سلام به همه
من خودم یک تجربه شخصی دارم گفتم شاید برای دیگران هم مفید باشه(البته شاید):
حدود دو سال پیش من و دوستم پول جمع می کردیم برای خرید 50D .بعد از مدتی رفیق ما رفتو یک 90 Dخرید به من هم پیشنهاد کرد که یک D90 بخرم، ما هم رفتیم با یک آشنا (خارج از فروم )مشورت کردیم خلاصه نمی دونم طرف از ما خوشش نیومد یا از نیکون،
که گفت چون تو اولین دوربینی هست که می خوای بخری پس از یک SLR Like شروع کن من هم نمی دونم بخاطر حرف ایشان بود یا چیزه دیگه رفتیم و یکSLR Like خریدیم بقیه پول هم دادیم پرینتر و یک مقداری هم خرج کامپیوتر و هپولی ،هپول!!!
آقا چشمتون روز بد نبینه اولین باری که عکسها را توی کامپیوتر دیدم ،از ناراحتی نمی تونستم روی صندلی بشینم.کیفیت خیلی افتضاح!! پولهم پَر.
البته کسی که عکسهای دوربینهایSLR را دیده باشه دیگه SLR Like راضیش نمی کنه.
من فکر می کنم برای کسی که به عکاسی علاقه داره (من خودم هم اول زیاد علاقه مند نبودم) بهتره از یکSLR هرچند ساده شروع کنه .برای یک تازه کار لنز چند میلیونی یا فلاشهای چند صد تومانی ارزش چندانی نداره ولی به مرور زمان ارزششون براش ملموس می شه و آن وقت می تونه هزینه کنه ولی این در یک SLR Like خیلی محدوده و امکانات چندانی نداره. درواقع SLR Like یک همه کاره و هیچ کارست.
در آخر باز هم این خود شخص هست که باید تصمیم بگیره .چون کسانی را دیدم که از یک کامپکت لذت می برند وکسانی هم هستند با تجهیزات چند میلیونی ناراضیند.خلاصه نروید چند میلیون خرج کنید و از خریدتان ناراضی شوید بعد به ما ناسزا بگید .
پایدار باشید