دوست من تا اونجا که بنده اطلاع دارم به کل تکنولوژی ساخت متفاوته و اصلا نباید مقایسه بشه
به عنوان مثال یک عکاس یکی از بهترین بادی های نیکون ( D610 ) که فول فریم هم هست و چهار میلیونه رو با یکی از بهترین لنزا ، با دوربین گوشی IPHONE 6 مقایسه کرده و میبینید که توی اون شرایط عملکرد آیفون بهتر بوده :
نتیجه باورنکردنی مقایسه دوربین آیفون ۶ اس و دوربین نیکون D750 DSLR
پس آیا باید ازین نتیجه بگیریم که دوربین آیفون ، از فول فریم نیکون بهتر بوده؟ معیار ها چیزای دیگه ای هستن
به عنوان مثال، بادی بنده که D3300 هست، وقتی سه تا شات پشت هم میزنم، چندین ثانیه پردازشگرش درگیر میشه و تاخیر میده تا ذخیره کنهویدیو ها که روی همون فول اچ دی هم خیلی حجمشون بالاست، 4k که دیگه حجمش سرسام آور باید باشه، حالا حساب کنید CPU باید چه قدرتی داشته باشه.
هرچند که روی مدل های جدید دارن قابلیت 4k رو اضافه میکنن
---------------------------------
دوستان یک سوالی داشتم، همه ی سایت ها چه ایرانی چه خارجی میگن که نیکون روی فیلمبرداری ضعیفه و اصلا برای فیلمبرداری پیشنهاد نمیشه
اما من واقعا از فیلمبرداریش بسیار راضیم و هیچ افت و نقصی بهش نمیبینم ، البته من تاحالا با کنون فیلمبرداری نکردم تا ببینم دقیقا اون چی داره که انقدر بد راجع به نیکون و فیلمبرداری میگن
حتی در مقایسه با چند تا دوربین فیلمبرداری که مخصوص فیلمبرداری هم بودن رنج قیمت 800 تا 1.5 ، عملکردش واقعا بهترو حرفه ای تر بود
این ایراد ها چی هست که من هنوز بهشون برخورد نکردم؟
البته اینم بگم که لنز من AFP هست و نه تنها فوکسش کاملا بی صدا و بسیار سریعه، بلکه زومش هم کاملا بی صداست و خیلی راحت حین فیلمبردرای زوم میکنم بدون اینکه صدای چرخش زوم ضبط بشه