انوش جان ببخشید
مد اتوماتیک D300 کجاشه؟ راستش من یه خورده تازه کارم با این دوربین گفتم از راهنمایی شما استفاده کنم ...خصوصا که خودم در 60 درصد مواقع از مد اتوماتیک استفاده میکنم.
انوش جان ببخشید
مد اتوماتیک D300 کجاشه؟ راستش من یه خورده تازه کارم با این دوربین گفتم از راهنمایی شما استفاده کنم ...خصوصا که خودم در 60 درصد مواقع از مد اتوماتیک استفاده میکنم.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام. احتمالا منظور ایشون مد Program بوده.
سلام
جدا میفرمایید؟؟؟ چون بیشتر شبیه مزاح است! با اینهمه تجهیزاتی که شما دارید در امضاء ، یعنی هنوز موفق به پیدا کردن مود P نشده اید؟. در این حالت شما هیچ کاری به غیر از فشار دادن دکمه گرفتن عکس نخواهید داشت.
مود A هم همنطوره اما دیافراگم رو شما باید بهش بدید.
مود S هم همینطوره اما سرعت رو شما باید بهش بدید.
مود P هم که مود مورد نظر شماست ، همه کارها توسط خود دوربین انجام میشه.
مود M که حالت تنظیمات دستی هست.
من از D50 شما خبرب ندارم که آیا همینطور است یا خیر اما مدلهای اخیر که همگی این حالات رو دارا میباشند.
اگر هم طنز بود بهر صورت ممنون
انوش
چه جالب ، پس حالت اتوماتیک یک SLR اینهمه با حالت دستی اختلاف کیفیت داره! تا اونجا که از بسیاری از کامپکتها هم ضعیفتر بشه.
درست مثل یک TV اچ دی که توش آدم VCD نگاه کنه.
اگر آدم ار مود اتوماتیک استفاده کنه ، این معنای واقعی تجمل گرایی میشه
و این موضوع که آدم دست به انتخاب چه نوع کالای مصرفی میزنه هم خودش فرهنگه که نامش تمدنه
جامعه شناسان سرشناس غربی اونوقت اینو میگن
حرف منطقی و با دلیل رو آدم باید بپذیرد همیشه .
من هم قبول میکنم.
سلام
جناب قدیری اصلا کسی در مورد D300 سوالی نکرده در مورد D60 پرسیده شده که در رنج قیمتی 600 هزار توان است. که دوستان بجای آن کامپکت توصیه کردند. من فقط گفتم در 60 درصد مواقع ( مواقعی که موقیعت خاصی نباشه که احتاج به نوعی تنظیم خاص داشته باشم) از تنظیمات اتوماتیک استفاده میکنم.
اما در مود P ( دیافراگم- سرعت )اتوماتیک انجام میشود.
تراز سفیدی هم که حالت اتو داره و.....
بحث جالبی است. این بحث اگر 3-4 سال پیش انجام می شد، مطمئنا متفاوت از بحث امروز بود چرا که در آن زمان قیمت، تکلیف را روشن می کرد.
فکر می کنم علت اختلاف نظر دوستان، جدا نکردن موارد قیاس باشد. به عبارت دیگر این سوال مساله را روشن می کند:
- اگر فقط محدوده فاصله کانونی و کیفیت لنز کیت یک SLR را با یک SLR-like مقایسه کنیم، و فرض کنیم که فرد چیزی هم از پروسس نمی داند و تمام عکسهایش را هم JPEG می گیرد، آیا لذت عکاسی و خروجی کلی عکسهای او نسبت به کسی که SLR-like دارد، بهتر نیست؟ منظور از خروجی کلی مواردی نظیر کیفیت عکس در ایزوهای مختلف و دینامیک رنج و تونال رنج و ... است.
من فکر می کنم در حال حاضر و با توجه به افت قیمت مناسبی که SLR ها داشته اند و با توجه به اینکه تمامی شرکتها، محصولات SLR مناسب و ارزان دارند، شاید اینکه برای هر فرد مبتدی بخواهیم پیشنهاد SLR-like بدهیم، درست نباشد. حتی اگر هیچگاه لنز دیگری نخرد، حتی اگر هیچگاه RAW نگیرد، حتی اگر هیچ گاه عکسهایش را پروسس نکند!
تنها مورد استثنا برای این مساله، این است که اندازه این دوربین ها برای فرد مناسب نباشد یا او نیاز به فاصله کانونی بیشتر و مد ماکرو و فیلمبرداری SLR-like ها داشته باشد. در غیر اینصورت، برای کسی که اندک علاقه ای به عکاسی داشته باشد، به نظر من، حتی در همان ابتدای کار می توان یک SLR ارزان با لنز کیت پیشنهاد داد.
دکتر بحثی که الان مطرح میکنید بسیار متفاوت تر از ابتدای صحبت مطرح شده است و جای تعمق بیشتری دارد. ...
