دوستان یه سوال
من پیش فروشنده رفتم در مورد SX280 میگفتش که به خاطره ضعف باطری این مدل در هنگام فیلمبرداری این مدل رو نمیارن و به جاش SX270 میفروشند میخواستم ببینم حقیقت داره؟
و اینکه بین SX220 تا SX280 چه تفاوتهایی هست و کدام بهتره خرید با توجه به اینکه اختلاف قیمت کمی دارند
ویرایش توسط M.Mobin : Tuesday 7 January 2014 در ساعت 18:12 دلیل: اصلاح فونت
این موضوع ضعف باطری رو من نمی تونم تایید کنم اما با توجه به اینکه sx280 از wifi و GPS استفاده می کنه شاید عاملی باشه که بر روی باطری تاثیر می ذاره و فروشنده ازش به ضعف باطری یاد کرده باشه.(که اگر این باشه می تونید این قابلیت هر رو غیرفعال کنید)
با کاربر گرامی ali6262 درباره فروشنده ها موافقم.خیلی هاشون(البته با عذر خواهی از فروشنده هایی که به مشتری مداری اهمیت می دن) اطلاعات ناقص و حتی اشتباهی ارائه می دن و کلا باید جنسشون رو بفروشن.
sx220 به نظر من کمینه اف قدری بهتری داره ولی نه چندان عالی. و sx280 پردازنده ی جدیدتری استفاده می کنه.گستره ی ایزوی 6400 برای sx280 هم با توجه به نویز بالا چندان برتری تولید نمی کنه. ولی مثل همیشه می گم باید در عمل دید.
موفق باشید.
با سپاس
امروز رفتم مغازه های اراک رو گشتم
با گارانتی ایده عال ، حامی و یه شرکت دیگه دوربین کانن موجود بود که هیچکدوم نه کارتن دوربین پلمپ بود و نه روی لنز دوربین و ال سی دی ش پلاستیک محافظ بود
در مورد گارانتی ایده عال هم به این صورت بود که دوربین ها به صورت مجزا به فروشنده تحویل میشد و برچسب و کارت گارانتی ایده عال جداگانه به تعداد زیاد موجود بود و مشخصات دوربین شامل شماره سریال و... (بجز تاریخ شروع گارانتی) توسط فروشنده پر میشد و روی دوربین قرارداده میشد!
حالا نمیدونم واقعن روال گارانتی این دوربین ها به این صورت هست یا خیر اما میدونم به راحتی میتونه هردوربینی با هر سورسی توسط یه فروشنده گارانتی بشه
سلام دوستان عزیز
نمیدونستم کجا باید مطرح کنم
من خدا رو شکر دوربین iixus 240 HS رو خریدم و بیشتر به خاطر قابلیت 24p که فیلمبرداری شبیه فیلم سینمایی هست گرفتم که توی قابلیتهاش نوشته
ولی توی خود دوربین پیداش نمیکنم و توی دفترچه راهنما هم نیست
کسی میدونه چطور باید انجام یدم؟ انشاءالله سربلند باشید
السلام عليک يا ابا صالح المهدي(عجل الله تعالي فرجه الشريف)