ممنون از راهنمایی دوستان پس همون فول فریم برای من بهتره . سمپلهای دی 750 نیکون رو دیدم خیلی خوب بودن فقط این مشکلات اخیر منو دو دل کرده . بحث شماره سریالم که دوستان میگن بازهم 100 درصدی نمیتونم بهش اعتماد کنم . چون اگه در نمونه های جدیدم این مشکلات بروز پیدا کنه برای من که شهرستانم مشکلاتش دوبرابر میشه
والا راستش من یکی که اعتقادم رو به فول فریم از دست دادم. بدلیل مهمی همچون گران بودن خود بادی و لنزهای متناسبش و این همه هزینه در زندگی شخصی من آن هم برای تفریح و سرگرمی اصلا توجیهی نداره. لکن اگر صد در صد فول فریم رو انتخاب کردی فکر میکنم با شرایطتون دی610 مناسب تر باشه اگر حال و حوصله سرکله زدن با مشکلات احتمالی دی750 رو نداشته باشی.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جالبه چقدر افکارمون در این رابطه شبیه ب همه d500 نیکون گزینه عالی ای ب نظر میاد که در ایزوهای بالا خیلیها در زمینه نویز ب جادو! تشبیهش کردن ولی خب اینها همه شنیدست .. البته ب ژانر هرکس ربط داره ولی خب ب شخصه دوربین با سرعت بالاتر و فوکوس بهتر رو بیشتر میپسندم تا ی دوربین مثل d610 . ب هر حال d500 هم چند ماهی حد اقل قیمتش نجومی خواهد بود نیاز به صبر بیشتر داره و در اخر تصمیم شما با توجه ب نیاز هاتون
موفق باشین