-
پاسخ: انتخاب منطقی تر Sony HX1 يا Canon SX1
سلام من توی مشخصات canon SX10 IS خوندم که امکان انجام دستی تنظیمات وجود داره. می خواستم ببینم این آزادی تا چه حدی است ؟ و آیا سونی DSC-HX1 هم این امکان رو داره یا نه ؟
من برای عکاسی نجومی کدوم رو بخرم بهتره ؟ امکان زوم بالا و سریع و داشتن آزادی توی تنظیمات برام خیلی مهمه چون به جای دوربینهای دوچشمی برای رصد و آموزش می خوام استفاده کنم. تا امروز با زنیت 412 و دوربین دوچشمی کار کردم و عاشق آزادی عمل و سادگی و کارآیی زنیت هستم ولی باید دیگه دیجیتالی شد و تا یه ماه دیگه پول لازم دستم می آد. ولی تو انتخاب بین canon SX10 IS و sony DSC-HX1 موندم کدوم رو انتخاب کنم !!؟؟
-
پاسخ: انتخاب منطقی تر Sony HX1 يا Canon SX1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
درود بر دوستان گرامی.....
من نیاز های خواهرمو می شناسم
عکاسی رو دوست داره ولی خیلی دنبال کار حرفه ای نیست فعلا
می خواد دوربینی داشته باشه که با دوستاش که بیرون میره یا با فامیل از افراد یا طبیعت آلبوم عکسی داشته باشه
زوم دوربین واسش مهم هست و اما وزن دوربین نه
کیفیت فیلمش هم مهمه و از اونجایی که HD TVداره
یکی دیگه از کاربرداش عکاسی تو محیط های داخلی در شب مثلا مهمانی که تاکییدش روی این مساله ایجاب می کنه بین گزینه ها کم نویز ترین رو انتخاب کنه
حال دوستان با این شرایط اگر گزینه دیگری نیز سراغ دارن بفرماین
البته تو رده لایک ها بی نویز که نداریم ولی با این کاربرد ها کدوم عملکرد بهتری داره
تو این فروم خوندم یکی از دوستان که SX1 رو داشت از عکس در محیط های کم نور و Indoor راضی نبود
تو نمونه عکس هایی که من دیدم SX1 به لحاظ نویز از HX1 بهتره
-
راراهنمایی در مورد خرید canon g10 یا fuji s100 fs
با سلام
من قصد خرید یکی از دو دوربین canon g10 یا fuji s100 رادارم .بودجه من در حدود 550 تومن است.فاکتور های بسیار مهم برای من :
1-عکاسی سوپر ماکرو
2- نویز و لرزش پایین
3- گرفتن عکس شارپتر
میباشد . در سایت دی پریویو نمونه های عکس هر دو را دیدم به نظرم g10 بهتر بود .دوستانی که با این دوربین ها کار کردند لطفا در مورد نقاط ضعف و قوت انها نظرات خودشونو بیان کنن.
-
پاسخ: بالاخره g10 بخرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ممنونم از دوستاني كه راهنمائيم كردن
راستش بايد بگم يه مشكلي هست
قراره پدرم اين دوربين رو براي تولدم كادو بده.متاسفانه تولدمم پنج شنبه هستش.فقط هم فردا وقت دارم براي خريد برم
در جواب بايد بگم قصدم عكاسي خانوادگي يا يادگاري نيست
يه دوره آموزش مبتدي رو گذرونم و قبلا هم با دوربين نگاتيوي زنيت،از اون عهد دقيانوسي ها كار كردم
و اگه خدا بخواد مي خوام عكاسي رو حرفه اي دنبال كنم:::happy:::
جناب Rouzbeh Ehsani ممنونم ازتون،آخه گفتم يه چيزي بخرم كه دوباره سال بعد مجبور نشم بعنوان كادو تولد از پدرم دوربين زورگيري كنم..
واي، جناب farhad44 ممنون كه گفتيد.فردا چنتا مغازه ديگه هم سر مي زنم.تازه هزارتا منت هم سرمون گذاشته:)
البته فكر كنم هر مغازه اي برم قيمت بالاتري مي گن،از قيافم داد ميزنه ادم واردي نيستم
ولي در مورد گارنتي و بيمه ها هم مطالعه كردم تا يه چيزي حاليم باشه:::confused2:::
دعا مي كنم دوربين رو بهم نندازه،پول رو ميشه يه كاريش كرد
چشم جناب Pristine .چند روزه دارم مطالب اينجا و سايت هاي ديگه رو مطالعه مي كنم،براي همين گيج شدم
تا فردا بيشتر مطالب رو زير و رو مي كنم
ولي الان بين جي 10 و دي 60 انتخابم خوب محدود شد.البته استادم هم روي نيكون تاكيد داشت.ولي اوني كه ايشون پيشنهاد كردن حدود 900 تومن بود:(
به اميد خدا،ببينم فردا چي قسمت ميشه
بازم ممنونم از همتون.
-
كدوم بهتره ؟
کدوم از لحاظ وضوح و کیفیت عکس هاش بهتره ؟ fujifilm s100 fs یا panasonic fz 38 (35 یا canon sx10 is
معمولا از همه چیز عکس میگیرم طبیعت چهره و داخل فضای بسته ؟ البته در مورد فوجی لازمه که یاد آور بشیم که زووم و فوکوس روی لنز بصورت رینگ داره ؟ تو سایت www.letsgodigital.org کیفیت فوجی رو می پسندم از عکس های نمومنه ای که گرفته شده باز هم ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعات کاملی دارند ما رو راهنمایی کنند؟؟؟
-
fuji s100 fs or canon sx10 or panasonic fz38 ???
سلام ممنون میشم اگه دوستانی که در این مورد اطلاعات کاملی دارند منو راهنمایی کنند که بین fuji film s100 fs یا canon sx 10 is یا panasonic lumix fz 38(35) که نسل جدید fz28 هست کدوم بهتره برای من کیفیت عکس ها و وضوح خیلی مهم است که عکسای تاری نداشته باشم معمولا از همه چیز عکس می گیرم نه زیاد حرفه ای نه زیاد آماتور !!:think:; سایت .[----------} نمونه های جالبی داشت که عکس های فوجی فوق العاده هست اما یکمی دوربین بزرگیه ولی درعوض زووم و فوکوس دستی رو لنز داره !!!!!:eek:
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
سلام
من دو هفته پیش fuji f100 خریدم به قیمت 480 با گارانتی ایده ال و بیمه . دوربین خوبی است .کیفیت فیلمش هم خوب است و لرزش گیر قوی داره و در محیط outdoor وبا حد اکثر زوم و بدون سه پایه هیچ لرزشی ندارد . تنها عیبش وزن زیادش است . من از اون راضی ام البته تجربه ای در مورد دو دوربین دیگر ندارم .:::yess:::
-
سلام خدمت آقای بهرنگ2 و بقیه دوستانی که fuji film s100 fs رو دارند لطفا میشه بفرمایید که وضوح عکس هایی که میگیرید با این دوربین تا چه اندازه هست آیا با نمونه عکس های سایت هایی مثل letsgodigital یا dpreview خیلی فرق داره ؟ در کل در مقایسه با canon sx 10 is یا panasonic fz 38 چطور می بینید ؟:think:;
-
پاسخ: راراهنمایی در مورد خرید canon g10 یا fuji s100 fs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrang 2
با سلام
من قصد خرید یکی از دو دوربین canon g10 یا fuji s100 رادارم .بودجه من در حدود 550 تومن است.فاکتور های بسیار مهم برای من :
1-عکاسی سوپر ماکرو
2- نویز و لرزش پایین
3- گرفتن عکس شارپتر
میباشد . در سایت دی پریویو نمونه های عکس هر دو را دیدم به نظرم g10 بهتر بود .دوستانی که با این دوربین ها کار کردند لطفا در مورد نقاط ضعف و قوت انها نظرات خودشونو بیان کنن.
