سلام،من قصد خرید Canon 1300d رو دارم میخواستم بدونم با 55_18 میتونه سوژه رو از بکگراند جدا کنه؟
سلام،من قصد خرید Canon 1300d رو دارم میخواستم بدونم با 55_18 میتونه سوژه رو از بکگراند جدا کنه؟
سلام به همه دوستان سال نو مبارک
قصد خرید دوربین جدید دارم بودجه اش خیلی مهم نیست فقط بین کانن 5d مارک 4 و D810 و D750 نیکون و Sony Ar7 مانده ام کدامیک از اینها ارجح تر از همه نظر هستند
بستگی به کاری داره که میخواین باهاش انجام بدین و تجهیزاتی داره که موجود دارین.ولی من باشم 5d مارک4 رو ترجیح میدم.هم جدیدتره.هم فیلمبرداری معرکه ای داره و هم لوازم جانبی و لنز های در دسترس تر و ارزانتری تری نسبت به سونی داره.البته ببینید با کدوم بدنه حس بهتری دارید همون رو بگیرید
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
سلام.از چندین فروشنده در مورد دوربین پرسیدم d7200 و 77d با لنز 50mm یا 85mm f1.8 رو پیشنهاد کردن بودجه ام برای دوربین و لنز تقریبا 7 میلیون هست .ممنون میشم بگید کدوم دوربین بهتره یا اگه به غیر از این دوتا گزینه دیگه ای مد نظرتون هست معرفی کنید در ضمن اولین دوربینی هست که میخوام بگیرم.قصد دارم عکاسی پرتره در فضای باز انجام بدم و بوکه برام اهمیت داره با این حال بهترین لنز با توجه به بودجه 85mm هست یا 50mm؟
آره تو دیجی کالا نوشته لنز ۵۵-۱۸ رو داره:
"کانن این دوربین را به صورت کیتهای متنوع و با چند نوع لنز عرضه میکند. کیت حاضر با دو لنز قابلقبول عرضه شده که یکی لنز ۵۵-۱۸ میلیمتری DC III و دیگری لنز ۳۰۰-۷۵ التراسونیک است. ویژگی اصلی لنزهای ۵۵-۱۸ که به صورت پیشفرض همراه با اکثر دوربینهای DSLR سطح مبتدی ارائه میشوند، این است که از هر دو دامنهی واید و زوم بهره میبرند. این موضوع باعث میشود کاربری که تازه عکاسی را شروع کرده، بتواند عکسهای مختلفی بگیرد و سپس بنا به نوع نیاز و سلیقهاش، لنز بهتری تهیه کند. اما لنز دیگر، لنزی با بزرگنمایی فوقالعاده و مناسب برای ژانرهای جذاب عکاسی مانند عکاسی طبیعت و نجوم است. سرعت فوکوس بالا و شارپنس فوقالعاده، از ویژگیهای این لنز تلهی جذاب است." دیجی کالا