اینکه شما نویز بیشتری داری البته باید ببینی تنظیمات دوربین رو درست اعمال می کنی تو عکس یا نه... ولی یه مدت کوتاه صبر کن eos-m با قیمت 1.500 هزار تومن می تونی بخری
اینکه شما نویز بیشتری داری البته باید ببینی تنظیمات دوربین رو درست اعمال می کنی تو عکس یا نه... ولی یه مدت کوتاه صبر کن eos-m با قیمت 1.500 هزار تومن می تونی بخری
درود
ضمن احترام، چه دوربینی در حدود قیمت 500-600+ هزار تومن معرفی می فرمایید؟
کیفیت و زوم خوبی داشته باشد.
ویرایش توسط roshan1200 : Wednesday 17 July 2013 در ساعت 12:20
سلام
یکی از دوستان قصد خرید دوربین کامپکت داره و حدودا میخواد ۱ میلیون تومن هزینه کنه
چه گزینه هایی الان بهتر هستن با این حدود قیمت
ممنون
سلام
قصد خرید دوربین تا 2میلیون دارم و هدفم عکاسی از طبیعت و ماکرو هستش چه دوربینی پیشنهاد میکند؟
از دوستان کسی با NIKON P7700 کار کرده چه جور دوربینه به نظر شما مناسبه؟
کیفیت واسه من خیلی خیلی ملاکه
سلام دوست عزیز بله بنده با این دوربین کار میکنم بعد از fz150 این دوربین رو خریدم و البته با دوربین های کامپکت زیادی کار مردم
اما نتیجه :عکس هایی که با این دوربین در محیط بسته مثل خانه و همچنین عکس های پرتره ای که با ان گرفته شد خیلی کیفیت بالاتری نسبت به سایر دوربین های کامپکت داشت در محیط های باز مثل منظره هم کیفیت عکس ها خیلی خوب است اما به نظرم رنگ های پاناسونیک در طبیعت زیبا تر جلوه میکند حالت ماکروی خوبی هم دارد روی هم رفته یک دوربین کامپکت اما با کیفیت عکس بالاست .اگه راهنماییه بیشتر بخواید بازم در خدمتم .
به راستی که امروز روز عمل است و حسابی در کار نیست و فردا روز حساب است و عملی در کار نیست
سلام دوستان
با بودجه در حدود 500 هزار تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می دید؟
سلام من یه عکاس آماتورم که خیلی به عکاسی علاقه دارم.میخوام یه دوربین زیر 1 میلیون بخرم.که فوکوس دستی داشته باشه و قدرت زوم خوبی(30X) داشته باشه و بتونم باهاش از این عکس هایی که توش پس زمینه تاره و لی خوده سوژه شفافه بگیرم!.بیشتر عکاسی طبیعت رو دوست دارم.
با این بوجه طبق سرچی که کردم به گزینه های زیر رسیدم شما اساتید کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا با ذکر علت من خودم فوجی 20 رو مد نظر قرار دارم ولی بعضی ها میگن برند خوبی نیست.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
1-fujifilm finpix sh20
2-fujifilm finpix hs25
3-canon powershot sx500 si
4-olympus 810-uz