دوست عزیز من خودم الان در آتلیه ام با دوربین 100 fsکار می کنم ولی با دوربین کانن کار نکردم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم اما در رابطه با فوجی بگم در ایزوهای بالاتر از دویست کم کم نویز زیاد می شه و در ایزوی 800 اصلا تصویر بدرد نمیخوره ولی در آتلیه یک مزیتی که داره داشتن درگاه sync هست که کابل رابط فلاش چتری رو بهش وصل می کنیم و تصاویر بسیار شارپ و زیا از این دوربین بدست میاریم امام در تجربه شخصی من در out doorاصلا دوربین حرفه ای ای محسوب نمی شودs100 fs .
من یه تجربه دیگه ای هم در مورد خرید دوربین برای آتلیه بدست آوردم اون هم اینه که هیج یک از دوربین های عکاسی slr این طوری مثل فوجی با فلاش هماهنگ نیستند مگر با رادیو فلاش که اونم مشکلات خاص خودش رو داره
-
باز هم سلام خدمت اساتید محترم و همه دوستان لطفا اگر که ممکنه وقت ناچیزی رو اختصاص بدید به پست شماره 625 -- 626 در مورد کیفیت عکس های فوجی اس 100 و پاناسونیک fz 38 که نسل جدید fz28 و یا canon sx10 is من شدید موندو در بین این ها و نمی تونم انتخاب کنم .در کل فوجی رو می پسندم تعریف زیاد هم ازش شده اما بعضی سایت مثل www.letsgodigital.org عکس های فوق العاده ای داره با این دوربین البته در حد بنده اما بعضی مثل www.dpreview.com عکس های خیلی خوب در کنار عکس های نچندان جالب از همین دوربین ؟
اما از اینکه امکاناتی مثل AE-L داره و زووم و فوکوس دستی رو رینگ لنز داره این دوربین بنظرم خوب می یاد فقط در مورد کیفیت واقعی عکس هاش در رده slr like موندم !! لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:( راستی 500 -550 بودجه دارم
-
nikon P90 یا nikon P6000؟
سلام
میخواستم بدونم بین P90 و P6000 کدوم انتخاب بهتریه؟
با تشکر
-
nikon coolpix P90 یا Fujifilm S100fs؟
سلام
من موندم بین P90 و S100fs فوجی کدومو بگیرم.
P90 یکسری امکاناتی داره که فوجی نداره مثل BSS، noise reduction, distortion control و نیز aspect ratio 16:9 و تشخیص 12 چهره و تشخیص لبخند
اما فوجی هم یه برتریهایی داره مثل سنسور بزرگتر که مهمترین و بزرگترین مزیتشه، قابلیت نصب فیلتر ، سرعت شاتر بالاتر (1/4000) و کیفیت تصاویر بالاتر (تو نمونه عکسها که دیدم عکسهایی کم نویز تر و با رنگهای زنده تری داشت)
اما یه چیزی منو به شک انداخته و اینکه عکسهای P90 دارای dpi 300 هستند ولی dpi عکسهای فوجی 72 . نمیدونم چه کنم.بد تو دو راهی موندم.:::angry:::
تو پرانتز( فوجی s100 کانورتر تله و و اید روش نصب میشه یا نه؟) به این سوالمم جواب بدید ممنون میشم.
لطفا کمکم کنید.
خواهشا سریعتر جواب بدید. ممنون:(
-
پاسخ: nikon coolpix P90 یا Fujifilm S100fs؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
سلام
من موندم بین P90 و S100fs فوجی کدومو بگیرم.
P90 یکسری امکاناتی داره که فوجی نداره مثل BSS، noise reduction, distortion control و نیز aspect ratio 16:9 و تشخیص 12 چهره و تشخیص لبخند
اما فوجی هم یه برتریهایی داره مثل سنسور بزرگتر که مهمترین و بزرگترین مزیتشه، قابلیت نصب فیلتر ، سرعت شاتر بالاتر (1/4000) و کیفیت تصاویر بالاتر (تو نمونه عکسها که دیدم عکسهایی کم نویز تر و با رنگهای زنده تری داشت)
اما یه چیزی منو به شک انداخته و اینکه عکسهای P90 دارای dpi 300 هستند ولی dpi عکسهای فوجی 72 . نمیدونم چه کنم.بد تو دو راهی موندم.:::angry:::
تو پرانتز( فوجی s100 کانورتر تله و و اید روش نصب میشه یا نه؟) به این سوالمم جواب بدید ممنون میشم.
لطفا کمکم کنید.
خواهشا سریعتر جواب بدید. ممنون:(
سلام
اون dpi پیش فرض دوربین می باشد ودر هنگام چاپ قابل تغییر است .
-
الان نظر شما چیه؟ کدوم مناسبتره؟ P90 یا فوجی s100؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
الان نظر شما چیه؟ کدوم مناسبتره؟ P90 یا فوجی s100؟
انتخاب هاي خيلي بهتري هم هست.
-
سلام به همه دوستان لطفا در مورد پســــت 630 هم یه راهنمایی بفرمایید؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
سلام به همه دوستان لطفا در مورد پســــت 630 هم یه راهنمایی بفرمایید؟؟؟؟؟
دوست عزيز به نظر من بيشتر روي كنن و پاناسونيك تمركز كن، يكي از مشكلات دوربين فوجي مورد نظر شما بنفش شدگي لبه ها در اشيايي كه در معرض نور قرار دارند هست همچنين وزن زياد اون رو هم در نظر داشته باش البته اين موارد در كنار كيفيت خوب عكسها و قابليت اضافه كردن فلاش جداگانه وجود دارد. بهترين كار ديدن نمونه عكسها در سايز اصلي در شرايط متفاوت از سايتهاي متفاوت است،در مورد AE-L هم دو دوربين ديگر اين قابليت رو دارند.
اين هم چند لينك از نمونه عكس و ريويو:
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz35-review
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_s100fs-review/
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sx10-review/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
انتخاب هاي خيلي بهتري هم هست.
سلام
میشه بفرمایید چه انتخابهایی؟ ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
سلام
میشه بفرمایید چه انتخابهایی؟ ممنون میشم.
سلام
من اگر امروز بخوام در اين رنج قيمت و امكانات دوربيني از بين اين ليست بخرم قطعا SX200IS خواهم خريد و در پله ي بعد SX10 IS
گيرم بعضيا به اوناي ديگه بگن Slr Like و به اين بگويند Compact.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من اگر امروز بخوام در اين رنج قيمت و امكانات دوربيني از بين
اين ليست بخرم قطعا SX200IS خواهم خريد و در پله ي بعد SX10 IS
گيرم بعضيا به اوناي ديگه بگن Slr Like و به اين بگويند Compact.
ممنون دوست عزیز راهنماییهات خیلی کمک کننده است. امروز یه مورد دیگه تو این رنج به چشمم خورد از نوع SLR.منظورم sony A200.
به نظرتون سونیA200 مناسبتره یا بخوام یه SLR-like بگیرم.؟با توجه به اینکه تو یه رنج هستن!
بازم ممنون از جواباتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
ممنون دوست عزیز راهنماییهات خیلی کمک کننده است. امروز یه مورد دیگه تو این رنج به چشمم خورد از نوع SLR.منظورم sony A200.
به نظرتون سونیA200 مناسبتره یا بخوام یه SLR-like بگیرم.؟با توجه به اینکه تو یه رنج هستن!
بازم ممنون از جواباتون
فکر میکنم برای اینکه دوستان بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنند، بهتره کمی نیازهاتون رو هم تشریح کنید. اینکه چقدر تاحالا عکاسی کردید و اینکه کلا دوربین رو برای چه کاری میخواید و چه جور استفاده هایی ازش میکنید.
به عنوان مثال اگر تازه میخواید عکاسی رو شروع کنید، اگر من جای شما بودم یک compact خوب میگرفتم (حتی SX200، چه اشکالی داره؟) و شروع میکردم به یاد گرفتن عکاسی. اگر بیشتر علاقه مند شدید، میتونید بعدا به فکر گرفتن یک SLR خوب باشید (سونی A200 در مقابل پولی که میدید به نظر من انتخاب خوبی نیست). در اون صورت، هم به تدریج عکاسی رو یاد میگیرید، هم پول زیادی به دوربینی که میخواید بخرید ندادید که دلتون بسوزه ردش کنید، و هم یک کامپکت خوب و سبک برای همه جا بردن در کنار دوربین SLR تون دارید.
اگر تازه شروع نکردید، موضوع فرق میکنه.
-
civil_haسلام
وضوح (چه از لحاظ کیفیت تصور مثل نبود نویز ویا شارپ بودن یا آن چیزی که ادم به صورت سایز واقعی در فتوشاب می بینه ) با تصاویر سایت های نام برده توسط شما یکی است . فرقی نمی کند . سایز تصاویر با این دوربین در بالاترین رزولشن 135/5*101/5 سانتی متر با رزولوشن 72 است.(3840*2880):::yess:::
-
[QUOTE=behrang 2;132194]civil_haسلام
وضوح (چه از لحاظ کیفیت تصور مثل نبود نویز ویا شارپ بودن یا آن چیزی که ادم به صورت سایز واقعی در فتوشاب می بینه ) با تصاویر سایت های نام برده توسط شما یکی است . فرقی نمی کند . سایز تصاویر با این دوربین در بالاترین رزولشن 135/5*101/5 سانتی متر با رزولوشن 72 است.(3840*2880):::yess:::
[با سلام و تشکر فراوان از شما و بقیه دوستان والا من تفاوت خاصی در عکس های لشممثقغ هر سه دوربین ندیدم البته در حد خودم فقط گاها در نمونه های سایت های دیگه عکس های canonsx 10 تار بنظر می رسید در حالی که در این سایت خیلی خوب بودند.
شما اگه جای من باشید برای اینکه در این رنج عکس های شفاف و واضح تری داشته باشید کدوم رو انتخاب می کنید؟ البته عکس های فوجی هم خوب بود به هغیر از شب که panasonic fz 35 بهتر بنظر می رسید
باز هم پیشاپیش ممنون از لطفتون.:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
فکر میکنم برای اینکه دوستان بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنند، بهتره کمی نیازهاتون رو هم تشریح کنید. اینکه چقدر تاحالا عکاسی کردید و اینکه کلا دوربین رو برای چه کاری میخواید و چه جور استفاده هایی ازش میکنید.
به عنوان مثال اگر تازه میخواید عکاسی رو شروع کنید، اگر من جای شما بودم یک compact خوب میگرفتم (حتی SX200، چه اشکالی داره؟) و شروع میکردم به یاد گرفتن عکاسی. اگر بیشتر علاقه مند شدید، میتونید بعدا به فکر گرفتن یک SLR خوب باشید (سونی A200 در مقابل پولی که میدید به نظر من انتخاب خوبی نیست). در اون صورت، هم به تدریج عکاسی رو یاد میگیرید، هم پول زیادی به دوربینی که میخواید بخرید ندادید که دلتون بسوزه ردش کنید، و هم یک کامپکت خوب و سبک برای همه جا بردن در کنار دوربین SLR تون دارید.
اگر تازه شروع نکردید، موضوع فرق میکنه.
من خودم الان compact دارم. کداک v1253 و راضیم ازش و فوق العاده است عکسهاش حتی از کامپکتهای کانن هم بهتره. اما میدونید که کامپکتها محدودن تو عکاسی.
من اولین دوربینم که باهاش عکاسی می کردم دوربین آنالوگ zenit 125 بود که فوق العاده بود. عکاسیم دست و پا شکسته انجام میدم . علت رفتن سراغ دوربین نیمه حرفه ای و حرفه ای واسه ارضا کردن سلایق هنری و عکاسیمه. نمیدونم تا چه حد مطلب و رسوندم. منم میخوام نهایت تا 600 تومن پول بدم. بهمین علت گزینه هایی مثهA200 سونی و s100 فوجی مد نظرم بود.
حالا با این اوصاف نظر دوستان چیه؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
من خودم الان compact دارم. کداک v1253 و راضیم ازش و فوق العاده است عکسهاش حتی از کامپکتهای کانن هم بهتره. اما میدونید که کامپکتها محدودن تو عکاسی.
من اولین دوربینم که باهاش عکاسی می کردم دوربین آنالوگ zenit 125 بود که فوق العاده بود. عکاسیم دست و پا شکسته انجام میدم . علت رفتن سراغ دوربین نیمه حرفه ای و حرفه ای واسه ارضا کردن سلایق هنری و عکاسیمه. نمیدونم تا چه حد مطلب و رسوندم. منم میخوام نهایت تا 600 تومن پول بدم. بهمین علت گزینه هایی مثهA200 سونی و s100 فوجی مد نظرم بود.
حالا با این اوصاف نظر دوستان چیه؟
ممنونم
با این اوصاف شاید بهتر باشه به دست دوم های تمیز و با کارکرد کم هم فکر کنید. به هر حال بودجه محدود انتخابها رو محدود میکنه و چون محدود کردن بودجه معمولا نمیتونه بر اساس نیازها انجام بشه، ممکنه همه نیازهاتون برآورده نشه. من فکر میکنم دنبال یک entry-level DSLR دست دوم تمیز باشید. در مورد اینکه این دوربین دست دوم چی باشه، باید خودتون تحقیق کنید چون دست دوم مدلهای مختلف و برندهای مختلفی رو میتونید با این بودجه تهیه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
با این اوصاف شاید بهتر باشه به دست دوم های تمیز و با کارکرد کم هم فکر کنید. به هر حال بودجه محدود انتخابها رو محدود میکنه و چون محدود کردن بودجه معمولا نمیتونه بر اساس نیازها انجام بشه، ممکنه همه نیازهاتون برآورده نشه. من فکر میکنم دنبال یک entry-level DSLR دست دوم تمیز باشید. در مورد اینکه این دوربین دست دوم چی باشه، باید خودتون تحقیق کنید چون دست دوم مدلهای مختلف و برندهای مختلفی رو میتونید با این بودجه تهیه کنید.
پس شما با A200 موافق نیستید؟
میشه دلایلشو بفرمایید. ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
knightamin
پس شما با A200 موافق نیستید؟
میشه دلایلشو بفرمایید. ممنون
وقتی میخواید یک دوربین SLR رو برای اولین بار انتخاب کنید، باید به سیستم کلی هم فکر کنید. آیا شما میخواید به لنز 70-18 که با کیت ارائه میشه بسنده کنید؟ مسلما خیر، به خصوص که در مقایسه با بقیه کیت لنزها، لنز خوبی هم نیست. اگر لنز دیگه ای خریدید حاضر میشید در آینده سیستمتون رو عوض کنید و برای فروش لنزهای سونی و دوربینتون دردسر و ضرر مالی رو متحمل بشید؟
به نظر من بهتر هست برند دیگه ای رو برای سیستم کلیتون در نظر بگیرید. Canon, Nikon, Pentax یا Olympus هر 4 تا میتونن به نظر من گزینه مناسبی برای شما باشن، اما سونی رو شخصا ترجیح نمیدم.
از طرف دیگه، خود A200 مشکلات مهمی داره. نویزش در ISO 800 و بالاتر زیاده. Live View نداره. AF-Assist هم نداره، بنابراین توی نور کم به مشکلات جدی برای فکوس کردن بر میخورید.
مشکلات دیگه ای هم هست که ممکنه در دوربینهای entry level مشترک باشه، مثل viewfinder کوچک. اما مواردی که گفتم در خیلی از دوربینهای entry-level SLR هم رده با A200 وجود ندارن.
-
سلام دوستان من تو سایت
www.dcreview.com نمونه های عکس های هر سه دوربین panasonic fz38 و canon sx 10 is و fujifilm s100 fs رو دیدم راستش در حد خودم panasonic fz 38 رو بیشتر می پسندم می خواستم نظر دوستان رو هم بدونم ؟؟
و اینکه معمولا چقدر میکشه این دوربین وارد ایران باشه ؟ و چقدر طول میکشه یخورده قیمتش متعادل باشه ؟؟:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
چقدر طول میکشه یخورده قیمتش متعادل باشه ؟؟:think:;
سلام،
اگر با ديدن عكسهايي كه پيشنهاد داده بودم اين تصميم رو گرفتيد فكر نكنم ديگه مشكلي در انتخاب داشته باشيد در مورد ورود دوربين فكر نمي كنم بيشتر از 3 ماه طول بكشه ولي در مورد قيمت دوربينهاي پاناسونيك كه با گارانتي بانيان وارد ميشن بايد گفت كه قيمتشوندر مقايسه با قيمتشون در خارج كشور خيلي بيشتره (در مقايسه با ساير دوربينها) پس نبايد منتظر تعادل قيمت بود مثلا FZ18 و FZ28 در خارج كشور قيمت حداكثر 330 دلار داشتند در حاليكه در ايران اين قيمت به زير 400 هزار تومان نرسيد.ولي مثلا sx10is قيمت نزديكتري به خارج دارد (400$ در برابر 420 هزار تومان).
به يك نكته مهم توجه كنيد:
آيا FZ38 در برابر FZ28 داراي قابليتهاي بسيار شاخص تري هست كه ارزش انتظار و پول بيشتر را داشته باشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام،
اگر با ديدن عكسهايي كه پيشنهاد داده بودم اين تصميم رو گرفتيد فكر نكنم ديگه مشكلي در انتخاب داشته باشيد در مورد ورود دوربين فكر نمي كنم بيشتر از 3 ماه طول بكشه ولي در مورد قيمت دوربينهاي پاناسونيك كه با گارانتي بانيان وارد ميشن بايد گفت كه قيمتشوندر مقايسه با قيمتشون در خارج كشور خيلي بيشتره (در مقايسه با ساير دوربينها) پس نبايد منتظر تعادل قيمت بود مثلا FZ18 و FZ28 در خارج كشور قيمت حداكثر 330 دلار داشتند در حاليكه در ايران اين قيمت به زير 400 هزار تومان نرسيد.ولي مثلا sx10is قيمت نزديكتري به خارج دارد (400$ در برابر 420 هزار تومان).
به يك نكته مهم توجه كنيد:
آيا FZ38 در برابر FZ28 داراي قابليتهاي بسيار شاخص تري هست كه ارزش انتظار و پول بيشتر را داشته باشد؟
یه سری به اینجا بزن:
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p1
یه وضوح میگه 2 تفاوت عمده هست:
1. لومیکس سیستم ضد لرزش را ارتقا داده که باعث میشه عکس های تله خیلی صاف تر بشن (fz 28 اینو کم داشت)
2. قابلیت فیلم برداری را ارتقا داده.
من در حال حاضر خودم fz 28 دارم. همه چیز دوربین عالیه. فقط من با کیفیت رنگهاش توی نور کم مشکل دارم (برای مثال ارغوانی را آبی سوخته نشون میده) و نویزش هم بالاست. تصمیم دارم دوربین را بدم به برادرم (که حسابی تو کفِشه) و fujifilm s100 را بگیرم. فوجی تو نور کم فوق العده هست. همه از قیمتش مینالیدن که اونم حسابی پایین اومده. فقط شدیدا سنگینه و chromatic aberration هم داره. اما در کل به خاطر اندازه عظیم سنسورش کیفیت عکساش یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
در ضمن sx10 را فراموش کن. من باهاش کار کردم. میزان نویزش در حد فضاست! P90 رو هم که همه سایتها دارن بهش بد و بیراه میگن.
سبز باشی
-
سلام به همه دوستان و ممنون از pinkishmilad - mehdim به خاطر نظراتشئن و راهنماییهاشون والا من از fuji s100 fs به پاناسونیک رسیدم فوجی یکم تاری تو عکساش داره و تو نور زیاد یه حاشیه بنفش رنگ کنار اشیا دیده میشه تو عکس های مقایسه ای در کل فرق خیلی زیادی ندارند ام سایت www.dcresource.com panasonic fz 38 کیفیت بهتری داشت و شفافیت عکساش بنظرم بالاتر بود بین fuji film s100 fs , panasonic fz38 واقعا موندم لطفا کسی یه جواب قانع کننده تری بگه با وزن فوجی مشکلی ندارم اما میترسم بعد از خریدنش عکساش معیوسم کنه !!!:::angry::: شما بنظرتون کدوم کیفیت بهتری از بابت وضوح و شفافیت عکس داره ؟؟؟ خییییییییییییلی ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
شما بنظرتون کدوم کیفیت بهتری از بابت وضوح و شفافیت عکس داره ؟؟؟ خییییییییییییلی ممنونم
ببین رفیق در مورد هر دو دوربین کلی میشه حرف زد. این دو دوربین مطمئن باش بهترینهای کلاس خودشون هستن. هر کدوم را بخری کیفش رو میکنی. شاید این نکات به دردت بخورن:
FZ 28: واقعا نقطه ضعف خاص و بزرگی نداره. یه بالانس خوبی بین همه امکاناتش هست از زوم عالی تا فیلم برداری HD. اما اگر توقع کیفیت عکس در حد slr رو داری با این دوربین بهش نمیرسی (با کانن و نیکون در این کلاس هم نمیرسی). مد ماکرو خیلی خوبی هم داره. از حاشیه بنفش اینها هم داخلش خبری نیست. فقط یه کم رنگاش تو نور کم بی کیفیت میشن که دلیلش صرفا سایز کم سنسور هست. فقط به نظر من رنگ مشکیش خیلی خفن تره. در کل فکر نمیکنم کسی از خرید این دوربین پشیمون بشه. در ضمن عکساش از fz 38 بهتر از آب در اومدن.
s100 fs: این دوربین انصافا دوربین خاصی هست. از اونایی که هر چند سال یه بار ممکنه به بازار بیان و فقط واسه فروش بالاتر ساخته نشدن. بلکه واقعا چیزی هم در چنته دارن. اول همه ازت میخوام ببینی چه عکسایی با همین دوربین گرفتن:
کیفیت عکسای s100 به مراتب نزدیکتره به کلاس dslr. این دوربین تا همین چند وقت پیش دو برابر Fz 28 قیمت داشت. دلیل پایین اومدن قیمتش هم به بازار اومدن s200 هست. جالبه بدونیs200 از نظر کیفیت به مراتب ضعیفتر از S100 هست و قمتش هم خیلی پایینتره. دلیلش واضحه. شما سنسور s100 را تو هیچ دوربین کامپکت دیگه ای پیدا نمیکنین. دقیقا به همین دلیل عکساش بسیار شفافتر هستن (همون رابطه بین مگا پیکسل و سایز سنسور)
اما در مورد حاشیه بنفش که همه جا میگن: حاشیه بنفش عکسای فوجی اونقدرا هم جدی نیست. فقط توی 10 درصد عکسها قابل رویت هست (به سختی و در چاپ خیلی بزرگ). در کل میشه گفت S100 از همه اینایی که توی بازار میبینی خیلی "دوربین" تر هست. و بعیده کسی با خریدش تا مدتها نیاز به upgrade داشته باشه.
پس به نظر من:
1. s100
2. fz 28
3. fz 38
-
سلام به همه و شما دوست گرامی آقای pinkishmilad اولا خیلی ممنونم از توجه تون والا من خودم از s100 خیلی خوشم اومد البته کمی قبلنا تصمیم مصمم به خرید اون داشتم خیلی از عکساش واقعا آلیه مخصوصا تو سایت letsgodigital.net که آدم باورش نمیشه اما بعضی عکس ها انگار اصلا مطایقت نداره و وضوح و شفافیتی وجود نداره مثل این عکس تو این آدرس http://www.pbase.com/image/115717629 نظرتون در این مورد چیه آیا همینه کیفیت یا ایراد از عکاسه و نتونسته تنظیمات درستس داشته باشه و یا لرزش زیاد داشته ؟؟ (چون بنظر من اصلا عکس جالبی نیست )
و مورد دیگه ای که هست این دوربین درواقع ژاپنیه اما الان پشتش نوشته تولید چین ( manufactured by china) آیا فرقی میکنه یا همونه تولید چین کیفییییییییت تکنولوژی ژاپنی شو حفظ کرده ؟
باز هم ممنون از شما و بقیه دوستان باز هم منتظر نظرات زیبایتان هستم .:::love2::::::happy:::
-
کمک برای خرید دوربین srl like
سلام دوستان
من میخئام یه دوربین بخرم و الان دارم تحقیق میکنمو میخام نظر اساتید اینجارو بدونم
به نظر شما بهترین دوربین با این مشخصاتی که میخوام چیه؟
1) لنز قابل تعویض داشنه باشه
2)کوچیک باشه و حمل و نقلش راحی باشه. دوست دارم دوربینم همهجا کنارم باشه
3)قیمتش بین 200 تا حدوده 300 باشه
4)کیفیت رنگ . تصویر بالایی ئاشته باشه
اگه فیلم برداری HD هم داشته باشه فوق العاده مشه
اینا اولویتامه حالا پیشنهاده شما چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
و مورد دیگه ای که هست این دوربین درواقع ژاپنیه اما الان پشتش نوشته تولید چین ( manufactured by china) آیا فرقی میکنه یا همونه تولید چین کیفییییییییت تکنولوژی ژاپنی شو حفظ کرده ؟
باز هم ممنون از شما و بقیه دوستان باز هم منتظر نظرات زیبایتان هستم .:::love2::::::happy:::
دوست عزيز همونطور كه جناب آقاي فرهاد در پستهاي قبلي به شما پيشنهاد كردند در قيمتهاي پايينتر دوربينهاي بهتري هم بود شما يكبار دوربين Panasonic را انتخاب كرديد ولي الان دوباره حرف از Fuji ميزنيد اگر واقعا بين اين دو دوربين فقط در چند عكس در شرايط خاص اختلاف مي بينيد بيشتر از اين وقت خودتان را تلف نكنيد چون بيشتر باعث سردرگمي خود و بعد از خريد هم احتمال ناراضي بودن از دوربينتان خواهيد داشت، با توجه به توضيحاتي كه دوستان در پستهاي قبل دادند اولويت بندي كنيد ، خودتان انتخاب كنيد (هيچكس به جز شما نبايد حرف آخر را بزند) و سپس خريد كنيد.مثلا به ترتيب :
1)قيمت(يكي بيشتر) 2) كيقيت عكس(تقريبا برابر) 3)وزن(يكي بيشتر) ....
در مورد ژاپني و چيني هم قبلا توضيح داده شده كه هيج تفاوتي ندارند.
-
پاسخ: کمک برای خرید دوربین srl like
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
سلام دوستان
من میخئام یه دوربین بخرم و الان دارم تحقیق میکنمو میخام نظر اساتید اینجارو بدونم
به نظر شما بهترین دوربین با این مشخصاتی که میخوام چیه؟
اگر مقداري بيشتر از همين تاپيك رو مي خونديد متوجه مي شديد كه با بودجه 200 تا 300 فقط دوربين كامپكت مي توانيد بخريد پس اولويت اول را نمي توانيد داشته باشيد. فكر كنم در اين حدود انتخاب بين Sony-T500 و Canon PowerShot IXUS 110 IS بهتر باشد.هر دو فيلبرداري HD هم دارند.
-
پاسخ: کمک برای خرید دوربین srl like
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smagoli
بین 200 تا 300 قابلیت تعویض لنز نمیتونی داشته باشی. واسه اون حد اقل باید 560 خرج کنی و یه سونی A 200 بگیری.
اما به غیر از مورد اول من اینها رو بهت پیشنهاد می کنم:
1. Panasonic Lumix DMC-TZ7
2. Canon sx120 یا sx110
3. nikon COOLPIX L100
پاناسونیک رو بیشتر از همه پیشنهاد میکنم چون تو این گروه بهترین نمرات رو گرفته. البته از قیمتش خیلی مطمئن نیستم. نگران اسمش هم نباش. اینروزا کم کم همه دارن به دوربینهای لومیکس با لنز leica ایمان پیدا میکنن. فیلم برداری hd هم داره لنزش هم بسیار واید هست و میشه کلی چیز و میز تو کادر جا داد! زومش هم 12 برابره
کانن دوربین خوبیه فقط لنزش واید نیست. بدنش هم یه کم لیز میخوره تو دست. اما کیفیت عکسش عالیه. به علاوه زوم 12 برابر
نیکون زوم 15 برابر داره ولی تنظیمات دستی نداره. اگه میخوای عکاسی یاد بگیری اینو پیشنهاد نمیکنم.
هر سه این دوربینها واقعا به صرفه هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
سلام به همه و شما دوست گرامی آقای pinkishmilad اولا خیلی ممنونم از توجه تون والا من خودم از s100 خیلی خوشم اومد البته کمی قبلنا تصمیم مصمم به خرید اون داشتم خیلی از عکساش واقعا آلیه مخصوصا تو سایت letsgodigital.net که آدم باورش نمیشه اما بعضی عکس ها انگار اصلا مطایقت نداره و وضوح و شفافیتی وجود نداره مثل این عکس تو این آدرس
http://www.pbase.com/image/115717629 نظرتون در این مورد چیه آیا همینه کیفیت یا ایراد از عکاسه و نتونسته تنظیمات درستس داشته باشه و یا لرزش زیاد داشته ؟؟ (چون بنظر من اصلا عکس جالبی نیست )
به نظر من هم چینی و ژاپنی هیچ فرقی نمیکنه. هر دو دوربین کیفیت ساخت خیلی خوبی دارن.
در مورد اون عکس هم به نظر من صرفا دستش لرزیده و هیچ ربطی به دوربین نداره. من خودم اولا که با Fz 28 عکس میگرفتم کلی عکس مات داشتم. اما الان دیگه نه
-
دوستان خودتون عکاسی با fuji s100 fs رو تجربه کردید آیا نسبت به fz28 تفاوت خاصی رو احساس کردید ؟ جناب pinkishmilad فکر میکنید این دو تفاوت محسوسی دارند که fz28 رو میخوایید با s100 fs جایگزین کنید البته جسارتن محض مقایسه عرض کردم من از سایت imaging-resource چند تا عکس از یک سوژه که چند تا بطری و مداد شمعی هست دانلود کردم راستش fz28 یخورده عکس واضح تری داره و خطوط حاشیه بنظرم sharp تره بالاخره شما تجربه fz28 رو دارین ؟ یکم ازش بگین برامون با توجه به این مطالب !!! موفق باشید عزیزان
-
پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...
سلام
اطلاعاتی در مورد دوربین کانن sx20is میخواستم
همینطور میخواستم ببینم بین G11 و SX20IS کدام بهتر است
کدام تصاویر بهتری ثبت میکند
آیا اصلاً این گزینه ها بهترین های حال حاضر دوربین های کامپکت کانن هستند یا نه
-
سلام
متاسقانه مجبور شديم چند پست آخر اين تاپيك رو به دليل اينكه حاوي چندين نكته ي خلاف قوانين فوروم بود ( از لينك بدون تك كد آن هم به سايت هاي فيلتر شده تا اشارات سياسي تا اعلام نام و شماره تلفن شركت هاي تجاري) حذف كنيم.
دوستان تازه وارد لطفا قوانين فوروم رو مطالعه بفرمايند تا خداي ناكرده مشكلي پيش نياد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh000kaveh
سلام
sx20 مدل جدید مدل موفق sx10 است که قابلیت فیلمبرداری HD به آن اضافه شده و به تازگی به بازار ایران وارد شده و قیمتی حدود 480 دارد ولی g11 من در بازار و سایتهای فروش ندیدم ولی تفاوت قیمت بالایی نسبت به sx20 خواهد داشت (شاید حدود 100) اگر zoom و فیلمبرداری مهم است sx20 مناسب است و قیمت آن اگر صبر کنید پایین تر هم خواهد آمد ولی سری g حرفه ای تر هستند و طالب خود را دارد (من خودم هفته گذشته sx20 از جمهوری خریدم)
لینکهای زیر توضیح بیشتری از این دو مدل است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh000kaveh
سلام
مسلما كيفيت تصاوير سري G به دليل سنسور بزرگتر (سطح سنسور بيش از 1.5 برابر است) بهتر است. اگر مي توانيد از زوم 20 برابر و فيلمبرداريHD دوربين SX20 بگذريد بريد سمت سري G .
البته اينم بگم كه سري G قادر به عكاسي RAW است و SX20 نيست. اين براي بعضي ها ممكنه حسن محسوب بشه (اونايي كه مي خوان جدي تر عكاسي كنند و با نرم افزارهاي ويرايش عكس آشنايي دارند و ...) و براي بعضي ممكنه عيب محسوب بشه ( هزينه ي چيزي رو مي دن كه خيال ندارند ازش استفاده كنند) .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh000kaveh
سلام
راجع به تفاوتهاي دو دوربين دوستان مطالبي رو فرمودنند.
منم راجع به بخش دوم سوالتون اينو اضافه کنم که اين دو دوربين آخرين کامپکتهايي هستند که کانن وارد بازار کرده اما بايد منتظر ماند وديد که آيا بهترينها هم هستند يا خير. به عنوان مثال با توجه به افزايش تراکم پيکسلها در سنسور sx20 نسبت به sx10 (يعني 42mp/cm2 در مقابل 35mp/cm2) به نظر ميرسه کيفيتش از نظر نويز پايينتر باشه اما از طرف ديگه اين دوربين جديدتره و ممکنه ساختار لنزش تغيير (در جهت بهبود) داشته باشه. مانند EOS 7D که عليرغم افزايش رزلوشن نسبت به EOS 50D با تغيير در ساختار سنسور به نظر مياد عملکردي بهتر داشته باشد.(جهت مطالعه بيشتر اين موضوع سري به تاپيک اين دوربين بزنيد).
بنابراين نميتوان اظهار نظر دقيقي نسبت به بهترين بودن يا نبودن اين دوربينها نمود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
راجع به تفاوتهاي دو دوربين دوستان مطالبي رو فرمودنند.
منم راجع به بخش دوم سوالتون اينو اضافه کنم که اين دو دوربين آخرين کامپکتهايي هستند که کانن وارد بازار کرده اما بايد منتظر ماند وديد که آيا بهترينها هم هستند يا خير. به عنوان مثال با توجه به افزايش تراکم پيکسلها در سنسور sx20 نسبت به sx10 (يعني 42mp/cm2 در مقابل 35mp/cm2) به نظر ميرسه کيفيتش از نظر نويز پايينتر باشه اما از طرف ديگه اين دوربين جديدتره و ممکنه ساختار لنزش تغيير (در جهت بهبود) داشته باشه. مانند EOS 7D که عليرغم افزايش رزلوشن نسبت به EOS 50D با تغيير در ساختار سنسور به نظر مياد عملکردي بهتر داشته باشد.(جهت مطالعه بيشتر اين موضوع سري به تاپيک اين دوربين بزنيد).
بنابراين نميتوان اظهار نظر دقيقي نسبت به بهترين بودن يا نبودن اين دوربينها نمود.
یکی از اساسی ترین مشکلات دوربینهای Compact همین نویز زیاد هست که در خیلی موارد باعث میشه اصلا به بالاتر از ISO 400 فکر نکنید. G11 به دلیل سنسور بزرگتر، پروسسور بهتر و چگالی پیکسل کمتر واقعا در این مورد پیشرفت کرده و در خیلی موارد ISO 800 هاش قابل استفاده اند. بنابراین مطمئن باشید کیفیت تصاویر G11 مخصوصا در ISO های بالا به طور قابل توجهی بهتر از SX20 خواهد بود. تصمیم کنن برای کاهش مگاپیکسل در G11 به نظر من یکی از بهترین تصمیماتی بوده که در سالهای اخیر گرفته و شخصا امیدوارم کیفیتهای بالاتر رو تا این حد فدای چند مگاپیکسل بیشتر نکنه.
-
سلام
من می خوام یه دوربین SLR like یا compact بخرم
1- من تا حالا عکاسی نکردم و می خوام تازه شروع کنم
2- برای تمرین و تجربه می خوام تا بعدا یه دوربین DSLR بخرم
3- تنظیمات دستیش برام مهمه
4- تا 800 تومن هم می تونم پول بدم اما هرچی ارزونتر بهتر
حالا با این شرایط دوستان چی پیشنهاد می کنند
-
سلام
با توجه به پست ديگرتون در تاپيك خريد DSLR براي اينكه زياد ضرر نكنيد و بتوانيد ( در صورت نياز) قبل از كوچ به DSLR دوربينتون رو خوب بفروشيد ( بيشتر كامپكت ها و SLR Like ها بازار دست دوم خوبي ندارند) و همينطور دوربيني بخريد كه از نظر تنظيمات و كيفيت خروجي در صورتي كه كار كردن باهاش رو درست ياد بگيريد خيلي نزديك به DSLR ها باشه و شايد بعد از خريدش اصلا احساس كنيد ديگه نيازي به DSLR نداريد؛ بهتون Canon G10 رو پيشنهاد مي دم.
-
fuji S200 EXR
سلام میخواستم بدونم. فوجی S200 EXRدوربین مناسبی برای خرید هست بعنوان یه دوربین SLR_like؟ تردید تو خریدش در مقایسه با فوجی S100fs سایز کوچکتر سنسورش در حد 1 میلیمتره.
ممنون میشم راهنماییم کنین
-
پاسخ: fuji S200 EXR
نقل قول:
سلام میخواستم بدونم. فوجی S200 EXRدوربین مناسبی برای خرید هست بعنوان یه دوربین SLR_like؟ تردید تو خریدش در مقایسه با فوجی S100fs سایز کوچکتر سنسورش در حد 1 میلیمتره.
سلام .
با توجه به اینکه سایز سنسور این دوربین 1:1/6 هستش ( هم اندازه سایز سنسور دوربین من که برای چند سال پیش هستش ) و زولوشن قرار داده شده روی اون هم برابر 12 و خرده ای مگاپیکسل هستش یعنی 3 مگاپیکسل بیشتر از دوربین من ... و اینکه سرعت شاترش دقیقا همان 1/4000 و 30 sec دوربین fuji 9600 هستش و متاسفانه واید اون هم ضعیف تر شده ( ظاهرا 30.5 مم در مقایس فول فریم ، در دوربین فوجی 9600 برابر 28 هستش ) و فقط زوم بیشتری داره به نظر من کلن دوربین خوبی هستش ولی قاعدتا نسبت به مدلهای قبلیش توی سطح پایین تری هستش یا شاید برابر !!
من با فوجی 9600 تا ایزوی 400 مشکل خاصی ندارم و توی ایزوی 800 هم عکسهای خوبی ثبت کردم که البته بدون ادیت نویز توی اونها مشهوده ... حالا شما خودت چگالی بالاتر رو توی این دوربین جدید تصور کن ...!!
البته ظاهرا این پسوند EXR یه کارایی کرده توی دوربین که من اطلاع ندارم ولی اگر اونقدر امتیاز نداشته باشه که مشکلات گفته شده رو برطرف کنه کمی عجیبه !!
دوربین های فوجی سری سوپر زوم اکثرا دوربین های خوب و کار کُنی هستن و توی همه شرایط هم انجام وظیفه میکنن و به نظر من اگر فردی میخواد بعد از مدتی عکاسی رو جدی تر دنبال کنه و به DSLR سویچ کنه ، فوجی اولین انتخاب باید باشه ...!
بابت پرحرفی ببخشید و اگر اشتباهی در نوشته هام هست اساتید اصلاح کنن .
موفق باشید .
-
ممنون از راهنمایی خوبتون دوست عزیز.. میدونید دوربینهای فوجی ساخت کجاست؟
بیشترشون که تو ازاره ساخت چینه.. میخواستم بدونم ژاپنی هم دارن این دوربینها یا نه!
-
والا برای بنده که ساخت ژاپن هستش ... من تا حالا سری سوپر زوم ساخت غیر از ژاپن ندیدم !!
به نظر من فوجی توی لیست شرکت هایی که کیفیت کارهاشون رو پایین نمیارن توی رتبه های اول هستش ...
کافیه یک بار اولمپیوس و . . . رو لمس کنید و چند تا شات بندازید و بعد با فوجی هم ... تا متوجه گفته ی من بشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
والا برای بنده که ساخت ژاپن هستش ... من تا حالا سری سوپر زوم ساخت غیر از ژاپن ندیدم !!
.
سلام، حتي كنن هم دوربين سوپرزوم ساخت چين دارد و اين به هيچ وجه نشانه تفاوت در كيفيت دوربين نيست، علت فقط نيروي كار ارزان در چين هست.
دوربينهاي فوجي هنوز از بنفش شدگي گوشه ها رنج مي برند به نظر من كمي تحقيق كنيد و نمونه عكسهاي دوربينهاي هم قيمت را ببينيد.
-
البته من در مورد سوپرزوم های فوجی داشتم حرف میزدم !! که هنوز همه ژاپنی هستن .
نقل قول:
سلام، حتي كنن هم دوربين سوپرزوم ساخت چين دارد و اين به هيچ وجه نشانه تفاوت در كيفيت دوربين نيست، علت فقط نيروي كار ارزان در چين هست.
تصدیق میشه و من خودم همیشه به دوستان توصیه میکنم که کشور محل ساخت جز اولویت های اول نباشه .
نقل قول:
دوربينهاي فوجي هنوز از بنفش شدگي گوشه ها رنج مي برند به نظر من كمي تحقيق كنيد و نمونه عكسهاي دوربينهاي هم قيمت را ببينيد.
قصدم دفاع از فوجی نیست ولی من و چندین نفر دیگه از دوستان که فوجی داشتن و هر کدوم چندین هزار شات زدیم تا حالا بنفش شدگی ندیدیم !! به من هم موقع خرید زیاد از این حرفها گفته شد .
من واقعا عکسهای بعضی ( فقط بعضی ) دوربین های کنن رو رده کامپکت و SLR Like قبول دارم که نسبت به قیمت ، کیفیت خوبی رو اراده میدادن و میدن . مثلا الان G10 کنن واقعا عسکهای محشری میگیره ...
برای نیکون هم که واقعا توی رده زیر DSLR باید متاسف بود !! ( صادق باشیم ) و من واقعها عملکرد این شرکت رو توی تفاوت شدید کیفیت دوربین های DSLR و غیر DSLR نیکون رو البته هر کدوم توی سطح خودشون نمیتونم هضم کنم !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
قصدم دفاع از فوجی نیست ولی من و چندین نفر دیگه از دوستان که فوجی داشتن و هر کدوم چندین هزار شات زدیم تا حالا بنفش شدگی ندیدیم !! به من هم موقع خرید زیاد از این حرفها گفته شد .
با سلام دوباره.اشتباه شما اين بوده كه موقع خريد به حرف فروشنده گوش داديد(به جاي مراجعه به ريويوها)، 2 سال قبل كه مي خواستم دوربينم رو بخرم يكي از گزينه هام همين Fuji s9600 بود وقتي نمونه عكسهاشو ديدم فهميدم يكي از بزرگترين اشكالاتش همينه.البته حسناتش هم زياد بود ولي ال سي دي كوچك ماكروي ضعيفتر قيمت بسيار بالاتر و همين بنفش شدگي منو منصرف كرد.اگر تا حالا بنفش شدگي رو نديديد به اين تصوير مراجعه كنيد:
کد:
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/fuji_s9100/samples/DSCF0200.JPG
اگر هم سرعت اينترنتتون اجازه نمي دهد به همان عكسهاي خودتان مراجعه كنيد حاشيه اشياي سفيد رنگ يا پر نور را مشاهده كنيد.
براي دوست عزيزمون كه در مورد دوربين سوال داشتند بگم كه اگر قيمت آن براي شما مهم نيست فوجي دوربين هاي بسيار خوب با نويز پايين را در اختيار مشتريانش قرار مي دهد ولي اگر به نظر تون توجيه اقتصادي ندارد خوب باز هم سوپر زومهاي هم رده انتخاب هاي خوب يا بهتري هستند.
-
متخصصان دراين انتخاب به من كمك كنيد
سلام
من ميخوام يه دوربين سوپر زوم ديجيتال اچ دي هم فيلم بگيره تورنج قيمتي 450 ساخت ژاپن هم باشه بگيرم
لطفا دربين اين مدلها يكي رو به من معرفي كنيد كه نقاط قوت و كيفيت بهتري دارد
انتخاب خودم اينه
المپوس 590 - سوني hx1 - كنن sx20 - نيكون p 90
حالا ازبين اينها كدوم برتري داره يا اگه پيشنهادي داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
-
سلام
در اینجا به من دوربین canon G10 پیشنهاد شده اما من نتونستم پیدا کنم دوستان چه پیشنهاد دیگه ای دارند؟
اگه احتمالا یه canon G10 پیدا کردم تا چه سقف قیمتی مناسبه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.issapour
سلام
در اینجا به من دوربین canon G10 پیشنهاد شده اما من نتونستم پیدا کنم دوستان چه پیشنهاد دیگه ای دارند؟
اگه احتمالا یه canon G10 پیدا کردم تا چه سقف قیمتی مناسبه؟
دلیل پیدا نشدن G10 اینه که دیگه تولید نمیشه. اگر قیمت خیلی برایتان مهم نیست و اندازه کوچک را ترجیح می دهید، منتظر G11 بمانید. انتخاب دیگرتون هم میتونه S90 باشه. هر دو دوربین های بسیار خوبی هستند. البته من در مورد دوربین های کامپکت سایر برندها اطلاعات خاصی ندارم، شاید در برندهای دیگه هم بتونید گزینه های مناسبی پیدا کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
دلیل پیدا نشدن G10 اینه که دیگه تولید نمیشه. اگر قیمت خیلی برایتان مهم نیست و اندازه کوچک را ترجیح می دهید، منتظر G11 بمانید. انتخاب دیگرتون هم میتونه S90 باشه. هر دو دوربین های بسیار خوبی هستند. البته من در مورد دوربین های کامپکت سایر برندها اطلاعات خاصی ندارم، شاید در برندهای دیگه هم بتونید گزینه های مناسبی پیدا کنید.
سلام
آرش جان توليد G10 هنوز متوقف نشده و هنوز در سايت هاي كنن جزو دوربين هاي جاري است :
کد:
http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/index.asp
کد:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ProductCatIndexAct&fcategoryid=113
G10 هنوز هم در بازار يافت مي شه ولي گرون شده و به حدود 530 تا 540 رسيده. ضمنا G11 همين الان هم در بازار با قيمت حدود 560 تا 590 هزار تومان (بسته به گارانتي) موجوده.
-
از بین مدلهای g11 - sx20 - sx1 تو حالت 640*480 کدوم فیلمبرداریه بهتری دارند؟
-
دوست من شما ببین توی این رزولوشن کدوم کی از این دوربین ها fps بالاتری داره ... احتمالا اون بهتره !!
چون من دوربین هایی رو با فریم پر سکشن بالا دیدم و البته رزولوشن مناسب ولی نسبت به دوربین دیگه ای با همین مشخصات کیفیت پایینی رو ارائه میدادن !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
دوست من شما ببین توی این رزولوشن کدوم کی از این دوربین ها fps بالاتری داره ... احتمالا اون بهتره !!
چون من دوربین هایی رو با فریم پر سکشن بالا دیدم و البته رزولوشن مناسب ولی نسبت به دوربین دیگه ای با همین مشخصات کیفیت پایینی رو ارائه میدادن !!
البته مسعود جان فقط fps نيست. لنز هم عنصر خيلي مهميه.
-
کمک برای خرید دوربین دیجیتال
سلام
من یه چند ماهی هست که میخوام دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای بگیرم ولی بین دو مدل sony hx1 و canon sx1 گیر کردم خواهشا من را راهنمایی کنید تا یه دوربین خوبی بخم . همچنین اگر مدل بهتری از این دو مدل را میشناسید لطفا پیشنهاد کنید .
متشکرم
-
با سلام منم اخيرا بعد از كلي پرت وقت و حساسيت بين فوجي s100 -canon sx10 -sony hx1 بالاخره كانون گرفتم سوني رو اصلا بهتون پيشنهاد نمي كنم و وضوح عكساش خيلي پايين تر از بقيه هست اما كانن و فوجي بدك نيست اما مهمتر از اون سطح انتظار شما است من از عكساش راضييم اما نه اون طوريكه انتظار داشتم فوكوس دستي اون سخت و ضعيفه و در كل يه غير از زووم تفاوت آن چناني با كامپكت ها نداره اگه علاقه و توقع زيادي از عكس ها و وضوح بالا داريد بريد سراغ slr . و فعلا با يه كمپكت سر كنيد البته اين نظر شخصي منه چون الان دلمو زده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
civil_ha
سوني رو اصلا بهتون پيشنهاد نمي كنم و وضوح عكساش خيلي پايين تر از بقيه هست اما كانن و فوجي بدك نيست .
سلام دوست عزيز
ميشه بفرماييد چه جوري و براساس چه منطقي به اين نتيجه رسيديد؟
-
سلام من یه چند تا سوال دارم
آیا واقعا دوربین hx1 دوربین ضعیفی هست ؟ آخه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم و اونها هم با نظر civil_ha موافق بودند . و بین دو دوربین hx1 و sx20 کدام بهترند ؟ اگر هیچکدام از این دو دوربین خوب نیستند لطفا من را به یک مدل بهتر راهنمایی کنید .
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid357
سلام من یه چند تا سوال دارم
آیا واقعا دوربین hx1 دوربین ضعیفی هست ؟ آخه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم و اونها هم با نظر civil_ha موافق بودند . و بین دو دوربین hx1 و sx20 کدام بهترند ؟ اگر هیچکدام از این دو دوربین خوب نیستند لطفا من را به یک مدل بهتر راهنمایی کنید .
متشکرم
سلام، با مشخصاتي كه سوني داره مثل:
فلاش با برد بيشتر، چگالي پيكسل كمتر، ال سي دي بزرگتر، وزن كمتر، زمان باز بودن طولاني تر براي شاتر و عكاسي پياپي بهتر به نظر مناسبتر هست.
البته بايد به قابليت قبول فلاش خارجي و استفاده از نوع متداول مموري و باتري در كنن اشاره كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام، با مشخصاتي كه سوني داره مثل:
فلاش با برد بيشتر، چگالي پيكسل كمتر، ال سي دي بزرگتر، وزن كمتر، زمان باز بودن طولاني تر براي شاتر و عكاسي پياپي بهتر به نظر مناسبتر هست.
البته بايد به قابليت قبول فلاش خارجي و استفاده از نوع متداول مموري و باتري در كنن اشاره كرد.
سلام
خوب به نظر شما من کدوم یک از این دو دوربین رو بگیرم ؟ دوربین قبلی من هم دوربین مشخصی نیست و بیشتر با دوربین موبایل کار کردم . اگر نخواهم هیج کدوم از این دو دوربین (hx1 و sx20) رو بگیرم چه مدل دیگری رو پیشنهاد میکنید ؟
-
سلام، در اين رده دوربينهاي ديگري مثل FZ38 از پاناسونيك و P90 از نيكون 590UZ از اليمپوس و S200EXR از فوجي هستند،حالا كه تعداد دوربينها زياد شد بايد براي خودتون اولويت و قيد بگذاريد، هيچ كس در اين سايت يك مدل خاص را براي ديگران پيشنهاد نمي كند، الان شما بايد بگيد كه قيمت، فيلم برداريHD ، رينگ زوم دستي، وزن، اندازه ال سي دي و ... كدام براي شما اولويت دارد هيچ كدام از دوربينهاي بالا همه امكانات را با هم ندارند.پس اول نيازهاتون رو مشخص كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
سلام، در اين رده دوربينهاي ديگري مثل FZ38 از پاناسونيك و P90 از نيكون 590UZ از اليمپوس و S200EXR از فوجي هستند،حالا كه تعداد دوربينها زياد شد بايد براي خودتون اولويت و قيد بگذاريد، هيچ كس در اين سايت يك مدل خاص را براي ديگران پيشنهاد نمي كند، الان شما بايد بگيد كه قيمت، فيلم برداريHD ، رينگ زوم دستي، وزن، اندازه ال سي دي و ... كدام براي شما اولويت دارد هيچ كدام از دوربينهاي بالا همه امكانات را با هم ندارند.پس اول نيازهاتون رو مشخص كنيد.
سلام
من از لحظ قیمت میتونم تا 470 یا 480 بدم و اولویت ها هم برای من زوم اپتیکال و نویز کم مهمه و فیلم برداری و فوکوس هم برایم مهمه و وزن و اندازه هم برام زیاد فرقی نمیکنه پس تا اینجا بین این مدل ها p90 از نیکون و s200exr از فوجی فیلم میرن کنار .
و حالا من بازم سوال دارم : نویز مدل fz38 پاناسونیک زیاده ؟(چون من نمونه ی عکساش رو دیدم و به نظر نویزش زیاد بود ولی باز نظر شما رو هم میخواستم...) و نظر شما رو هم در مورد نویز و زوم اپتیکال hx1 میخواستم و اگر میشه یه فیلم از زوم اپتاکال و کیفیت فوکوسش لطفا بذارید چون من توی اینترنت یه فیلم قابل اعتماد پیدا نکردم . و آیا زوم manual مدل fz38 و hx1 و sx20 و 590uz به وسیله ی joystick هست یا به وسیله ی چرخاندن لنز انجام میگیرد ؟
متشکرم از راهنمایی های مفیدتون
-
نقل قول:
آیا زوم manual مدل fz38 و hx1 و sx20 و 590uz به وسیله ی joystick هست یا به وسیله ی چرخاندن لنز انجام میگیرد ؟
دوست من ...
تا جایی که من اطلاع دارم در حال حاظر توی رده SLR Like فقط بعضی از مدلهای سری S فوجی ( مثل S9600) و بعضی مدلهای سری Fz پاناسونیک ( مثل Fz50 ) دارای رینگ زوم هستن ... ( و بعلاوه رینگ فوکوس دستی ) . fz38 هم رینگ زوم ندارد .
نقل قول:
آیا زوم manual مدل . . .
مگر زوم اتوماتیک هم داریم ؟ ;-)
موفق باشید .