سلام من یه دوربین می خواستم که کیفیت عکسو فیلمش خوب باشه.یعنی بیشتر فیلمبرداریش مهمه برام........ بین دی 7200 و 70 دی کدوم بهتره؟ ایا مدل دیگری هم که بهتر باشه تو این رنج قیمت هست؟؟ یکی از دوستان کانن 80 دی گرفته خیلی خوب بود ولی قیمتش گرونه
سلام من یه دوربین می خواستم که کیفیت عکسو فیلمش خوب باشه.یعنی بیشتر فیلمبرداریش مهمه برام........ بین دی 7200 و 70 دی کدوم بهتره؟ ایا مدل دیگری هم که بهتر باشه تو این رنج قیمت هست؟؟ یکی از دوستان کانن 80 دی گرفته خیلی خوب بود ولی قیمتش گرونه
دیگه این جمله که کسانی که فیلم برداری واسشون در اولویته میتونن به کنن فکر کنن و کسانی که پی عکاسی هستند به نیکون، شده جمله رایج این صفحات.ولیکن دوست عزیز عمده قابلیت ها در هردو برند نزدیک و با اختلافات اندک وجود داره.از سوال شما مشخصه که بدنبال کراپ در رده نیمه حرفه ای هستید.هردو گزینه مناسبی هستند و لیکن در فیلم برداری اولویت با کنون هست.ضمن اینکه توجه داشته باشید که معمولا dslr ها رو به منظور فیلم برداری تولید نمیکنن و فیلم برداری مداوم منجر به استهلاک بسیار زیاد صفحه حساس خواهد شد.
دوستان این موضوع تفاوت dpi در فایل های کنون و نیکون چیست ؟؟ آیا امتیازی و برتری محسوب میشه در انتخاب بین بادی های همسان از هر برند ؟
یا این موضوع فقط برای فایل های jpg هست ؟
درود
بزرگترین راهنمایی در مورو خربد دوربین dslr فقط میتونم بگم که اصلا و ابدا به حرفهای فروشنده گوش ندید و پنبه تو گوش خودتون بکنید
و اینکه وقتی برای خرید دوربین وارد مغازه میشید نگید که لوازم جانبی نمیخواید
در مورد کیفیت هم بنده خودم به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس 1200D که تو رده ی آماتور هست مثلا با 700D که تو رده ی متوسط هست یکیه
تفاوتشون توی کیفت ساخت نقاط فوکوس دکمه های روی بدنه سرعت عکاسی پیاپی داینامیک رنج و و و .... این چیزا هست
که این چیزا هم بستگی به کار شما داره فرض مثال برای عکاسی در شب هر چقدر سایز سنسور بزرگتر باشه و پیکسلها کمتر باشه قطعا نویز کمتری توی عکس ایجاد میشه یا اگر کار پرتره میکنید یکی از مسائلی که باید بهش توجه بشه تعداد نقاط فوکوس و نوعشون هست
البته برای افراد آماتور بود این توضیحات و بسیار کلی بود
در کل قبل از اینکه خرید کنید حتما تحقیق کنید چون 99درصد فروشنده ها هیچ اطلاعاتی ندارن یا اطلاعات اشتباه به شما میدن مثل هفته پیش که رفتم برای دوستم دوربین بخرم فروشنده کاملا داشت برعکس واقعیت رو توضیح میداد
موفق باشید
با عرض سلام خدمت دوستان محترم.
با توجه به اینکه برای دوربین دم دستی از گوشی موبایلم (آیفون 6) و برای فیلمبرداری از slr like panasonic lumix fz -35
استفاده میکنم( به خاطر ضبط صدای با کیفیت و استریو) لذا یه دوربین DSLR برای عکس از طبیعت و محیط خانوادگی میخوام بخرم.رنج قیمتم هم تا 3.700.000 تومنه.مارکش هم حتما نیکون باید باشه .با توجه به نوع مانیتور کامپیوترم و همچنین نوع تلویزیونم نسبت تصویری 16:9 واسم خیلی مهمه و من همه عکسهامو دوست دارم با این نسبت تصویری داشته باشم.متاسفانه گوشی آیفونم این خصیصه رو نداره ولی fz 35 من با این نسبت عکس میگیره.حالا سوالی که از اساتید دارم اینه: آیا سری 5000 و 3000 نیکون(همه مدلهاش منظورمه) قابیلت 16:9 رو دارن؟ خودم دوربین مورد نظرم نیکون 7200 هست . آیا این دوربین قابلیت 16:9 داره؟اگه این دوربین رو بخرم کدوم کیت لنزش بهترینه؟ایا قیمت سایت د.........کالا با لنز 18-105 و باقیمت 3.550.000 قیمت خوبیه؟چون من شهرستانم و ارزش نداره که هزینه کنم و وقت بزارم واسه خرید از تهران.ممنون از راهنمایی دوستان.
درود. برای رسیدن به نسبت های متنوع، براحتی میشه از کراپ فتوشاپ استفاده کرد. تا اونجا که یادمه دی7100 نیکون در مد لایو ویو، قادر به ثبت 16.9 بود.
پیشنهاد من برای لنز، 18-140 هست. هم فوکال تله بلندتری داره و هم مانتش فلزیه.
در مورد سایت و خرید اینترنتی هم مشکلی نیست. سایت های معتبری برای خرید اینترنتی وجود دارن.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام