نظرتون درباره ی wx7 sony چی هست؟ تنها کمبودی که به نظر میاد داشته باشه زومش نسبت به sx220 هست. ضمنا Fuji F550 هم به نظر امکانات و قیمت خوبی داره.
نظرتون درباره ی wx7 sony چی هست؟ تنها کمبودی که به نظر میاد داشته باشه زومش نسبت به sx220 هست. ضمنا Fuji F550 هم به نظر امکانات و قیمت خوبی داره.
ویرایش توسط Greight : Sunday 10 July 2011 در ساعت 17:23
سلام
من در يك ساله ي اخير به خيلي از دوستان و آشنايان كه كمك خواسته بودند دوربين هاي SX220 و SX230 كنن رو پيشنهاد داده ام و همشون هم خريدند و راضي بودند.
امروز ديدم Dpreview يك تست گروهي گذاشته و SX230 و نيكن S9100 مشتركا اول شده اند. البته بين اين دو هم SX230 در عكاسي با ايزوي بالا در نور كم و عكاسي با فلاش بهتر از S9100 عمل كرده:
http://www.dpreview.com/reviews/q311...zoomgrouptest/
فرهاد حسيني
دوستان فرمودند که بعضی آدرس ها هست که میتوان محصولات سونی را با قیمت مناسب تر خرید .
برای خرید HX9V میخواستم اقدام کنم .
اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
با سلام
دوستان من زیاد شنا در محیط باز میرم.بهترین دوربین کامپکت ضد آب حال حاضر بازار چه مدلیه؟؟؟کیفیت عکساش خوب باشه و فیلمبرداری اچ دی هم باشه که عالیه.ممنون
Samsung Nx2000
این سایت به بررسی جدیدترین دوربینهای ضد آب و مقایسه ی بین اونها پرداخته.به نظر من کامل ترین مقایسه بین دوربین های ضد آب compact هست.
http://www.lenstip.com/128.1-article...test_2011.html
مثل اينكه Dpreview صداي شما را شنيد و Group Test دوربين هاي ضد آب جديد منتشر كرد. قبليش مال 2009 بود.
http://www.dpreview.com/reviews/Q311...pactgrouptest/
البته بعيد مي دونم اينا تو بازار ايران به راحتي پيدا بشن. برنده تست قبلي (Canon PowerShot D10) ولي زياده تو بازار.
فرهاد حسيني
دوستان عزیز سلام.خیلی خوشحالم که این فروم و پیدا کردم تا از راهنمائی شما عزیزان استفاده کنم.
لطفا بم بگید کدوم یکی از این ۲دوربین بهتره از هر نظر..یه جمع بندی کلی میخوام که دیگه برم بخرم
canon sx130is
nikon coolpix L120
خودم نیکون رو بیشتر خوشم اومده.
ممنون بابت وقتی که میزارید.
درود
حالا چرا اینجوری نوشتی ؟ :) اگه با همون پارسی تذکر می دادی ، کمکت می کردیم . من جفت دوربینا رو دیدم ولی به نظرم اگه تا 400 یا 450 بودجه رو افزایش بدی (اینا خودشون 370 هستن) ، انتخاب های بهتری هم می تونی داشته باشی . اگر با افزایش بودجه موافقی ، بگو تا مدل دیگه ای پیشنهاد کنم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
[QUOTE=persian.boy;229525]درود
حالا چرا اینجوری نوشتی ؟ :) اگه با همون پارسی تذکر می دادی ، کمکت می کردیم . من جفت دوربینا رو دیدم ولی به نظرم اگه تا 400 یا 450 بودجه رو افزایش بدی (اینا خودشون 370 هستن) ، انتخاب های بهتری هم می تونی داشته باشی . اگر با افزایش بودجه موافقی ، بگو تا مدل دیگه ای پیشنهاد کنم .
لام دوست من.ببخشید دوباره نوشته بودم چون صفحهام اشتبا شده بود فکر کردم پاک شدهSmile
این نیکون ۳۱۰ تومن هست الان..بیشتر نمیخوام پول بده چون عکاس حرفی نیستم.نظر شما چیه؟کدمشون واسه معنی ک فقط دوس دارم عکسای قشنگ بگیرم خوب؟!
انقد توی این سیتا مطالب مختلف خوندم ک آسان شک کردم اینا عکسم بگیرن!Tongue out
سلام دوستان
مدتی هست قصد خرید دوربین عکاسی داشتم تا اینکه SX230 پسندیدم و خریدم ولی حالا به دلایلی میخام بدمش به یکی از آشناها و میخاستم ببینم با رنج 300 هزار تومان دوربینی هست که امکانات خاصی مثل این مدل داشته باشه
1. عکاسی با شاتر طولانی و کیفیت رنگبندی خوب
درسته که اکثر دوربین ها این قابلیت دارن اما هر دوربینی نمیتونه تصاویر بالا کیفیت و رنگبندی عالی ثبت کنه
مثلا این عکسهارو ببینید (شاتر روی 8 ثانیه بوده و نور دهی با یک چراغ قوه کوچیک)
هرچی تلاش کردیم حتی با دوربین هایی مثل sx1 canonو SLR 350d canon هم نتونستیم با همین کیفیت بگیریم و نور خیلی بد ثبت می کرد
راستی دلیلش به خاطر چیه ؟یعنی چه چیزه این دوربین با دوربین هایی که اسم بردم فرق داره
2. امکان جدید فیلمبرداری صحنه آهسته (حداقل 240 فریم در ثانیه) واقعا خیلی لذت بخشه و میتونه به یک خاطره عالی تبدیل بشه
از دوربین های کانن خبر دارم دوربینی مثل ixus 115 همون Elph 100 با قیمت 255 تومن تمام این امکانات داره فقط متاسفانه شاتر طولانی یا شاتر سریع و حتی تنظیم دیافراگم در حالت مد دستی وجود داره که این دوربین فاقد حالت تنظیمات دستی (Manual) هست
تمام سری های Elph از امکانات فوق برخوردار هستن ولی متاسفنه همشون مد دستی ندارن
کلا عکس های جالبی میتونه SX230 ثبت کنه
برندهای دیگه که امکانات فوق داشته باشن دوستان چی سراغ دارن مثل نیکون یا فوجی
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون