بنده با نظر این دوستمون که بهتون پیشنهاد دادن کاملا موافقم .پشتیبانی از فرمت raw میتونه خیلی مهم باشه .شما در این فرمت بدون از دست دادن کیفیت و اطلاعات میتونید رنگ و نور شارپ و تغییر بدید.میتونید به دوربینهای ارزان قیمت slr like هم فکر کنید مثل s5 is که با هک کردنش خیلی عالی کار میده
نکته ای که به نظر می رسد باید یادآوری کنم(قبلا در همین تاپیک گفته شده) هرچند برخی دوستان موافق استفاده نبودن اما استفاده از chdk هست که امکانات جالبی مثل عکاسی تایم لپس رو در اختیار می ذاره که می تونه جذاب باشه (البته شاید مد نظر هر کاربری نباشه) و یا محدوده سرعت شاتر رو از 1/2000 تا 15 ثانیه به محدوده ی خیلی بزرگتری گسترش می ده. یا اینکه sx50 در نوردهی بالای 1 ثانیه اجبار روی ایزوی 80 می مونه که با وجود chdk این محدودیت رو ندارید.
نحوه شارژ باتري دوربين نيكون P520 طبق دفترچه راهنما:
untitled.JPG
سلام خواهشا بدون تعصب دوربینهای sx50 & sl1000 را مقایسه کنید و علت اینکه حتی تاپیک زده نشده واسه ۱۰۰۰ چیست ؟؟ واقعا انقد بده فوجی ؟ واقعا انقد از کانون کمتره ؟ با وجود دیاف کمتر و زوم برابر ؟؟ یعنی توی نور کم نمیتونه بهتر از کانون عمل کنه ؟ و توی نور زیاد برابر کانون نیست کیفیت و شارپنسش ؟؟
از دوستان خواهش دارم منطقی پاسخ بدن و هر دو را مقایسه کنن و از پاسخ کلیشه ای و یک کلمه ای اجتناب کنن ...
بنده بین این دو مورد موندم ...
منتظر جوابای خوبتون هستم
سپاس
دوستان بین دوربینهای زیر کدوم از همه بهتره؟
کنون SX50
فوجی HS50
نیکون P530
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری