نوشته اصلی توسط
s!na
سلام دوستان
چند وقتی هست عضو سایت شدم و از مطالب این سایت استفاده کردم و از عکس ها لذت بردم.
من دو سه سالی هست عکاسی می کنم البته نه به صورت جدی. در حال حاضر یک دوربین فوجی فیلم s200exr دارم و چند وقتی هست که دارم تحقیق می کنم تا به دنیای dslr ها پا بزارم. به عکاسی از منظره، طبیعت، حیات وحش به خصوص پرندگان، ماکرو و آسمان شب علاقه زیادی دارم.
با توجه به زمینه های عکاسی که علاقه دارم و ریو های که خواندم رسیدم به ترکیب زیر:
Nikon D5300 kit 18-140
Nikon AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED
Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro
Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary
Tokina AT-X 11-20mm f/2.8 PRO DX
البته در حال حاضر فقط قراره دوربین با لنز کیت و لوازم جانبی را خریداری کنم و بقیه لنز های به مرور زمان در طی یک تا دوسال آینده خریداری کنم. در واقع این ترکیب یک برنامه بلند مدت برای خرید هست و اگر ورژن های جدید تر هر یک از لنز یا لنز های بهتر آمد جایگزین این ترکیب می شود که موقع خرید هر لنز در تاپیک خودش خواهم پرسید.
می خواستم بدانم نظر شما در مورد این بدنه با لنز کیت با توجه به نیازهایم چیست؟ یا اگر فکر می کنید بدنه بهتری می توانم بخرم لطفاً راهمنایی کنید.
در ضمن اصلاً اهل فیلم برداری نیستم و شاید تا حالا 5 دقیقه فیلم هم نگرفته باشم و نیکون را بیشتر می پسندم هرچند در کنون لنز های خوش قیمت تری موجود هست.
در مورد بودجه هم خوب تا مدتی دیگر برای بدنه و لنز کیت برای شروع تا 3500 هم می توانم هزینه کنم اما مثلاً اگر D5300 جواب کارم را بدهد کاملاً برایم ارجح تر هست از بدنه ی مثل D7200. چون عکاس را به صورت حرفه ای دنبال نمی کنم پس هرچه ارزان تر بهتر
ممنون