برادر من شما فایل خامو پردازش کردید؟ یا خروجی خود دوربین است؟ اگر خروجی خود دوربین است، فایل خام را امتحان کنید. اگر میخواهید میتوانید فایل اینجا هم قرار دهید تا دوستان زحمتش را بکشند.
ولی بنظر من مشکلی نیست. فول فریم هم بهتر از این بشما نخواهد داد.
برادر من شما فایل خامو پردازش کردید؟ یا خروجی خود دوربین است؟ اگر خروجی خود دوربین است، فایل خام را امتحان کنید. اگر میخواهید میتوانید فایل اینجا هم قرار دهید تا دوستان زحمتش را بکشند.
ولی بنظر من مشکلی نیست. فول فریم هم بهتر از این بشما نخواهد داد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
Nikon-D610-sample-image-4
دوستان به این عکس تو سایز واقعی نگاه کنید ببینید چقدر خوش رنگ و لعاب هست چه جزئیاتی داره به جز گردن بقیه جاها کاملا شفاف هست . البته میدونم این عکس تو استودیو با نورپردازی گرفته شد حالا با چه لنزی نمیدونم ولی من دنبال اینجور پرتره ها بودم تا این حد شفاف و خوش رنگ... با این عکس دوستان کاملا متوجه سلیقه ی من خواهند شد کاملا متوجه میشید که من منظورم از جزئیات و شفافیت بالا چقدر بود. حالا 7200 با لنز 85 1.8 یا 50 1.8 چنین عکسی تحویل من میده ؟من بعید میدونم
تا حالا با کادر همین عکس با فلش دوربینت عکس پرتره گرفتی؟ امتحان کن
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 15 May 2016 در ساعت 08:33
ویرایش توسط siosha : Saturday 14 May 2016 در ساعت 17:33
دوست گلم یک کلام بهت بگم خیالتو راحت کنم
7200 که سهله شما 72000000 هم بگیری تا عکاس بهتری نشی عکس خوبی نمیگیری حتی اگه بهترین تجهیزات رو داشته باشی
وقتی میخوای پرتره کار کنی باید ابزار پرتره داشته باشی علاوه بر ابزار مناسب باید ادیت هم در حد خوب بلد باشی این ایراداتی که به دوربین و لنز میگیری و با این سمپلی که میزاری فقط همینو نشون میده
این که شما فکر میکنی با ابزار بهتر نتیجه خیلی بهتر میشه در حالی که نه اینطور نیست
شما تجربه بیشتری داشته باشی عکس بهتری میگیری
با 7200 و لنز 50 باز نمیشه همچین عکسی ثبت کرد چون این عکس صرفا یک شات با یه دوربین و یه لنز نیست
نورپردازی شده و ادیت خیلی خوبی هم داره در حدی که کاملا طبیعی به نظر میرسه
شما اگه نورپردازی بلدی و ادیتم خوبه با 7200 که هیچ با 3200 و لنز 50 هم به این نتیجه میرسی!
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )