دنبال r1 نیستم میخوام بدونم الان بعد از چند سال دوربینی تولید شده که بشه در بین Slr Like اون رو هم رده R1 دونست .
ضمنا هیچ دوربینی بدون عیب و نقص نیست. به نظرم r1 کم عیب و نقص تر اومده.
ممنون میشم پاسخ بدید.
ویرایش توسط inst_sina : Tuesday 2 March 2010 در ساعت 10:42 دلیل: غلط تایپی
با عرض سلام خدمت اساتید
دوستان با حدود 500 تومن تو رده ی Slr Like ها به نظر شما بهترین گزینه چه دوربینی است؟
ممنون میشم پاسخ بدید
آخه خیلی گیچ شدم
hx1 sony
fz38 panasonic
g11 canon
و
.
.
. کدوم یکی بهتره یا چه پیشهاد دیگری دارید؟
خوب بدیهیه اگه فقط بخواهی به کیفیت عکس توجه کنی جی 11 با هیچکدوم از دوربینهای دیگه قابل قیاس نیست ولی اگه بخوای زوم و کیفیت فیمبرداری و زوم حین فیلمبرداری رو هم در نظر بگیری اونوقت دیگه فقط نظر شخصیه که کدوم آیتم مهمتره. چون بقیه سنسور کوچکی دارند و کیفیت تصویری که میدند خیلی جالب نیست . سونی که با پردازش نرم افزاری کیفیت عکسها رو بالا میبره که بعضی مواقع خیلی تو ذوق میزنه . پاناسونیک هم بدون اینکه تغییر زیادی تو fz28 بده قیمت مدل جدید رو خیلی بالا برده .
اصل برام کیفیت عکسه و اینکه دوبینی باشه ترجیحا رینگ فوکوس داشته باشه
ولی اینطور نیست که کیفیت فیلم اصلا مهم نباشه بلکه نیم نگاهی هم به کیفیت فیلم دارم
ببخشید انقدر مزاحم میشم ها
سلام . قصد دارم دوربینی با این مشخصات بخرم : 1- لنز همه کاره از بازترین تا بسته ترین زاویه 2- کیفیت بالای عکس در سایزهای بزرگ 3- تنظیمات تمام اتوماتیک و نیمه و تمام دستی برای عکسهای خلاقه 4- حد اکثر زمان بازماندن شاتر 5-فیلمبرداری خوبی هم داشته باشد بد نیست ! 6- حدود400 تومان هم قیمتش باشد .
بین چند مدل گیر کردم : 1- کانن اس ایکس20 آی اس 2- نیکون کولپیکس پی90 3- المپوس اس پی 590 اولترا زوم . بخصوص این سومی با حالت بالب 8 دقیقه ای، عکسبرداری مادون قرمز و حالت تداخل عکسش بدجوری دلم را برده ! اما نمونه عکسهایشان را پیدا نکردم .
دوستان بزرگوار نظرشان راجع به این سه تا چیست؟ کدامیک را توصیه می کنید وچرا ؟ مورد بهتری هم وجود دارد ؟ ممنون .ممنون . ممنون !
ضمنا اگرچه چندان دست به دوربین نبرده ام ولی استعدادم برای کارهای هنری همچین بد نیست ! طبیعت، ماکرو ، عکسهای خلاقانه و شرکت در مسابقات مختلف عکاسی را هم دوست دارم . باز هم ممنون !