گذشته از همه حرفها این بخش هم داره مخصوص دوربینهای SLR میشه .
گذشته از همه حرفها این بخش هم داره مخصوص دوربینهای SLR میشه .
سلام دوستان عضو جدید هستم.خیلی ممنون میشم منو در انتخابم کمک کنید.بین دو دوربین p330 نیکون و s110 کنون موندم به نظرتون کدوم بهتره؟ سوال بعدیم اینه که آیا میرزه 300-400 تومن بزارم رو پولم و s120 بخرم؟
با تشکر از همه ی دوستان
درود
بله مشخصات s110 کمی بهتر از s200 جدید هست، شاید از برترین نکات بشه به عکاسی RAW اشاره کرد.
با سلام و ضمن خوش آمد گوئی به شما، امیدوارم از تجربیات اساتید در این فروم استفاده نمائید.
بین 2 مدل مذکور تفاوت چندانی وجود ندارد که بخواهد وزنه را بسمت هر یک سنگینتر کند!! در واقع برخی پارامترهای کانن بهتر است و در برخی نیکون و تقریبا هم رده و هم قیمت هستند. در بین این 2 شاید استفاده از سلیقه کارآمدتر باشد.
در مورد s120 هم طبیعتا برخی پارامترها بهتر شده مانند پردازنده Digic6 و کمینه F: 1.8-5.7 نسبت به نسل قبلی که F: 2-5.9 بود. 10%باطری بیشتر، سرعت عکاسی بالاتر، wifi، و مد Star Mode(که احتمالا جنبه تبلیغاتی دارد)
بنظر من یا همان رده اول را بردارید و یا اگر قرار به اضافه کردن بودجه دارید، آنرا به حدود 2برابر رسانده و از کامپکت های پیشرفته مانند سری G کانن و یا RX100 سونی بردارید تا برای چند سال آینده در این نسل حرفی برای گفتن داشته باشند.
http://www.dpreview.com/reviews/imag...54364878643931
پی نوشت: دوستان آیا تابحال به اضافه وزن 180گرمی G1x نسبت به G16 دقت کردین؟(بشخصه خیر) بنظرتان با توجه به برتری بی شک G16 در اکثر گزینه ها، آیا سنسور G1X قابل اغماض نیست؟
ارادتمند
ویرایش توسط S_Mahdi : Monday 8 September 2014 در ساعت 07:56 دلیل: لینک
سلام دوست من
در ابتدا خوشامد گویی میگویم. من جسارت نمیکنم و در اموری که مربوط به دوستان حرفه ای تر می شود دخالت نمیکنم..اما به عنوان کسی که تازه اقدام به خرید دوربین کرده ام و تا حدودی در این زمینه تحقیق انجام داده ام و از نظرات افراد حرفه ای نیز بهره گرفتم ، به شخصه پیشنهادی برایتان داشتم و آن این که اگر برایتان مقدور است که کمی به بودجه تان بیفزایید گزینه هایی خوبی را خواهید داشت. در وهله اول Eos m و در وهله بعد G1x و G16.. البته گزینه های دیگری هم از برند های دیگر وجود دارد..اما حدود 15 صفحه قبل تر راجب 3 گزینه ای که برایتان معرفی کردم به طور مفصل بحث شده است که خواندن آن ها خالی از لطف نیست..
البته اگر قصد حرفه ای شدن در این زمینه را ندارید احتیاجی به هزینه اضافه اصلا نیست و گزینه هایی که خود شما در نظر گرفتید بسیار خوب و عالی هستند..
به نظر من P330 از S110 به دلایل زیر بهتره البته اگر مسئله فروش آن را کنار بگذاریم
1- دیافراگم بازتر در حالت تله
2- LCD با کیفیت تر (البته فاقد تاچ هست)
3- گستره سرعت شاتر بیشتر
4- قابلیت عکاس پی در پی 10fps
5- فیلمبرداری با کیفیت بالاتر
6- GPS داخلی
و یکی از نقاط ضعفش نسبت به S110 نداشتن Wifi هست که البته به نظر من مهم نیست!
در خصوص افزایش هزینه هم اگر توانش هست دنبال این رده نباشید و همانطور که دوستان فرمودند به فکر تهیه سری G باشید
ارادتمند
کنون S110 مشخصات حرفه ای تری از S200 داره و ارزش خریدش نسبت به قیمتش خیلی خوبه . S120 اونقدری امکاناتش بیشتر نشده که بخوای 400 500 تومن روش بگذاری بگیری و اگرم بخوای بگیری رقیبش برای خرید زیاد میشه !!