سلام
دوست عزيز اگر وزن و اندازه اهميت دارد مي توانيد به فوجي f200exr هم فكر كنيد كه واقعا كيفيت خوبي در كلاس كامپكتها ارائه داده و همچنين پاناسونيك LX3 هم جذابيتهاي خوبي دارد
سلام
دوست عزيز اگر وزن و اندازه اهميت دارد مي توانيد به فوجي f200exr هم فكر كنيد كه واقعا كيفيت خوبي در كلاس كامپكتها ارائه داده و همچنين پاناسونيك LX3 هم جذابيتهاي خوبي دارد
من پشنهاد میکنم به s9 کانن هم فکر کنین. اندازه سنسورش 1/1.7 هست که هم اندازه سنسور G11 هست . که از اندازه سنسور کامپکتهای معمولی بزرگتره. برای همین از نظر تیوری باید نویز کمتری داشته باشه (نسبت به SX200 و ...)عکسبرداری با فرمت RAW و کنترل کامل دستی هم داره. اما از G11 جمع و جورتره. یعنی تقریبا هم اندازه سری IXUS شده. یه کنترل دایال هم دور لنزش که هم خیلی استیل عکسبرداری جالب میکنه هم تنظیمات دستی رو آسون.
البته طراحی خارجی خیلی سادهای داره. یه مکعب سادهاست.
ایراد دیگهاش اینه که به نظر میاد که Hot shoe برای فلاش خارجی نداره. اما توی مشخصاتش اسم یه مدل فلاش اکسترنال هم نوشته بود. نمیدونم کجا نصب میشه.
(فلاش سر خودش به صورت کشویی جمع میشه. تو بیشتر عکسها بستهاست. فکر نکنین فلاش نداره کلا D:)
ویرایش توسط Sam5154 : Saturday 28 November 2009 در ساعت 19:58
حدود 500 تومان چی پیشنهاد میکنید اول از همه کیفیت عکس برام مهمه دوم وزن دوربین زیاد نباشه فیلمبرداری نیز برام مهم نیست برای عکسهای خانوادگی و منظره میخوام نظر خودم fz28.hx1.sx10 است s100 فوجی را نیز خیلی میپسندم اما سنگین است
سلام
اينا همشون براي كاربردي كه ذكر كردين عالي هستن.
ولي اگه يكي از اينا رو گرفتين و در آينده نزديك :
1- وقت زيادي داشتين و رفتين تو خط عكاسي با فرمت خام RAW اونوقت فقط fz28 كه رو سفيده :biggrin:
2- وقت زيادي داشتين و رفتين تو خط عكاسي با فلاش خارجي اونوقت فقط sx10 كه نااميدت نميكنه !
3- حافظه زيادي داشتين و رفتين تو خط فيلمبرداري full HD با LCD چرخون اونوقت فقط HX1 كه سر بلنده !
پيشنهاد: SX10
سلام
من یه چند روزیه که دوربین fz35 رو گرفتم . از تمامی دوستانی که توی انتخابش کمکم کردن متشکرم .
من از چه برانامه ای میتونم برای ادیت عکس های raw استفاده کنم که بهتر باشه ؟
و من فیلتر های مخصوص این دوربین رو از کجا بگیرم ؟ از فروشندش پرسیدم نداشت...
(ببخشید ولی شاید جای این سوال ها این جا نباشه ولی من نمیدونستن که کجا مطرحشون کنم)
سلام
چون اسممو بردي ديگه مجبورم جواب بدم ;)
- برنامه ويرايشي كه روي cd با خود دوربين ارائه ميشه و احتمالا بايد silky pix باشه بسيار قدرتمند و خوبه . ولي اگه بخواي عمومي تر و شايد هم حرفه اي تر كار كني ACR و lightroom پيشنهاد ميشه.
- يك تجربه نانوشته از lumix : زياد دنبال لوازم اين برند تو ايران نباش يافت مي نشود!
براي فيلتر هم حتما نيازي نيست از برند lumix بگيري هر فيلتر پدر و مادر داري كه قطر دهانه لنزت بهش بخوره مناسب ميتونه باشه
به تازگي يک دوربين Sx10 خريداري کردم. از کيفيت عکسهاش واقعا راضيم. ميخواستم بدونم لوازم جانبي دوربينهاي کنون هم کميابه مثل پاناسونيک؟
من يه فيلتر uv واسش خريدم. اگه جايي سراغ داريد که لنز Close up براي اين مدل داشته باشه ممنون ميشم خبر بدين.
توي جمهوري يه بنده خدا رو ديدم که در به در دنبال لنز وايد واسه S5 بود و نمييافت. خدا رو شکر کردم که حداقل دوربين من وايدش 28 هست نه 35!
با سلام از بین دوربین های fz35 و e420 المپیوس کدامیک را پیشنهاد میکنید