بهترین کار اینه که دوربینیو بگیرید که رضایتتونو جلب کرده حالا چه نیکون چه کنون مهم رضایت فردی خودته ولی فکر میکنم یه اشتباهی شده تو قیاس 3300 و 1200 نمیدونم تو چه شرایطی مقایسه شده
یه نگاهی به این لینک بندازید
بهترین کار اینه که دوربینیو بگیرید که رضایتتونو جلب کرده حالا چه نیکون چه کنون مهم رضایت فردی خودته ولی فکر میکنم یه اشتباهی شده تو قیاس 3300 و 1200 نمیدونم تو چه شرایطی مقایسه شده
یه نگاهی به این لینک بندازید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام احسان جان
در مدل های نامبرده، این برتری ها رو داره(هر چند از این سایت اصلا خوشم نمیاد)
123.jpg
آف تاپیک:
کل تاپیک با ارسال عکس بهم خورد :|
آخرش متوجه نشدم چه ابعادی مناسب سایتمون هستش :|
ویرایش توسط mohammad.baruji : Tuesday 19 January 2016 در ساعت 20:37
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
در تاپیک اگر مطالعه بفرمایید بارها مطرح شده است از روی عکس و نمونه آن انتخاب دوربین و لنز نفرمایید معیار صحیحی نیست نیاز های خود را به چند نفر اهل فن بگویید و راهنمایی بگیرید برآیند نتایج بهترین راهکار است
بله همینطور است البته اینکه سوال فرمودند عجیب بود چون بار ها این موضوع مطرح شده
برتری در عکاسی در برخی از پارامتر های برند نیکون بر کسی پوشیده نیست
رضایت زمانی ایجاد میشود که شما نیاز مشخصی داشته باشید اگر نیاز های خود را نشناسید با محدودیت مواجه میشود
سلام دوست من
بخشی از ماجرایتان و بحث انتخاب و فرمایش دوستان را خواندم. چه کنون دوستان و جه نیکون دوستان هر دو صحیح میفرمایند که انتخاب از برند محبوبشان بهتر از برند دیگر است.
واقعا هم همین است و هر دو برند دوربین های خوبی تولید میکنند. اگر چه من غالبا خرید پایین ترین رده از هر برند را توصیه نمیکنم و پیشنهادم خرید یک رده بالاتر (xxxD کانن و یا D5xxx تیکون است) اما اگر شرایطتان خرید در ارزانترین رده را به شما تحمیل میکند با توجه به اعداد و ارقام روی کاغذ برتری از آن 3300 است.
راجع به فرمایشتان نیز : یک عکس خوب با بهره گیری عکاس از تجهیزاتش به بهترین شکل ممکن است که به دست می آید و در اصل عکس را عکاس میگیرد و نه دوربین و لنز
چه بسا عکاسی که 1200 را در دست داشته است عکاس بهتری بوده باشد. (البته این به آن معنی نیست که 1200 دوربین بدی است- خودم هم کاننی هستم اما بین این دو گزینه 3300 بهتر است)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
نظر شخصی:
دیده ها و شنیده ها بهتر از ندیده ها و شنیده ها هستش
تا به امروز نیکون رو تو زمینه عکاسی کمی بهتر از کنون دیدم و در زمینه فیلمبرداری بلعکس
در کل این عکاس هستش که عکس رو میگیره و اگر کسی بخواد کاری کنه و یا ثبتی رو انجام بده اول از همه هنر خودش و دوم قدرت تجهیزات هستش که دخیل هستن
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
با سلام خدمت اساتید
خواستم نظر دوستان رو در مورد خرید بدنه و لنز ات بودجه 13 میلیون رو بفرمایند. شرایط مورد استفاده برای عکاسی پرتره و مین پولیشن هست. یعنی هم به رنج واید نیاز دارم هم زوم انتخاب احتمالی بنده
یک: 6دی 70-200 24-105
دو: 6دی 24-70 85 105
سه: 6دی 85 سیگما 35 16-35
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تجربتون رو در اختیار بنده قرار بدید.
سلام
بدنه بسیار خوبی انتخاب کرده اید که شکی در اون نیست.
میماند لنز، سوال داشتم خدمتتون اینکه لنز 200-70 اف 2.8 ورژن 2 را تا حالا باهاش کرده اید یعنی دست گرفتید؟ اگه با وزنش مشکلی ندارید، روی 6D بهترین پرتره ها را میشه گرفت. (البته اگه میگفتید پرتره استودیویی یا محیطی و فضای باز، یا اینکه هر دو مد نظرتان هست؟ بهتر میشه راهنمایی کرد )
برای واید هم لنز 70-24 که فرمودید سه نوع داره دو ورژن f2.8 و یک ورژن f4 اختلاف قیمتهاشون هم زیاده کدومش را بیشتر مد نظر داشتید؟
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
بله بیشتر با پایه کار می کنم. هم پرتره استودیویی و هم فضای باز برای فضای باز عکاسی عروس مد نظرم هست. ورژن لنزهای انتخابی هم f 2/8 برای هر دو مدل هست اما متاسفانه بودجه کافی برای خرید هردو نیست. لاجرم باید از یکی گذشت و برای فاصله کانونی دیگر از لنز پرایم استفاده کرد. نظر شما چیه آقای نوری؟
با توجه به اینکه کنون در بدنه های آتی دینامیک رنج و نقاط فکوس را اصلاح می کند الان هزینه را بیشتری روی لنز متمرکز کنید
اگر در محیط استدیو کار می کنید که حتی 70D هم پاسخگو است
70-200 لنز سنگینی است ولی برای برخی کارها ضروری است ولی در اکثر مواقع میتوان از لنز های سبکتری استفاده نمود
بفرمایید قبلا با چه دوربین و لنزی کار کرده اید و چه مدت؟
عروسی مترادف 70-200 است 6D هم برایتان مشکل ساز میشود