درود
شما تا حالا با دوربین dslr کار نکردید
ممکنه برای شروع بادی مثل ۸۰دی و ۷۶۰ کنون یا ۷۲۰۰ نیکون خیلی سخت باشه عکاسی کردن و خستتون کنه
بهتره با ی بادی مثل همون ۵۳۰۰ یا ۷۵۰ و امثال اینها شروع کنید با کیت لنزی مثل ۱۸-۱۳۵ تا همه چی دستتون بیاد در آینده میتونید انتخابهای بهتری داشته باشید و تصمیم بگیرید چه بدنه با چ لنزی بدردتون میخوره!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
درود
اگر برنامه شما برای عکاسی جدی هست و اهل تعویض بدنه خیلی نیستید، بنظر بنده بین دو بادی که مد نظرتون هست 80D رو بخرید!
این بدنه با لنز کیت 135-18 ترکیب مناسبیه برای شما.
بدنه D760 هم قیمت بالاتری داره و هم فعلا برای کار شما مناسب نیست! چون در کنار این بدنه مجبور خواهید بود لنزهای گرانتری هم تهیه کنید.
شما می توانید با خرید بدنه 80D و در آینده با تهیه لنزهای با ارزش جدید ست لوازمتون را تکمیل کنید و بعد برای انتقال به یک فول فریم آماده شوید. علاوه بر اینکه لنز جدید 135-18 کنون که روی بدنه 80D هست از نظر کیفیت تصویر در شرایط بسیار خوبی قرار داره.
ارادتمند.
سلام و تشکر از شما دوستان گرامی که واقعا وقت میزارید و راهنمایی میفرمائید
آیا میتونید فروشگاهی رو بهم معرفی کنید که تهیه کنم ؟
یا اینترنتی یا تلفنی که برام ارسال کنند
بعد در مورد گارانتی و بیمه ایده آل و آفومار هم یک توضیحی میدید که کدوم انتخاب بهتره ؟
سپاس
با سلام و احترام
ضمن عرض ادب حضور تمامی دوستان یک سوال درخصوص خرید دوربین عکاسی داشتم .
بین مدلهای 80d و 7d مارک ۲ با وجود اختلاف حدوا یک میلیونی و البته با لنزهای مشابه کدامیک مناسبتر است هرچند که هر یک مزایایی دارد. اگر اجازه دهید سوالم را اینطور طرح کنم اگر شما قرار بود یکی از دو دوربین فوق را خریداری کنید کدامیک را ترجیح میدادید و چرا ؟
باتشکر فراوان از پاسخگویی شما دوستان عزیز
یکی از مهم ترین عوامل در پیشرفت در عکاسی، انتخاب تجهیزات متناسب! با سبک فعالیت هست. دقت کنید این تجهیزات صرفاً گران نیستند ولی در خیلی زمینه ها با هم متفاوتند.
دوربین 7دی مارک دو دوربینی بسیار پر سرعت هست و کاربرانی از ان استفاده میکنند که در سبک های اکشن و حیات وحش و یا ورزشی فعالیت دارند.
در مقابل دوربین 80دی، همانطور که دوستمان اشاره کرد دوربینی با قیمت متعادل تر، دینامیک بالاتر، صفحه چرخان و سایر آپشن هایی ست که برای دوستان فعال در سبک های دیگر مناسب تر است.
پیشنهاد من هم در صورتی که نیازی به دوربین پر سرعت ندارید، 80 دی است. این دوربین کاملاً از پس انتظارات یک عکاس نیمه حرفه ای بر خواهد آمد.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام و عرض ادب
چند سالی بود عکاسی رو کنار گذاشته بودم
تا اینکه تصمیم گرفتم با کمی ارتقاء تجهیزات دوباره شروع کنم
راستش بین دو تا دوربین موندم
Canon 760d و Nikon D5500
دوربین و تجیزاتی که در حال حاضر دارم Canon است
هیچگونه تعصبی روی برند ندارم
کارایی و کیفیت برام مهمه
خوشحال میشم راهنمایی بفرمائین که کدومشون از هر نظر بهتره ؟
با تشکر
ضمن تشکر فراوان و آرزوی بهترینها برای شما از راهنمایی و پیشنهاد خوبتون سپاسگزارم و به نوعی ته دل خودم هم 80d رو میخواست حالا یک سوال البته با عرض پوزش از اونجایی که من بصورت نیمه حرفه ای عکاسی رو دنبال میکنم بهترین همان بود که شما فرمودید ولی بین 80d و برادر کوچکش eos m5 با توجه به اینکه در دوربین کوچکتر باکس آینه و نیز فیلتر پایین گذار low pass حذف شده و همچنین وزن کمتری دارد آیا انتخاب m5 که تمامی مشخصات 80d را دارد انتخاب بهتری نیست.
در آخر از Amin جان هم تشکر و سپاس ویژه مینمایم و در صورتیکه پاسخ سوال اخیر بنده را لطف کرده و ارسال فرمایید مزید امتنان فراوان خواهد بود.