برادر نوشته قبلی هم ذکر کردم اخه چظور ممکنه شما ندونی با دوربین قراره چیکار کنی و کسی بتونه راهنمایی انجام بده؟ هر کی الان داره حرفی میزنه بر اساس سلیقه و معیارهای خودش ائه و ارتباط مستقیم به خواسته شما نداره! بهتره قبل از خرید یه مروری روی خواسته هاتون انجام بدید و در ضمن اگر متوجه سوالات نمیشید حتما قبلش مطالعه کنید (که فکر نمیکنم بیشتر از 1روز وقت شما رو بگیره) و متوجه بسید چی مد نظرتونه! هر خریداری باید حداقل این چند تا سوال مهم رو جواب بده:
1.چه زاویه ای قراره عکاسی کنید! قراره عکس دست جمعی بندازید؟ غکس از پرنده؟ عکس از اسمون؟ عکس از منظره؟ عکس از صورت و بالا تنه تکی؟ عکس از ماه؟عکس از دماغ مورجه؟ و غیره!
2.چقدر با بوکه اشنایی دارید و دوست دارید ایا شات هاتون شامل بوکه سنگین و زیاد باشه یا خیر؟
3.ایا چشمی نیاز دارید؟ با چشمی الکترونیکی راحتتر هستید یا اپتیکی؟ برای عکس انداختن ترجیح میدید همون چیزی که با چشم میبینید ثبت بشه و یا تصاویر طبیعی دیده بشود و دوربین عکس خودشو ثبت کنه!
4.سایز دوربین چقدر برای شما مهمه؟
ولی تو کامنت های بعدی نوشتن که میخوام کلاس عکاسی برم. هیچ دوربینی من ندیدم روی اتومات عکس خوب بگیره .یه عکاس حرفه ای روی تنظیمات دستی از هر 10 تا عکس 4 تاش خوب در میاد حالا ایشون میخوان روی انو عکس خوب بگیرن . اتومات برای اینه که فقط عکس بگیری همین نه عکس خوب. بهترین گزینه برای کسی که میخواد اتومات عکاسی کنه همون ایفون 6 هست
با سلام
بنظر بنده همون DSLR بگیرید نهایتا تا 3 تومن فوقش هزینه کنید, مطمئن باشید اگر کامپکت بگیرید بزودی خواهید فروخت پس از اول این کار را بکنید!
همین که به عکاسی علاقه دارید نشون میده به سمت DSLR کشیده خواهید شد , حس عکاسی با آنها تفاوت چشمگیری با کامپکت داره و مطالعه در مورد عکاسی و دیدن عکسها و تجارب دیگران مسیر شما رو به دنیای عکاسی هموارتر خواهد کرد.
حتی در سنسورهای برابر هم عکاسی با DSLR متفاوت خواهد بود
موفق باشید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
دوست عزیز!
من خودم G16 دارم ولی اگر شرایط عکاسی با DSLR رو داشته باشم بسمت G16 نمیرم , دوربین خوبیه ولی بنظر من هیچوقت به DSLR نمیرسه و فلاش خوبی هم نداره و من خودم از فلاش جداگانه روی G16 استفاده میکنم(در امضاء مشخص هست) که در اینصورت در عکاسی در فضای بسته به کمک تون میاد!
تمام کسانیکه تو این انجمن به شما مشاوره میدن معمولا به نوعی در گذشته درگیر همین سردر گمی بودند
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
با توضیحاتی که شما دادید بنظرم شرکت های نیکون و کانن و... باید مود اتو را از محصولاتشان حذف کنند!!!
احتمالا شما تفاوت مود اتو و دستی را نمیدانید شاید فکر میکنید در اندازه سنسور تاثیر می گذارد...
نوشته ای از وبسایت نیکاسون:
مود اتوماتیک Automatic Mode
من گمان میکنم که تمامی کاربران کاملا با این مود آشنا باشند و نیازی به معرفی نباشد و اغلب مصرف کنندگان این مود را مورد استفاده خود قرار میدهند.مود Auto ترتیب دادن بهترین تنظیمات از قبیل سرعت شاتر ، دیاف ، ایزو ، وایت بالانس ، فوکوس و فلاش را به دوربین فرمان خواهد داد.حتی در بعضی دوربین های دیجیتال مود Auto نور فلاش را خنثی میکند و یا نور مبدل شده به قرمزی چشم را کاهش میدهد.ما صد در صد این مود را تضمین خواهیم کرد و بی شک در تمامی شرایط عکاسی نتایجی حیرت انگیز را در پی خواهد داشت.با استفاده از این مود دیگر لزومی به تنظیمات دستی دیگر ندارید و فقط کافیست تا دوربینتان را در این حالت قرار دهید ، در این صورت دوربینتان تبدیل به یک روبات کاملا خودکار می شود و فقط کافیست تا آن را به سوی سوژه نشانه بروید و دکمه ی شاتر را بفشارید تا بهترین و با کیفیت ترین عکس ها گرفته شوند.
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
کدام نمونه عکسها؟ و چرا؟
نمونه عکسهای بسیاری از بررسی ها خیلی طبیعی هستند و انواع صحنه ها در نورهای مختلف با تنظیمات مختلف را به نمایش می گذارند. البته بیننده نباید زیبایی عکسها را در نظر بگیرد بلکه به مواردی همچون شارپنس، نویز، بوکه و .... باید توجه کند.
با پیشنهاد آیفون موافق هستم ولی با اینکه در عکاسی با دوربینها همیشه باید از M استفاده کرد خیر. بیشتر عکاسهای advanced(پیشرفته) در dslr هایشان از مود AV استفاده می کنند. محبوب ترین مود در بین این عکاسان av است.
نورسنجی اتوماتیک دوربینها این روزها پیشرفتهای بسیار خوبی داشته است و نیاز به اصلاح آنها کمتر از قبل شده است.
من خودم به چشم دیده ام یکی از موردهایی که جلوی پیشرفت برخی عکاسان تازه کار را می گیرد استفاده از مود M هست.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Thursday 9 June 2016 در ساعت 00:03
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"