منظورت از جای مناسب متوجه نشدم ! جای مناسب یعنی کجا ؟؟
مثلاً همین جا یا ناصرخسرو...البته اینطور که متوجه شده ام دوربین های سونی در ایران محبوبیت بیشتری نسبت به اروپا و آمریکا دارند و بنابراین نباید افت قیمت هم چشمگیر باشد.
در مورد 18- 250 اگر میشه لینکی از ازین لنز بزارید تا مشخصاتش رو ببینم قیمت این لنز در حال حاضر چقدر هست ؟
مشخصات این لنز در لینک زیر آمده و کافیست که آن را گوگل کنید تا ریویوها و عکس های نمونه را هم با دوربین مورد نظر ببینید.
کد:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665233511
کد:
خود شما هم در حال حاضر دوربین سونی دارید ؟ کدوم مدل ؟ کنجکاو شدم بدونم
از سونی فقط یک SLR-Like دارم. H50....
می خواستم A300 را هم بخرم اما به دلیل مسائلی که بوجود آمد منصرف شدم. البته مسائل پیش آمده ارتباطی به کیفیت دوربین ندارد.
کد:
من به فروشگاه کمان سر می زنم! اگر بخوام با جناب سعید خان هماهنگ کنم بگم من رو چه کسی معرفی کرده
فروشگاه کمان در واقع فروشگاه اصلی بازرگانی ایران برای فروش دوربین های سونی است. برای هماهنگ کردن هم نیازی به معرف نخواهید داشت و کافیست خریدتان را مشروط کنید به تعویض منصفانه ی لنز. از سعیدخان تخفیف هم بگیرید حتماً. راستی یک وب سایت هم دارد کمان به آدرس زیر:
قرار بود که یک هفته بعد از نمایشگاه سری جدید آلفا را وارد کنند اما هفته ها هم گذشت و خبری نشد. حالا باز پرس و جو کنید شاید معجزه ای شده باشد!
در مورد لنزها هم بهتر است کاوه نظر بدهد. اما با اینکه هنوز خودم درگیر تهیه لنزهای آلفا نشده ام اما مشکل خاصی هم در تهیه آنها نمی بینم و برای هرکاری در کلاس های مختلف لنز عرضه شده است.