فقط فقط فقط fuji f70exr and f200exr
فقط فقط فقط fuji f70exr and f200exr
با سلام خدمت دوستان
من واسه یکی از آشناها قراره یه دوربین زیر 250 تومن بخرم. واسه کارهای معمول - خانواده و ...
با این بودجه چه دوربین هایی پیشنهاد میدین ؟
طرف تا به حال بجز موبایل دوربین دیجیتال نداشته
sony w580
یک دوربین سونی مدل T1 دارم که برای حدود 10 سال قبل هست و مدتی هست که خراب شده بود و بردم تعمیرگاه و گفت
این مدل مشکل طراحی داره و باید CCD اون عوض بشه و هزینه اون 95000 تومن میشه حالا موندم که دوربین رو برای تعمیر
ببرم یا اینکه کلا به فکر یک دوربین دیگه باشم و ایا دوربین های کامپکت حدود 100-150 تومنی در مقایسه با این دوربین
ارزش خرید داره یا خیر
لینک مشخصات و قیمت دوربین در امازون
علی اسلامیان
دوربین شما سالمش با اون وضعیت بیشتر از 30 40 تومن نمی ارزه فکر یه دوربین جدید باش . تو دوربینهای سونی W510 تو همین قیمتهاس . البته پیشنهاد من FUJI F200 EXR هست که دیجیکالا داره میده 180 تومن .
این مدل زوم موقع فیلمبرداری نداره
نظرتون در مورد Fujifilm FinePix JX400 چیه
زوم در هنگام فیلبرداری داره قیمتشم مشابه اون هست
علی اسلامیان
فوجی هایی که exr نیستند کیفیت عکسشون خیلی پایینه . اصلا پیشنهاد نمیکنم . اگر میخوای غیر از این بگیری برو سراغ کنون و سونی
درود
EXR CMOS TECHNOLOGY | FUJIFILM
FUJIFILM Global | EXR | What's EXR?
اگرمقداری افزایش بودجه بدید ، پیشنهاد من Canon Poweshot SX230 HS هست که مدل بسیار با کیفیتیه (مدلی مثل sx220 هم به خوبی sx230 هست و روی اونم می تونید فکر کنید) . SX230 امکانات خوبی هم داره و تا مدت ها می تونه نیازتون رو به خوبی جواب بده . جدای از مدل کاننی ، FUJI F550EXR هم می تونه مدل خوبی باشه . البته نمیشه انکار کرد که کیفیت خروجی SX230 بر F550EXR کاملا برتری داره .در نیکون و سونی و کنون چه انتخاب هایی هست ؟
ترجیح میدم دوربین با ضخامت کمتر باشه که حمل و نقل اون راحتر باشه
با بودجه 300 هزارتومن برای خود دوربین
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
تعریف sx230 رو زیاد شنیدم اما مشکلی که هست فلاش دوربین هست که با هر بار روشن و خاموش شدن باز میشه و یکی از اشنایان که مدل پایین تری همین سری
رو داشت مشکل خراب شدن فلاش رو داشت نکته دیگه اندازه دوربین هست که برای کسی که می خواد اکثر مواقع همراهش باشه و غیر از دوربین لوازم دیگه ای هم
همراه اش هست کمی مشکل هست که فکر میکنم F550EXR هم همین مشکل باز شدن فلاش در هر بار روشن شدن رو داشته باشه؟
علی اسلامیان