دوستان راسیتش دیشب ساعت 1-2 نصف شب رفتم در محدوده پارکی که نور جالبی هم نداشت و خیلی تاریک بود و همون اندک لامپ ها هم زرد بودن
و سعی داشتم از بچه هایی که دارن بازی میکنن رهگذر ها و دوستان خودم و کلا سوژه های مختلف عکس بگیرم
اما در اکثر اوقات اصلا عکسبرداری ممکن نبود! یعنی اصلا فوکس کار نمیکرد! یعنی شاتر رو که مرحله اول برا فوکس میزدم فوکس از اول میچرخید به آخر و برمیگشت و هیچ اتفاقی نمی افتاد، و اجازه شات گرفتن رو هم که نمیداد و سوژه از دستم در میرفت، اینجوری که شد دیگه مجبور شدم همه عکسارو با فوکس دستی بگیرم و اصلا نتایجی که میخواستمو نتونستم با فوکس دستی بدست بیارم
اول اینکه دوربینی که داشتم D3300 هست با لنز 18-55 کیت AFP
این مشکل به چه دلیله؟ دقیقا همون سوژه هایی که دوربینم اصلا نمیتونست ازشون عکس بگیره، یعنی هرچی شاترو میزدی هیچی به هیچی ، حتی رو تنظیمات اتوماتیک و فلش، باز هم نمیتونست بگیره،
گوشی موبایلم ، HTC ONE M8 ، خیلی راحت عکس برداری میکرد، و عکسای خیلی خوبی هم میگرفت
این ضعف مربوط به بادی هست یا مربوط به لنز؟ چون مربوط به فوکس میشه فکر کنم مربوط به بادی باشه...
آیا دوربین D5200 توی این زمینه این مشکل رو نداره ؟ دوربینو بفروشم اونو بگیرم ؟
همونطور هم ک میدونید این دوربین فقط یک cross-type داره در صورتی که D5200 فک کنم 9 کراس تایپ داره
این کراس تایپ اصلا چی هست و توی چی دقیقا تاثیر داره خیلی درموردش خوندم و متوجه نشدم
این مشکلی که من داشتم به علت کمبود کراستایپ بود یا کلا همه دوربینای معمولی اینجورین