سلام دوستان
من یه دوربین میخوام برای جهانگردی، در کل برای همه چیز(طبیعت،مردم،مکانهای خاص و...) نمی دونم سوپرزوم بگیرم یا dslr ارزون قیمت یا کمپکت پیشرفته .موجودیم بین یک تا یک و سیصد هستش
p600 , sony hx300 . sx50 سوپرزوم
d3100 , d3200.
g16
اینارو بررسی کردم نمی دونم کدوم رو بگیرم
در کل سوال اصلیم اینه که:ایا برای جهنگردی زوم زیاد لازم هستش؟
ویرایش توسط hamid_70 : Friday 7 November 2014 در ساعت 17:48
سلام دوستان.دوربین تا ۸۰۰ ۸۵۰ چی پیشنهاد میکنید؟
خودم S110 و SX700 رو پیدا کردم برای یکی از آشنا ها میخوام.
لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنین.
با سلام
قصد خريد يك دوربين كامپكت سوپر زوم با امكانات تنظيم دستي را دارم
در اين رابطه تحقيقات كردم و متوجه شدم كه Canon در ارائه اين گونه دوربين ها معروفتر و پر فروش تر هست ( شايد اشتباه كنم، شما بهتر ميدانيد)
و به همين دليل به Canon SX 700 HS رسيدم كه گزينه مناسبي هست ( تنها ايرادش نداشتن فكوس دستي هست) ايا شما اين دوربين رو تاييد ميكنيد؟
حال نميدانم گزينه خوبي را انتخاب كردم يا اينكه مدلهاي بهتري هم هست؟
البته مدلهاي شبه slr هم هستند اما قيمتشان برابر slrها هست كه با اون قيمت ميشه يه slr تهيه كرد، بنابراين و تنها گزينه مناسب در حال حاضر همان كامپكت هست
ايا دوربين هاي كامپكت تنظيمات دستي هم براي نكات مختلف از جمله ديافراگم و سرعت شاتر و .... را دارند يا فقط به صورت اتوماتيك عمل ميكنند؟
در ضمن دوربين هاي كامپكت سوپر زوم در حالت ماكروي هم خوب عمل ميكنند؟
با تشكر
سلام
بودجه اي كه براي خريد دوربين در نظر گرفته ايد چقدر است؟ پيشنهاد من به ترتيب از ارزان به گران به شرح زير است:
Canon S110 حدود 800
Canon S120 حدود 1050
Canon G16 حدود 1350
Canon G1x حدود 1400
Canon G1x MK II حدود 2200
دوربين هاي فوق امكان تنظيم دستي ايزو، سرعت شاتر، اپرچر (ديافراگم) و ... را دارند
اگر به زوم بسيار بالا (تله خيلي بلند) احتياج نداريد (مثلاً عكاسي از پرندگان گزينه اصلي شما نيست) خريد سوپرزوم ها را توصيه نمي كنم. كيفيت تصوير دوربين هاي بالا به مراتب بهتر از سوپرزوم هاست (به دليل سنسور بزرگتر)
عكاسي ماكرو با دوربين هاي سوپرزوم و با استفاده از فيلترهاي ماكرو (كه بايد جداگانه بخريد) امكان پذير است.
ممنون از راهنمائيتون
از بين مدلهاي مذكور canon S 120 گزينه بسيار خوبي هست، اما حيف كه زوم بالا (حد اقل x10 ) رو نداره، و من هم چون به عكاسي به طبيعت علاقه مندم زوم بالا رو احتياج دارم
يه سوال :
كيفيت عكس يه دوربين با دقت حسگر 20 مگاپيكسل و ابعاد 1/2.3 بهتر است، يا:
كيفيت عكس يه دوربين با دقت حسگر 12 مگاپيكسل و ابعاد 1/1.7 بهتر است :
با تشكر