راستش من از ابتدا میدونسم که نیکون برای من گزینه بهتری هستش ولی اون زمان ۷۱۰۰ بود که سنسورش گرد و خاک میگرفت که در نهایت کنون هم گرد و خاک گرفت !
اتفاقا از ۷۰ دی هم خروجی های خیلی خوبی داشتم و ناراضی نیستم.از نظر فوکوس و پردازش و تنظیمات مطمعنم. نمونه های خیلی زیادی هم از کار های خوب دوستان دیدم.دوستانی که تجهیزات مشابه داشتند و نتیجه اینکه خیلی باید روی نور کار بشه و همچنین ادیت خیلی برای خروجی کنون مهمه که یک عکس تمیز و شارپ بگیرید. من الان انبوهی از عکسهای raw ادیت نشده دارم چون وقت زیادی برای ادیت ندارم فعلا .
و اینکه وقتی مقایسه کردم با عکسهای ۷۱۰۰ نیکون تفاوت خیلی زیاده در شارپنس و جزئیات و همون مبحث داینامیک رنج.
به نظر من کنون هم خوبه اما نیاز به ادیت داره عکسها که قابل قبول بشه که من وقتش رو ندارم تا اون اندازه. در مورد عملکرد دوربین داخل اتلیه و استودیو دوربین رو تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.
تا ۸۰ دی کنون که به نظر میاد در زمینه داینامیک رنج پیشرفت داشته.
و الان هم بعد از ۳ سال کار با ۷۰ دی میبینم که علاقمند هستم به این رشته هنری و قصد خرید فول فرم گرفتم که جدی تر بهش بپردازم. و قصد خرید تجهیزات بیشتر داشتم که میبینم خروجی های سنسور نیکون مناسب تره و قبل از افزایش تجهیزات خاص تصمیم گرفتم که کوچ کنم به نیکون.
البته تجهیزات سه پایه و کیف و اینها موجوده ولی لنز هم فعلا ۲۴-۱۲۰ هست تا اینده...