اگر اندازه دوربین در کنار کیفیت عکس برایتان مهم است بد نیست دوربینEOS-M کانن را هم در نظر داشته باشید.
اگر اندازه دوربین در کنار کیفیت عکس برایتان مهم است بد نیست دوربینEOS-M کانن را هم در نظر داشته باشید.
با سلام
دوستان فروش بادی 5100 و خرید 7100 منطقی هست؟
احساس میکنم بادی فعلی ام خروجی مطلوب رو نداره
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
قبل از خرید Review سایت photographylife رو مطالعه کنید بد نیست. چون خود من هم همچین قصدی داشتم البته به 7200 ولی فعلا منصرف شدم و ترجیح دادم لنزهای با کیفیت تر تهیه کنم تا تعویض دوربین.
https://photographylife.com/reviews/nikon-d7100
https://photographylife.com/reviews/nikon-d5100
البته لنزهایی که جناب Nasim Mansurov بر روی 7100 استفاده کرده اند لنزهای گران قیمت و با کیفیتی هست و خود این مسئله کاملا تایید حرف های اساتید و دوستان این سایت رو نشون میده که لنز با کیفیت به مراتب تاثیر بیشتری از تعویض دوربین داره هر چند ایشون از افرادی هستند که تبحر زیادی در عکاسی دارند و رسیدن به خروجی عکس های ایشان سالها تجربه نیاز داره. بنده به عنوان یک آماتور که بیش از 4 سال هست در این فروم عضو هستم و بسیار از اساتید اینجا آموخته ام و از 4 سال پیش با D5100 کار می کنم این مطلب رو خدمتتون عرض می کنم.
سلام دوستان.
من با 2 مليون تومان چه دوربني بخرم بهتره ؟
عكاسي آماتور براي سايت و همينطور بعضي وقتها فيلم برداري هم مي كنم.
شايد دوربيني براي شروع عكاسي حرفه اي تر.
اصلا ميشه با اين قيمت ؟
canon eos m3
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام به همه دوستان
مدتی میشه بدنه 7dبنده به همراه لنز 10-22 به سرقت رفته.
از اونجایی که تو 5یا 6 سالی که با 7d مشغول عکاسی بودم نیازی به ارتقا به فول فریم حس نکردم قصد خرید 7d ii داشتم تقریبا به قیمت 4 تومن اما یکی از دوستام مشورت داد که با 5.5 تومن میتونم 5diii دست دوم بگیرم.از اونجایی که این 4 تومن به سختی کنار گذاشتم میخوام نظر و مشورت دوستان با تجربه تر را هم داشته باشم که 1.5 بیشتر برای فول فریم دست دوم هزینه کنم؟
لنزهای که دارم:
24-70 i
70-200 ii
85 f1.8 و 50mm
اغلب به صورت عمومی عکاسی مینکم ،خانوادگی و ... بیشتر پرتره ...
ویرایش توسط Mahdi Sadri : Saturday 8 October 2016 در ساعت 01:28
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
سلام
به نظرم براي مواردي كه فرموديد 70D با قيمت تقريبي 2800000 تومان كفايت مي كند، با مابقي پول هم مي توانيد لنز اولترا وايد 10-18 بخريد. اگر به فول فريم مي انديشيد به نظر من براي كاربردهاي مد نظر شما 6D كفايت مي كند كه قيمتي تقريباً برابر با 7D MK IIدارد.
ضمناً بد نيست نگاهي هم به 80Dداشته باشيد كه قيمتي حدود 3700000 تومان دارد و سيستم فوكوس بسيار پيشرفته و دايناميك رنج و رفتار نويزي بسيار مناسبي دارد.
ارادت
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام دوستان
من برای عکاسی ورزشی و طبیعت / پرتره قصد آپگرید از D5100 رو دارم. بودجه ام حدود 6-7 میلیون هست.
کیفیت بالای عکس و CA پایین، فوکوس سریع و مطمئن برام مهمه.
آیا گرفتن ترکیبی مثل D610 + Sigma 24-105 منطقیه یا بیخیال فول فریم بشم اگر تفاوت خیلی زیاد نیست؟
سؤال دیگه ام هم اینه که من عازم دبی هستم. آیا اونجا قیمت ها ارزون تر و خرید منطقی تر است؟