دنبال r1 نیستم میخوام بدونم الان بعد از چند سال دوربینی تولید شده که بشه در بین Slr Like اون رو هم رده R1 دونست .
ضمنا هیچ دوربینی بدون عیب و نقص نیست. به نظرم r1 کم عیب و نقص تر اومده.
ممنون میشم پاسخ بدید.![]()
ویرایش توسط inst_sina : Tuesday 2 March 2010 در ساعت 10:42 دلیل: غلط تایپی
با عرض سلام خدمت اساتید
دوستان با حدود 500 تومن تو رده ی Slr Like ها به نظر شما بهترین گزینه چه دوربینی است؟
ممنون میشم پاسخ بدید
آخه خیلی گیچ شدم
hx1 sony
fz38 panasonic
g11 canon
و
.
.
. کدوم یکی بهتره یا چه پیشهاد دیگری دارید؟![]()
خوب بدیهیه اگه فقط بخواهی به کیفیت عکس توجه کنی جی 11 با هیچکدوم از دوربینهای دیگه قابل قیاس نیست ولی اگه بخوای زوم و کیفیت فیمبرداری و زوم حین فیلمبرداری رو هم در نظر بگیری اونوقت دیگه فقط نظر شخصیه که کدوم آیتم مهمتره. چون بقیه سنسور کوچکی دارند و کیفیت تصویری که میدند خیلی جالب نیست . سونی که با پردازش نرم افزاری کیفیت عکسها رو بالا میبره که بعضی مواقع خیلی تو ذوق میزنه . پاناسونیک هم بدون اینکه تغییر زیادی تو fz28 بده قیمت مدل جدید رو خیلی بالا برده .
اصل برام کیفیت عکسه و اینکه دوبینی باشه ترجیحا رینگ فوکوس داشته باشه
ولی اینطور نیست که کیفیت فیلم اصلا مهم نباشه بلکه نیم نگاهی هم به کیفیت فیلم دارم
ببخشید انقدر مزاحم میشم ها![]()
سلام . قصد دارم دوربینی با این مشخصات بخرم : 1- لنز همه کاره از بازترین تا بسته ترین زاویه 2- کیفیت بالای عکس در سایزهای بزرگ 3- تنظیمات تمام اتوماتیک و نیمه و تمام دستی برای عکسهای خلاقه 4- حد اکثر زمان بازماندن شاتر 5-فیلمبرداری خوبی هم داشته باشد بد نیست ! 6- حدود400 تومان هم قیمتش باشد .
بین چند مدل گیر کردم : 1- کانن اس ایکس20 آی اس 2- نیکون کولپیکس پی90 3- المپوس اس پی 590 اولترا زوم . بخصوص این سومی با حالت بالب 8 دقیقه ای، عکسبرداری مادون قرمز و حالت تداخل عکسش بدجوری دلم را برده ! اما نمونه عکسهایشان را پیدا نکردم .
دوستان بزرگوار نظرشان راجع به این سه تا چیست؟ کدامیک را توصیه می کنید وچرا ؟ مورد بهتری هم وجود دارد ؟ ممنون .ممنون . ممنون !
ضمنا اگرچه چندان دست به دوربین نبرده ام ولی استعدادم برای کارهای هنری همچین بد نیست ! طبیعت، ماکرو ، عکسهای خلاقانه و شرکت در مسابقات مختلف عکاسی را هم دوست دارم . باز هم ممنون !