قیافه زیاد مهم نیست . من دلیلمو میگم اگه اشتباه بود بگید اشتباهه ممنون . من گفتم اگه نیکون d60 بگیرم چون نمیخوام لتز بخرم براش با همون لنزی که روشه شاید عکسش جالب در نیاد . نمیدونم درست میگم یا نه یعنی با لنزی که روش هست و عوض نشه کیفیت عکسش بهتر از g9 میشه ؟ و لنز نیکون رو اگه نخوام عوض کنم میتونم عکس های شفاف تر و با جزئیات بیشتری از g9 داشته باشم؟ آخه هر به هر کی میگی میگه کلی باید یراش هزینه کنی لنز بخری سه پایه می خواد اینجوری آدم ناامید میشه . نمی خوام تا 1 سال تا دستم راه نیفتاده به لنزش دست بزنم . حالا شما بگید چیکار کنم ؟ واقعا داستانیه این دوربین خریدن من
صبح به خير
ظاهرا حسابي تو انتخاب گير كردي
ببين من با جي 7 يكي از دوستان عكس گرفتم خيلي خوب بود ولي نهايتا وقتي دي40 گرفتم به نظر خودم كيفيت عكساش خيلي شفاف تر جي 7 بود (براحتي ميتوني بگي عكس مال كدوم دوربينه) اين لنزي هم كه روي دوربين هستش لنز بدي نيست به هر حال لنز نيكور است و لااقل از لنز كيت كانن بهتر است وقتي گفته مي شود لنز ضعيفي است يكي مسئله محكمي است دوم رنج زوم محدود حدود سه برابر سوم در مقايسه با لنز هاي چند صد هزار توماني است وگرنه از لنز هاي دوربين هاي كامپكت يا اس ال آر لايك ها كه كيفيت بهتري ممكن است داشته باشد.
به هر حال عكس دي 60 با همان لنز كيت كيفيت بهتري از جي 9 خواهد داشت.
البته به جي 9 يا هر اس ال آر لايك ديگه شما زوم قويتري داريد
اين داستان ظاهر جي 9 هم راسته درست مثل قوطي مكعب مستطيل هست البته با اندازه بسيار كوچكتر و قابل حمل تر نسبت به رقبا مثل فوجي
با تشكر
آذري
صبح بخیر .واقعا ممنونم . دستت درد نکنه خیلی کارمو راحت کردی . پس همون نیکون رو می گیرم . یه سال باهاش کار میکنم بعد عوض می کنم . همین که عکسم کیفیت بهتری داره خیلیه . وزن این دوربینم زیاد نیست مثل s5 هستش از نظر وزنی.
زومشم بسه فعلا برای من در حال حاضر خیلی از زوم مهمتر هم هست که این دوربین داره . این لنز کیت نیکون لرزشگیر داره؟و چه چیزهایی رو لنز هست که با عوض کردنش رو دوربین تاثیر می زاره ؟
خواهش مي كنم فقط اين دوربين اندازه اش نسبت به جي 9 بزرگتر است و از نظر حمل ونقل مشكل تر است ضمنا اگه اينو بگيري فكر نكنم يك سال ديگه بخواهي عوضش كني مي توني يك سال ديگه اگه خواستي لنز بهش اضافه كني . ضمنا فقط با يه نظر مي خواهي دوربين انتخاب كني؟(براي اينكه دوباره تو شك بيفتي!)
آذري
در خصوص اصل وفرع بايد عرض كنم كه لااقل بنده تا حالا دوربين كانن غير اصل نديدم .شايد ساخت كشورهاي مختلف باشه (چين ژاپن مالزي ...)كه همگي خوب هستند
مگه اينكه يه فروشنده لاكردار بخواد دوربين دست دوم رو بعنوان نو بفروشه كه اگه از نمايندگيهاي رسمي كانن و يا فروشنده هاي معتبر خريد كنيد اين مشكل هم حل ميشه .
در خصوص گارانتي هم بحث زياد هست . بنده اعتقادي به گارانتي ايراني آنهم براي يه دوربين كامپكت ندارم اگرچه ميتونه يه اطمينان خاطر براي شما باشه لذا بستگي به شما داره
ویرایش توسط shabab : Saturday 21 June 2008 در ساعت 10:35
دوستان سلام
بهترين دوربين كامپكت با رزولوشن 12.1 مگاپيكسل و بدنه محكم براي همراهي دايم و استفاده روزانه را كدام مدل وبرند مي دانيد؟
پست هاي مشابه اين درخواست را مرور كردم ولي تاريخ پستها قديمي است و دوربين هاي جديد را شامل نميشود.
موفق باشيد.
ویرایش توسط aseman550 : Monday 30 June 2008 در ساعت 09:37 دلیل: اشتباه تايپي