در ابتدا بحث بی هیچ توضیح بیشتری ....با اشتراک روی قیمت 600 تومان دوستان SLR را پیشنهاد میدادند چون سنسورش بزرگتر است ( این جمله ساده همانطور که میدانید دنیایی صحبت پشت آن نهفته است .... ) و دهانه لنزها نور بیشتری میگیرد...... که البته از دیده من یک توجیه منطقی نیست. برای برتر بودن اس ال آر ها در اینکه ابتدا به ساکن Slr ها کیفیت بهتری دارند شکی نیست. ولی مرز قیمت برای SLR ها در پایین ترین حد ممکن با یک لنز کیت مصادف با بهترین کامپکت ها و اس ال آر لایک ها خواهد بود. در این قسمت قطعا جای تعمق بیشتری در انتخاب خواهد داشت چون بدست آوردن لذت و دنیای SLR برابر با از دست دادن لذت عکاسی در محدوده ای دیگرخواهد بود....
بنظر من توانایی های یک فرد در انتخاب بین این دو تایپ دوربین در این محدوده قیمت عامل تعیین کننده تری خواهد بود تا انتخاب بین این دو صرفا بخاطر قیمت یا برتری ظاهری SLR ها ....
بهترین حالت اینست که همچون شما تمامی جوانب به مطرح کنند سوال پیشنهاد شود ( همانگونه که پیشتر گفته شد ) یعنی آگاهی از بابت تفاوت ها داده شود تا مطرح کننده سوال با ارزیابی توانایی ها ی خویش تصمیم بهتری داشته باشد.
سوال دو موضوع دارد اما در یک قالب کلی پرسیده شداگر فقط محدوده فاصله کانونی و کیفیت لنز کیت یک SLR را با یک SLR-like مقایسه کنیم، و فرض کنیم که فرد چیزی هم از پروسس نمی داند و تمام عکسهایش را هم JPEG می گیرد، آیا لذت عکاسی و خروجی کلی عکسهای او نسبت به کسی که SLR-like دارد، بهتر نیست؟ منظور از خروجی کلی مواردی نظیر کیفیت عکس در ایزوهای مختلف و دینامیک رنج و تونال رنج و ... است.
آیا کیفیت و خروجی عکس هایش بهتر است؟ شاید. از نظر اپتیکی , لنز کیت خیلی لنز فوق العاده ای نیست اما خود بدنه به خاطر سنسورش , تفکیک بهتر و داینامیک رنج بهتری ارائه میدهد و کنترل روی عمق میدان و ایزوهای بالا رو ممکن میسازه.البته این ها در شرایط ویژه موثر خواهد بود
آیا لذت بیشتری خواهد برد؟ به نظر من , نه.
چون از نظر من لذت عکاسی کردن در رنج وسیع لنز , در بسیاری از SLR-Like ها خیلی بیشتر از کمی کیفیت بهتر در یک SLR و لنز کیت اونه.( تازه اگر قبول کنیم کیفیت یک لنز کیت بالاتر از لنز یک SLR-Like است ) آن هم وقتی بودجه ای دیگر نداریم که لنز دیگری تهیه کنیم.
مگر اینکه درخواست کننده اینگونه مطرح میکرد که : من 600 هزار تومن فعلا دارم و بعدها هم میتونم بودجه بیشتری اختصاص بدم
میگید خیلی ها با یک دوربین و لنز کیت اون سر میکنند ؟ خب خیلی از این افراد در انتظار خرید لنز های بعدی هستند. در واقع بعدا میخوان هزینه کنند
ضمن اینکه این بحث ها به این دلیل ایجاد شد که کسانی که توصیه به خرید SLR کرده بودند باید به درخواست کننده محترم میگفتند که : آقای عزیز شما با خرید یک دوربین SLR در این محدوده قیمت , خیلی از انواع عکاسی را نمیتوانید انجام دهید . چون لنز مناسب را نخواهید داشت ولی در آن قسمت رنجی که لنز کیت شما اجازه عکاسی میدهد کیفیت و کنترل خوبی ( نه خیلی عالی ) خواهید داشت
و این موضوع گفته نشد . تا جایی که یکی از علاقه مندان , تازه گفته بود که :
و این به دلیل توصیه به SLR , بدون آگاهی دادن در این مورد بودسوالی برایم پیش آمد که اگر slr بخرم برای هر نوع عکاسی یک نوع لنز باید خرید؟؟؟؟؟؟؟؟
وگرنه هر کس مختار خواهد بود از هر وسیله ای که بیشتر لذت میبره استفاده کنه حتی اگر عالم و آدم توصیه به چیز دیگری کنند
==========
اما در مورد اینکه ابتدا به ساکن خرید SLR معقول است یا نه
به نظر من هیچ فرقی نمیکنه که شما با یک دوربین لایک شروع کنید یا یک SLR یا یک بک دیجیتال ( منظورم سختی یاد گیری است )
اگر آدم علاقه داشته باشه , حتما یاد میگیره و عادت میکنه.