سلام
ببخشید وارد بحث شدم .دوست عزیز ,من باشم D40 را اصلا نمی فروشم .
دلیل
نمی دان چقدر سابقه کار در آتلیه دارید و چقدر درآمد شما می باشد .اما همین بس که مثلا خدای ناکرده بدنه دوربین شما از کار افتاد .شما به یک دوربین استند بای نیاز دارید .اولین باری که این اتفاق برای من افتاد تا دوربین خریده شد و به شهرمان فرستادم هفت روز طول کشید .واین در ان زمان مساوی بود با ضرر به اندازه قیمت یک بدنه و یک لنز (1400تومن).از ان به بعد همیشه یک دوربین (دوربین خانگی خودم ) استند بای مغازه ام است .کما اینکه الان دو هفته ای است بعلت خرابی بدنه دوربین مغازه , خودم بدون بدنه دوربین هستم .
بقول آرش عاشورنیا که یادش بخیر ,این از این .
اما با یک و دویست من برای شما نیکون دی90 را پیشنهاد می کنم مطمئن باش اگر 40دی یا 50دی کانن و 24-105 ان یک و دویست می شد ان را پیشنهاد می کردم .اما می شود 40دی کانن را با 17-70 سیگما هم توصیه کرد ولی من باز هم می گویم نیکون دی 90.
شما که در عکاسی خود با دی 40 نیکون سر کرده اید با دی 90 مطمئنا نتایج خیلی خیلی به مراتب بهتری خواهید رسید که شما را بسیار راضی خواهد کرد.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
صحبتهای آقای مداح عزیز و آقای غفاری عزیز کاملا صحیح هست و گفتنی ها رو گفتن
اگه من بجای شما بودم و میخواستم به غیر از آتلیه ، در فضای باز هم عکاسی مد انجام بدم ، یک لنز تامرون 50-17 برای نیکون دی 40 میخریدم که هم لنز شارپی هست و هم دیافراگم باز و بوکه مناسبی داره تا در فضای باز با کمبود نور مواجه نشم. البته بخاطر حداکثر فاصله کانونی که 50 هست ، پرتره بسته نباید بگیرید.
و برای آتلیه هم دی 90 با 105-18 رو میگرفتم. اینجوری هر دو دوربین از یک برند هستن و در صورت بروز مشکل در یکی از بدنه ها میتونید لنزها رو جابه جا کنید یا .....
سلام
من هم فکر میکنم با پولی که دارید خرید d90 و 18-105 به صرفه و هوشمندانه تر باشد با توجه به اینکه شخصا بدنه d90 را به 40d ترجیح میدم و همینطور 50d رو به d90 ترجیح دادم.
ویرایش توسط hesamjm : Tuesday 2 June 2009 در ساعت 11:36 دلیل: غلط املایی
سلام
نداشتن موتور فوکوس رو دوربین بنده(D40) خیلی داره اذیتم می کنه ، رو بیشتر لنزهایی که دست میزارم با دوربینم مشکل دارن
حالا بر خلاف میل باطنیم قصد خرید یه بدنه رو دارم ، بین D80 و D90 موندم .
می خواستم بدونم نظر شما عزیزان چیه
ممنون میشم کمک کنید.
حمید قاسمی
سلام
به نظر شما خرید یه دوربین D۳۰۰ به همراه لنز نیکون ۱۷-۵۵ مم با قیمتی در حدود ۱،۶۰۰ ارزش داره؟
قیمت لنز و دوربین به طور جداگونه هم به ترتیب ۹۰۰ و ۸۰۰ هست. دوربین حدود ۲ سال کار کرده و تقریبا ۸۰۰۰ شات زده.
بیشتر به فکر D۷۰۰ و لنز ۲۴-۷۰ بودم و البته هنوزم حس میکنم خرید D۷۰۰ شاید بهتر باشه اما قیمت این لنز و دوربین اخیر، خیلی وسوسه انگیزه.
ویرایش توسط jebrahim : Monday 29 June 2009 در ساعت 19:55
اگر دوربین سالم باشه و مشکلی نداشته باشه بسیار مناسبه ولی یه کم قیمت عجیبه چرا قصد فروش داره؟؟
باید بگم که d300 و d700 به لحاظ قیمتی خیلی تفاوت دارند و احتمالا برای بدنه تنها d700باید مبلغی بیش از آنچه در مورد d300 به همراه لنز 17-55 نوشتید بدید.
اگر d300 رو گرفتید که حسابی مبارک باشه
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com