به نظر من برنده SX230 هستش ، ولي ظاهر S4000 را بيشتر ميپسندم ،
SX230 در نوع خودش شاهكاريه ، البته يك بار بيشتر باهاش كار نكردم .
در مورد فلاش كدوم بهتره ، چيزي نميدونم ، اگه فلاش خيلي مهمه ، مدلي بحريد كه قابليت نصب فلاش داشته باشه%
به نظر من برنده SX230 هستش ، ولي ظاهر S4000 را بيشتر ميپسندم ،
SX230 در نوع خودش شاهكاريه ، البته يك بار بيشتر باهاش كار نكردم .
در مورد فلاش كدوم بهتره ، چيزي نميدونم ، اگه فلاش خيلي مهمه ، مدلي بحريد كه قابليت نصب فلاش داشته باشه%
ویرایش توسط azari kei : Tuesday 17 January 2012 در ساعت 00:49 دلیل: فلاش
با سلام
دوستان بنده میخوام برای منزل دوربین بخرم، حدودا 400 تومن میخوام هزینه کنم، دیروز جمهوری بودم دو تا مدل canon ixus 220 و sony hx7 از لحاظ مشخصات و قیمت بد نبودن، الان که مشخصاتشون رو مقایسه کردم دیدم سونی به مراتب بهتره فقط تنها ضعفش نسبت به اون دیافشه که سونی 3.3 تا 5.5 و کانن 2.7 تا 5.9 هستش که اونم فکر نمیکنم تو عکاسی خانگی زیاد تاثیری داشته باشه. من خودم طرفدار پرو پا قرص کانن هستم ولی خوب این دوربین رو واسه خونه میخوام و کاربری ساده و تصاویری شارپ مد نظرم هستش، لطفا کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند یا اینکه با این دو دوربین کار کردند بنده رو راهنمایی کنند.
با تشکر
باسلام
درخصوص خريد دوربين كمپكت اكثر نظرات اساتيد روي SX230 توافق دارند. ولي من يه سوال در خصوص اين موضوع دارم كه باطري اين دوربين حدودا تا چند عكس رو با فلش و بدون فلش ميگيره ؟؟ و آيا دوستاني كه اون رو دارند از باطريش راضيند ؟؟ وهمچنين اينكه براي عكس خونوادگي گرفتن در نور اتاق خوبه يا نويز داره ؟؟
راستي فريم ور دوربين و prosesor آن از 4 به 5 قابل ارتقا است يا خير ؟؟
ضمنا خودم يه دوربين DSLR سري ( Kodak z15 (10.1 mp , 15x optic دارم كه از بزرگيش خسته شدم و ميخوام يه كمپكت سبك بخرم.( با همون پول 400 يا 500 تومان )...
سلام
یکی از معضلات من اینه که هرکس از فامیل و دوست و همسایه و همکار و همشهری و ... می خواد دوربین بخره از من مشاوره می خواد! خب 99 درصد هم دوربینهای کامپکت خانوادگی می خواهند که من زیاد سررشته ای ندارم. برای یک دوستی برای کار های روزمره خانگیه عکاسی و فیلمبرداری، من دوربین SX230 رو پیشنهاد دادم. ظاهرا خودش با سونی بیشتر حال می کنه گفتم sony HX9V هم بد نیست. (هست؟) حالا sony WX10 رو پیدا کرده با مشخصاتی تقریبا شبیه HX9V اما خیلی ارزونتر. حالا به نظر شما بین WX10 و sx230 انتخاب بهتر کدام است؟ مشخصات فنی و اینها رو خودم می دونم تجربه شما از عکسهای این دو دوربین و همینطور فیلمشون چیه؟ اگر پیشنهاد دیگری هم دارید لطف بفرمایید. بودجه هم حدود 500 تومان
ممنون
تو برند سونی لنز G و سنسور exmor کیفیتاشون خوبه و مدلی که این دو رو با هم داشته باشه گزینه مناسبتریه . یکی حسنهای دوربین سونی واید بودن لنز و دیافراگم بازشونه . در کل سونی هم انتخاب بدی نیست .
سلام پیام عزیز:سلام
یکی از معضلات من اینه که هرکس از فامیل و دوست و همسایه و همکار و همشهری و ... می خواد دوربین بخره از من مشاوره می خواد! خب 99 درصد هم دوربینهای کامپکت خانوادگی می خواهند که من زیاد سررشته ای ندارم. برای یک دوستی برای کار های روزمره خانگیه عکاسی و فیلمبرداری، من دوربین SX230 رو پیشنهاد دادم. ظاهرا خودش با سونی بیشتر حال می کنه گفتم sony HX9V هم بد نیست. (هست؟) حالا sony WX10 رو پیدا کرده با مشخصاتی تقریبا شبیه HX9V اما خیلی ارزونتر. حالا به نظر شما بین WX10 و sx230 انتخاب بهتر کدام است؟ مشخصات فنی و اینها رو خودم می دونم تجربه شما از عکسهای این دو دوربین و همینطور فیلمشون چیه؟ اگر پیشنهاد دیگری هم دارید لطف بفرمایید. بودجه هم حدود 500 تومان
ممنون
کلا مدلهایی که از سونی معرفی کردید زیاد جالب نیستند ،خودتان بهتر میدانید 16مگا پیکسل در سنسوری به آن کوچکی.... !!
شاید تنها مزیتشان فیلم برداری بهتر آنها باشد،که فکر نمیکنم ارجحیت به عکاسی داشته باشد.
اما sx230 انتخابی کاملا بجاست و از داشتنش پشیمان نخواهید شد. کیفیت عکس و بقولی IQ بالا و مدهای دستی زیاد و کیفیت فیلم برداری خیلی خوب.
sx230 رو خودم دارم و عکس های wx سونی رو دیدم و به نظرم سونی انتخاب مناسبی نیست .
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
SX230 HS یک معادل با زوم محدودتر و بدون GPS در دنیای کنون دارد: Canon IXUS 115 HS (PowerShot ELPH 100 HS قیمتش هم 290 است (چینیاش 260)
این مدل سونی را که پرسیدید خیلی خوشم آمد اما نسبت به قیمت 240 دلاریاش 400-420 تومان نمیارزد
اگر کسی بتواند 600 هزینه کند الان LX5 پاناسونیک Best Buy است هم از نظر همه مسائل فنی هم از نظر قیمت ریالی نسبت به دلاری
دوستان عزیز قصد خرید دوربین دیجیتال عکاسی برای گرفتن عکس های خانوادگی -مسافرت-جشن ها و.... دارم و می خوام دوربینی بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه از نظر عکس و نسبتا بدنه مقاومی هم داشته باشه و بین گزینه های زیر تردید دارم
Canon Sx220
Canon Ixus 1000
Sony H70
Sx230 که تنها تفاوتش چی پی اس هست که من از خیرش می گذرم . به نظر شما کدوم مدل بگیرم بهتره و حدود قیمت این مدلها چنده الان و می خوام بدون گارانتی بگیرم. اگه مدل بهتری تو همین مایه ها سراغ دارید اعلام نمایید
در ضمن دوستان شیرازی بهترین و مناسب ترین محل خرید توی شیراز را معرفی نمایند
با سپاس فراوان
سلام دوستان. من تازه این سایت رو پیدا کردم. خوشحالم که اینقدر تخصصی راجع به دوربین صحبت میشه.
من از دوربین Fuji px10 خوشم اومده. هم قیمتش برام خوبه هم اینکه ضد آب و ... است.
تنها مشکلی که دارم باهاش اینه که دیافراگمشو زده f4.0-f4.8
یه بنده خدایی میگفت ۲ خوبه دیگه خیلی باشه ۳ بالای ۳ خوب نیست!
الان آیا اگر من این دوربینو بخرم با توجه به قیمت و امکاناتش ضرر کردم؟ آیا عکساش راضی کننده نیست؟
سلام
دوستان میتونن بهترین دوربین زیر 200 هزار تومن رو برای مصارف معمولی معرفی کنند؟
Canon 500D + 18-55 + 55-250