SX230 گزینه خوبیه چون با اینکه زوم بالایی داره کیفیت عکساش خوبه (البته نه در حد G12 و S95) ضمنا تنظیمات دستیش هم کامله قیمتشم که افت خودشو کرده تو سایت DPREVIEW هم که تو دوربینهای هم رده خودش از همه بهتر بوده .
البته چون علاقتون تو برندهای سونی و کنون و نیکون هست این پیشنهاد رو دادم وگرنه FUJI 550 شاید گزینه مناسبتری باشه چه از نظر امکانات و چه کیفیت تصویر و یا پیشنهاد همیشگیم PANASONIC LX3 ولی خودم به علاقه به برند خاص ارزش قائل هستم
از دیجیکالا یکبار بیشتر خرید نکردم ولی از خریدم راضی هستم . بعید نیست قیمت با کف بازار یکی باشه و بلکه کمتر .
یک بار دیگه رفتم سایترو دیدم . حق با شماس 230 خیلی خوب عمل کرده و با وجود سنسور بزرگتر 550 کیفیت کنون بهتره و جزئیات رو بهتر نشون داده.
سلام
اولا که تسلیت رو بهم بگین چون 5شنبه هفته پیش دوربین sx210 رو ازم دزدیدن !
خیلی مراقب باشین بچه ها،مردم گشنه تر از قبل شدن،امکان نداره اگه مراقبتتون کافی نباشه دوربینتون باقی بمونه !!!
قبل از این که دزدیده بشه برنامم این بود که اون رو بفروشم حدود 350 بزارم روش و یه G12 یا Nikon D3100 بگیرم،اما لعنت بهشون که آرزوش رو گذاشتن رو دلم !:(
بگذریم !
من از SX210 راضی بودم کاملا،فقط توی Indoor باهاش مشکل داشتم
یکم نویزی بود،حالا شما سقف بودجم رو همون 400 در نظر بگیرین،چون باید 40 تومن هم بدم مموری! اونم تو دوربین بود و رفت :(
نظر خودم رو SX230 هستش
یکم به خاطر f 3.1 اش نگرانم میخوام توی عکاسی شب نویزش کمتر از قبلی باشه،بعید میدونم این خیلی با اون تفاوت کنه
یدونه Ixus300 واسه دوستم خریدم ماهه قبل،اون F 2 بود،واقعا عکسای شبش بهتر از مال خودم بود،مخصوصا موقعی که زوم میکردم مشخص میشد،منتها چون تنظیمات دستی نداشت + اینکه زومش هم خیلی کم بود بیخیالش شدم واسه خودم....
کاربریم هم عکاسی از طبیعت،چهره و عکس های خانوادگی هستش
خیلی دوست دارم پیشنهاداتتون رو بشنوم،فقط هرکس هرمدلی معرفی میکنه دلیلش رو هم گه
sx230 درسته که اندازه سنسورش یکیه با sx210 ولی تو رویو ها خیلی فرق کرده حتی کیفیتش نزدیک به g12 هست و تو dpreview در بین تمام کامپکتهای سوپر زوم بیشترین امتیازو بدست آورد.
40 هزار تومان برای مموری که خیلی زیاد است! ارزونتر بخرید...
نمونه ای از عکسهاتون ندارید؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خودم برای NEX5 یه رم 4 از نمایندگی سونی خریدم 10 تومن تا بحالم نیازم برطرف شده . البته اگه بخوای واقعا از آخرین سرعت عکسبرداری متوالی استفاده کنیم احتیاج به رم با کلاس بالاتر نیاز خواهیم داشت.