دوستان بنده قصد خرید لنز 35mm رو دارم خیلی سرچ کردم تا یه سایت برای خرید پیدا کنم
اما هر سایتی رفتم یه قیمتی دیدم، گویا هرکس هرقیمتی دلش بخواد تجهیزات عکاسیو قیمت میزنه
بهترین جا با منصفانه ترین قیمت که دوستان پیشنهاد میکنند کجاست ؟
ازون جالب تر ک لنز 35 با دیاف 1.4 رو دیدم ک قیمت 500 600 زده بودن ! اونوقت همون لنز با دیاف 1.8 قیمت 600 700 خورده بود، (هر دو مدل با موتورفوکس داخلی)
این دیگه یعنی چی؟
ن بخدا دقت کردم شوت هستم اما ن دیگه انقد توی چهار پنج تا سایتم دیدم ک الان دوتاشو گیر آوردم، البته فک نکنم موجود داشته باشن و فقط آخرین قیمته که حتمی اشتباه زده بودن با این حساب ک شما میگین
https://selz.ir/%D9%82%DB%8C%D9%85%D...kkor-35mm-f14g
فروشگاه پیکسل - Nikon AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G
حالا مهم نیست
این لنز 35 با دیاف 1.8 توی یه سری سایتا آخرین قیمت فروش رو من حولو هوش 570 580 هم دیدم، اگه جایی این قیمتا گیر بیاد که خیلی می صرفه
دوستان جایی نمیشناسن
با سلام خمت دوستان
من بیشتر با گوشی عکاسی کردم (لومیا 930) بود حالا به فکر خرید دوربین افتادم بیشتر هم از طبیعت ،ماکرو،حیوانات خلاصه چه بخریم با چه لنزی
بودجه 2میلیون دارم
با سپاس
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
ساده است. لینک دوم که فروشگاه اینترنتی معروفیست و قیمت رو اشتباه زده و لینک اول یک سایت جست و جوی قیمت که همان لینک دوم رو به عنوان منبع قیمت معرفی کرده و همون اشتباه تکرار شده...
اخه مگه میشه دیاف 1.4 با 500 تومن ؟ آخر زمون شده نکنه ؟ همون آرم N ( اشاره به استفاده از تکنولوژی نانو در عدسی ها جهت بهبود عملکرد ) قیمتشو بالای 1 میبره دیگه بقیش بماند
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام
مدتیه بین دو دوربین 7D mark2 و 70D مردد هستم .
حیطه عکاسیم بیشتر معماری ، خیابانی و اجتماعی ، لنداسکیپ و گاهی پرتره هست .
در عکاسی معماری بیشتر سیاه سفید و بازی نور سایه کار میکنم . البته نه همیشه .
ویدیوگرافی برام مهم نیست .
پیشنهاد میکنید 7d mark رو بگیرم یا برم سراغ 70d و بعد مدتی یه لنز خوب مثل 24-105 اضافه کنم ؟
در حال حاضر با 600D کار میکنم .
ضمنا بعضی دوستان 6d رو پیشنهاد دادن .