صفحه ی هفتاد در پی دی افی که لینکش رو براتون می ذارم خیلی ساده توضیح میده.
لینک دانلود راهنمای انگلیسی
صفحه ی هفتاد در پی دی افی که لینکش رو براتون می ذارم خیلی ساده توضیح میده.
لینک دانلود راهنمای انگلیسی
کسی دوربین canon powershot a2500 داره اطلاعاتی بابت کیفیت عکس و خود دوربین دارین چون من برای کسی میخوام بخرم که یک دوربین خیلی ساده ابتدایی ولی با کیفیت مناسب و خوب لازم داره
یه سوالی داشتم چطور میشه کاری کرد که مثلا الان که از یه نفر یا یک شیء فیلمبرداری میکنم یا عکس میگیرم اون به صورت واضح دیده بشه و اطرافش کلا به صورت محو دیده بشه؟
البته برای عکس تقریبا تونستم چون روی اون شیء کلیک میکنم و روی اون فوکوس میشه و ناخودآگاه اطراف محو میشن ولی موقع فیلمبرداری فوکوس روی اطرافه و اون شیء نزدیک
محو دیده میشه و کلیک هم نمیشه کرد
السلام عليک يا ابا صالح المهدي(عجل الله تعالي فرجه الشريف)
مدل sx270 مشکل خالی شدن باتری مثل sx280 را داره یا نه ؟؟
از لحاظ شارژ این دومدل یکین در حالت اکو مد 260عکس ودر حالت عادی 210عکس جواب میده
یکی از دوستانم یک مدت sx280داشت سرعت فوکوسش هم عالی بود
canon a2500در سایت toptenreviewبه عنوان رتبه سوم برترین دوربینpoint and shotسال2014 انتخاب کرده بود البته قیمت هم در این رده بندی موثر هست
Point and Shoot Camera Review 2014 | Best Point and Shoot Digital Camera - TopTenREVIEWS
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان یه دوربین میخواستن که هم کیفیت فیلمبرداری خوبی در مدت زمان مثلا 1 ساعت داشته باشه بدون تمام شدن باتری و هم اینکه کیفیت عکس خوبی داشته باشه.
برای دوربین میتونه تا 750 هزینه کنه.
در ضمن دوستان اگر gps و wifi مخصوصا وای فا داشته باشه + صفحه لمسی خیلی خوب میشه.
الان مدل sx280 مد نظرم هست اما مشکلات باتری نگران کنندس.
کلا از دوربین خیلی کار میکشه چون برای مدرسه هست.
شما دوستان یه لطف کنید یه دوربین که تو شب و روز کیفیت خوب +wifi+ gps + صفحه لمسی و شارژ دهی بالا باشه معرفی کنید.
راه داره بخاطر شارژ مناسب مثلا جی پی اس رو حذف کرد.
سایر دوربین های کامپکت که 60فرام درحالتfullhdفیلم برداری میکنند نهایتا15درصدشارژ بیشتری دارند (40عکس بیشتر)با تهیه یک عدد باتری زاپاس این مشکل حل میشود(اکثر باتریهای با برند کانن دربازار تقلبیست ازباطریهای hama camelion ,....استفاده کنید) در رده دوربینهای کامپکت (به جز کامپکتهای سطح حرفه ای نظیر canon s120)در مجموع sx270 ,sx280حرف اول را میزنند
این دو مدل شارژش پاسخگوی حداقل 1ساعت فیلمبرداری هست
gps wifi قابل خاموش شدن است
کیفیت بدنه خوبی داره تو شبم خوب عکس میگیره مخصوصا درحالت دستی
مرسی بابت اطلاعات درباره دوربینa 2500 power shot ممنون میشم کمی توضیحات مبسوط تری بابت این دوربین بدبد