اگر تنها دلیلتون برای تعویض بدنه مشکل نویز هست باید بگم بین نویز این دو بدنه تفاوت چشمگیری در ایزوهای بالا مشاهده نمیشه. برای نویز کمتر ناچارا باید به سمت فولفریم کوچ کنید
7200.jpg
اگر تنها دلیلتون برای تعویض بدنه مشکل نویز هست باید بگم بین نویز این دو بدنه تفاوت چشمگیری در ایزوهای بالا مشاهده نمیشه. برای نویز کمتر ناچارا باید به سمت فولفریم کوچ کنید
7200.jpg
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود
والا قيمتي كه ميدادن حدود ٢ الي ٢١٠٠ بود بدون بيمه منتهي سخت ميشد فروشنده ي منصف و بي حاشيه پيدا كرد اينقدر گشتم تا شخص مورد اطمينانمو پيدا كردم با اينكه قيمت حدود ٥٠ تومن بالاتر از كف قيمتي بود كه بهم ميدادن ولي بازم ريسك نكردم البته هنگام خريد دوربين خودم تست كردم و ي تستر باطري هم داشتند كه اون هولوگرام روي باتري اگه اصلي نبود كاملا مشخص ميشد بعد از خريد هم دوربينو بردم نمايندگي تو طبقه ١١ ساختمان المينيوم و تمام قطعات و خود دوربينو از لحاظ نرم افزاري و سخت افزاري چك كردن بعد از اطمينان رفتم دنبال خريد كيف و رم دستگاه تقريبا ي هفت خان رستمو در كردم ولي ارزشو داشت حتي اين حساسيتو براي رم و كيف هم كم نكردم و تمام بازار براي خريد بهترين جنس موجود زيرو رو كردم هنوز كمر و دوتا پاهام از ديروز درد ميكنه واقعا خسته و كلافم كرده بودن ديگه
موفق باشيد
با سلام.
خواستم از دوستانی که اطلاعات بیشتری در مورد افت قیمت دوربین ها از زمان عرضه اولیه تا ماهها و سالهای بعد دارند بپرسم که برآوردتون از قیمت دوربینی مثل 80 دی تا یک سال آینده چی هست و حدودا این افت قیمت چند درصد هست؟ ممکنه یه مقدار سوال منطقی ای به نظر نرسه که البته من هم دنبال جواب کلی ای هستم و یه تخمین حدودی می خوام داشته باشم؛ یکی از عزیزانم قصد خرید دوربین داره که اتفاقا خیلی راغب هست دوربین فعلی من رو ازم بخره (70 دی) و باعث شده ناخوداگاه به فکر ارتقاء به 80 دی بیفتم. قیمت بادی 80 دی در حال حاضر در یکی از فروشگاه های معتبر تهران 4150 هست که البته اگر قصد خرید داشته باشم فقط بادی رو تهیه می کنم.
تشکر.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
ضمنا ممنون میشم دوستان با بودجه ی تا 2 تومان (و احتمالا اندکی بیشتر) دوربین SLR کنونی رو معرفی کنند. (مموری و فیلتر و کیف در بودجه محاسبه نشده و این بودجه فقط برای دوربین ولنز کنار گذاشته شده).
چیزی که به نظر خودم می رسه 700 دی هست که با لنز 18-135 در حال حاضر 2260 هست.
تشکر.
700 دی در بازار ژاپن و آمریکا به نام های متفاوت Kiss X7i و Rebel T5i موجوده. با توجه به اینکه در یکی از فروشگاه های داخلی مدل Kiss X7i رو هم با احتلاف قیمت اندکی گذاشته بود اختلافی از نظر کیفیت بین این سه مدل هست یا خیر؟