما انتخاب بهتری میتوانید داشته باشید. اگر شما تاکید خاصی به برند کانن نداشته باشید میتوانید به یک مدل از نیکون هم تاملی داشته باشید؟
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
بنده به شخصه ترکیب d7000 با یک لنز واید و کیت 18-105 رو بسیار با صرفه تر و با کیفیت تر از 60d ارزیابی مکنم
دلیل بنده هم قیمت نا معقول و فرا تر از واقعیت 60d هستش، این دوربین قبل از عید 1100 تا 1150 قیمت داشت اما در حال حاضر 400 تومان بالاتر فروش میره
در صورتی که قیمت d7000 معقول تر هستش
اگه بتونی Pentax k-5 هم تهیه کنی انتخاب بسیار بجایی خواهد بود
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
بله درستهبنده به شخصه ترکیب d7000 با یک لنز واید و کیت 18-105 رو بسیار با صرفه تر و با کیفیت تر از 60d ارزیابی مکنم
دلیل بنده هم قیمت نا معقول و فرا تر از واقعیت 60d هستش، این دوربین قبل از عید 1100 تا 1150 قیمت داشت اما در حال حاضر 400 تومان بالاتر فروش میره
در صورتی که قیمت d7000 معقول تر هستش
اگه بتونی Pentax k-5 هم تهیه کنی انتخاب بسیار بجایی خواهد بود
====
الان متاسفانه قیمت کنون به صورت کاذب بالا رفته
بدنه رو بنده اسفند ماه 1100 خریدم
الان واقعا قیمت کاذبه
چون شما در آینده قصد تعویض هم ندارید توصیه بنده هم نیکونه
مدل دی7000 بخش عمده ای از قیمت بالاش به خاطر جنس فلزی بدنه اش هست
میتونید به دی 90 هم فکر کنید با مثلا دو لنز (یک واید و یک نرمال)
دوست عزیز میشه بگید کجا این جمله گفته شده؟
در انتخاب بادی باید به قیمت و در دسترس بودن لنز ها و لوازم جانبی اون برند توجه کرد.با بودجه محدود باید یک سری فواید رو از دست بدی و چیزهای دیگه ای رو بدست بیاری.
مثلا اگر بخواید یکی از لنزهای سری 70-200 رو تهیه کند در برند کنن 3مدل از 750 تا2200 بسته به مدل آزادی خرید داری اما در نیکون فقط باید مدل بالای 2000تومن رو بگیری.از اون طرف هم نیکون یک سری لنزهایی داره که باتوجه به فاکتور قیمت و کیفیت در برند کانن همتایی نداره مثل همین 18-105 .
باید ببینید محدودیت بودجه دارید یا نه.
در مورد پنتاکس تجربه ای ندارم اما فکر نکنم بتونی وسایلش رو مثل کانن و نیکون پیدا کنی.البته دوستانی هستن تو همین روم مثل جناب میلانی که یوزر پنتاکس باشند.
اگه چیزی رو جا گذاشتم دوستان راهنمایی کنید.
شاد باشید... .
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2