درود بر شما
دعوای نیکون و کنون تمامی ندارد)
نیکون و کنون مثل بنز و بی ام دبلیو هستن.هرکدام در شرایطی خاص اندک مزیت و برتری دارن.به عنوان کسی که دو سال پیش از کنون به نیکون تغییر جهت دادم باید عرض کنم اگر بیشتر در طبیعت ( خارج از استودیو ) عکاسی میکنید نیکون بهتر است.البته میدونم این مطلب خوشایند دوستان کنونی نیست و ممکنه معترض بشن ولی واقعیت این هستش که در سالهای اخیر کیفیت بدنه های نیکون از نظر مقاومت در برابر گرد و غبار و رطوبت کمی بهتر شده.از نظر لنز هم به عقیده من نیکون بهتره.به عنوان مثال ۲۸-۳۰۰ نیکون با قیمتی کمتر از نصف معادل کنونی سری L وجود داره که از نظر خروجی و کیفیت تفاوت چندانی نداره.
از نظر داینامیک رنج هم که هم بر روی کاغذ بهتره و هم در عمل.ولی اگر به صورت حرفه ای بخواهیم به فیلم برداری نگاه کنیم کنون کمی پیشتاز است.
انتخاب 7200 از نظر من یک انتخاب عالیست.
موفق باشید

17678تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
)
تو طبیعت عکاسی کردم . مدتی است که قصد خرید یه دوربین پیشرفته تر((ترجیحا فول فریم )) و لنز مناسب کردم . به تاریخ امروز یعنی 10.8.95 من بودجه ای تا 10 میلیون تومان برای تمام موارد از جمله لنز و دوربین و کیف در نظر گرفتم اما گشت و گذار زیاد تو اینترنت و فروشگاه های عکاسی و دست گرفتن دوربینهای زیاد کاملا منو سر در گم کرده .به دوربینی احتیاج دارم که در نور کم و شب ها عکس عالی بگیره و تو ایزو های بالا نویز خیلی کمی داشته باشه . همچنین فوکوس خوبی رو سوژه های در حرکت که من بیشتر تو طبیعت باهاشون درگیرم داشته باشه ، به طور کلی دوربینی باشه که سالها نیاز به تعویض نداشته باشه چون اهل تعویض لنز و بادی نیستم . کلا بین بادی خوب و لنز خوب اولویت برام رو بادیه چون لنز به مرور زمان میتونم بخرم .جسارتا تعصبی هم روی کنون یا نیکون ندارم . پیشاپیش از همه اساتید ، دوستان و مدیر این فروم خوب و کاربردی تشکر میکنم.